Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
На превеликий жаль - в нас більше цінується піар і вміння голосно кричати, ніж конструктивний аналіз і твереза оцінка. Це доречі для Нікеля, гострого на слівце. Ти апелюєш до активності, хоча в душі прекрасно розумієш на що буде схожий той активіст, який бігатиме по міській раді і до тошноти агітуватиме всіх "мочити собак". Тут захисники в плюсах. Але з іншого боку для мудрого і розважливого чиновника (депутата) сигналом мали б стати не піар і безглузді мітинги з 10-ти людей, а кількість звернень від постраждалих і статистика з травмпунктів про неприємні інциденти. Це хоч якийсь фактаж.
Вы тут написали, что уже было на всех предыдущих 22-х страницах. Зачем? Еще раз говорю - жалуйтесь, есть гарячая линия, звоните туда. ВТЗТ сейчас активно ведет роботу., приезжает на все вызовы, проблемных собак забирают. Помогли бы лучше.
  • Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нікель, я відписував про не зрозуміле перекручене цитування мене, а коментував вашу цитату. Даруйте за не цілком ясне висловлювання. Ви демагог.

Опубліковано

Вы тут написали, что уже было на всех предыдущих 22-х страницах. Зачем? Еще раз говорю - жалуйтесь, есть гарячая линия, звоните туда. ВТЗТ сейчас активно ведет роботу., приезжает на все вызовы, проблемных собак забирают. Помогли бы лучше.

Шановні друзі тварин, не виривайте з контексту речення, до яких вам зручніше апелювати. Озвучте мені хоча б одну цифру, яка характеризує РЕАЛЬНУ ситуацію з тваринами в Луцьку. Тоді я сприйматиму вашу діяльність серйозною і обгрунтованою.

Нікель. Я все прекрасно зрозумів. І в пирнципі я зовсім не те мав на увазі :)

Помогли бы лучше.

А может лучше вы мне?

Я вже колись допомагав. Не треба до цього апелювати. Якби кожен у цій справі зробив стільки як я - можливо ситуація була б іншою.

Опубліковано

Ви демагог.

Якщо Вам так зручніше, то нехай. Але по моєму, демагоги в цій темі - це ті хто вважає форум місцем ниття, а не засобом спілкування чи тим більше інструментом у організації громадських ініціатив. Хоча ті ініціативи дальше писання на форумі не рухаються, а я вже стомився підстьогувати всіх незадоволених до дій і ще й пояснювати через кожні 2-3 сторінки свою позицію і свою точку зору. Удачі Вам у Вашій активній боротьбі за власні інтереси і свободи!

Опубліковано

чесно кажучи,нiколи бездомнi собаки не кусали, i не знаю, як то треба себе поводити,щоб вкусила

Хммм, элементарно, так как Вы себя ведете в обычной жизни, ничего специфического делать не нужно - собака всё сама за Вас сделает!

Самые простые примеры: - пройти мимо своры, когда их кормит "добрая бабушка"; проехать мимо на велисипеде... примеров много - суть проблемы одна.

Опубліковано

чесно кажучи,нiколи бездомнi собаки не кусали, i не знаю, як то треба себе поводити,щоб вкусила

Хммм, элементарно, так как Вы себя ведете в обычной жизни, ничего специфического делать не нужно - собака всё сама за Вас сделает!

тут есть нюанс

ни одна здравомыслящая (а случает бешенства в Луцке давно не было) не рискнёт напасть на MANJAK11...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Не видел,чтобы эта новость обсуждалась,но по-моему здесь и зарыта "собака" перенаселенности бездомных собак.

Цитата:

29 березня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення «Про реалізацію проекту «S.O.S. - безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Згідно з цим проектом міста отримують грант у розмірі 300 тис. євро на реалізацію заходів, спрямованих на допомогу таким тваринам.

Отримання гранту, як зазначено в інформаційній довідці, стало можливим у межах Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь 2007-2013. 10% суми, згідно з вимогами проекту, як співфінансування має надати міськрада Львова.

Партнерами Львова у реалізації проекту є виконкоми Луцької та Івано-Франківської міськрад, а також уряд міста Люблін.

Серед основних заходів проекту – проведення соцопитувань з метою визначення рівня свідомості мешканців щодо поводження з тваринами, проведення досліджень з визначення кількості безпритульних тварин, проведення тематичних конференцій, створення стерилізаційно-ветеринарного центру у Львові на базі ЛКП «Лев», проведення соціально-освітньої кампанії тощо.

источник

ИМХО:к собакам добавится пара-тройка Лексусов.

Опубліковано

Ну от чого в собаколюбів-людиноненависників притулок добудовується.. Грантом пахне...

P.S. Якщо вас кусатиме собачка з червоним ошийником/кліпсою - то не хвилюйтесь, вона стерилізована... :angry:

Опубліковано
На зведення притулку з міського бюджету виділили 50 тисяч гривень
Наприклад, знаючи, що до притулку повинні приїхати депутати, Дана Поварчук попросила їх привезти непотрібні каструлі. Ті ж принесли декілька упаковок собачого корму «Перігрі» та три нові миски.

Но мы то знаем:

грант у розмірі 300 тис. євро

Интересно,что собакам купили на эти деньги в Люблине.

Опубліковано

Ну от чого в собаколюбів-людиноненависників притулок добудовується.. Грантом пахне...

Виходячи з фото на одну собачку припадає порядку 9 м2, а враховуючи к-ть безпритульних собак, то питомник незабаром займе пів Луцька.

Опубліковано

P.S. Якщо вас кусатиме собачка з червоним ошийником/кліпсою - то не хвилюйтесь, вона стерилізована... :angry:

и не агресивная, и не бешеная

Виходячи з фото на одну собачку припадає порядку 9 м2, а враховуючи к-ть безпритульних собак, то питомник незабаром займе пів Луцька.

иx будет все меньше и меньше в связи с "неразмножением"

Опубліковано

вообще во всем мире количество бродячих собак в населенных пунктах это показатель уровня жизни (чем больше бездомных собак тем хуже уровень)! :0011:

Опубліковано

мабуть це на краще,бо зараз питомник займає весь Луцьк+передмістя.В любому випадку вже є позитивні зрушення.Молодці ті люди.

Опубліковано

В батьківському дворі є 2 собачки з червоними ошийниками(стерилізовані),то вони весь час лежать і сплять,я їх навіть обьїзжаю.бо не хочуть вставати.А коли в них не було червоних ошийників(до стерилізації) вони весело бігали за дітворою,грались.Так шо не вкусять такі собаки.Апатичні якісь стають.

Опубліковано
Апатичні якісь стають.

Тебе яйца отрежь, посмотрим на твое отношение к жизни :D

У меня во дворе есть собака. [censored] Не кобель, стерилизованная. К детям ласковая, все с ней играют, без проблем. Но! Велосипедисты и пьяные - как быку красная тряпка, а еще по ночам бывает ее клинит и воет/лает по полночи. В такие времена хочется просто с балкона прямо ее и грохнуть. И голос такой что в самый моск достает, даже с закрытыми окнами на 4 этаже :mdr:

Опубліковано

иx будет все меньше и меньше в связи с "неразмножением"

Змушений повернутися до посту Друіда, який просив цифри чисельності собак.

Без цих цифр буде важко знати якої величини потрібен питомник 9 х Х (собак) + прилеглі території. А якщо чекати вирішення через "нерозмноження", то проблема теоретично зникне не раніше як через 7-10 років.

ІМХО Вибачте, але Вами вибраний шлях не вирішить ні проблем тварин ні людей.

Опубліковано

Без цих цифр буде важко знати якої величини потрібен питомник 9 х Х (собак) + прилеглі території. А якщо чекати вирішення через

не питомник, а "прытулок"

не путайте народ,

в питомнике разводят

в "прытулку" собаки живут временно, пока им не найдется хозяин

в "прытулку" в ожидании хозяина живут только самые "шумные особи" или из мест где нужно было обязательно забрать ибо люди там такие

в идеале было бы хорошо всех позабирать - но не реально финансово и физически

Опубліковано

в "прытулку" в ожидании хозяина живут только самые "шумные особи" или из мест где нужно было обязательно забрать ибо люди там такие

Дійсно переплутав назву, соррі.

Шумна = проблемна? Тоді вони там навічно до смерті і притулок буде тільки наповнюватися.

Опубліковано

Дійсно переплутав назву, соррі.

Шумна = проблемна? Тоді вони там навічно до смерті і притулок буде тільки наповнюватися.

волонтёры активно исчут куда пристроить каждую собаку из приюта и рано или поздно находят хозяина

Опубліковано

ok, я поясню. количество бездомных собак неустанно растет, несмотря на потуги в стерилизации. какая-то часть отлавливается и помещается в "прытулок". хорошо, если найдется хозяин. а если не найдется? что происходит в этом случае?

Опубліковано
хорошо, если найдется хозяин. а если не найдется? что происходит в этом случае?

Что происходит? Да выпускается собачка обратно - и делов-то :)

Так повторится - ё....й в р.. - вечный круговорот © Красная Плесень хз какой альбом середины 90-х :)

Опубліковано

ok, я поясню. количество бездомных собак неустанно растет, несмотря на потуги в стерилизации.

жаль что хороших людей так мало - делаем что можем

какая-то часть отлавливается и помещается в "прытулок". хорошо, если найдется хозяин. а если не найдется? что происходит в этом случае?

а не дождётесь

не шапка-чебурек

удается найти хозяев даже собакам сбитым форумчанами из "афтэпати"

Что происходит? Да выпускается собачка обратно - и делов-то :)

Так повторится - ё....й в р.. - вечный круговорот © Красная Плесень хз какой альбом середины 90-х :)

выпускают(возвращают) обратно только безпроблемных, остальных стараются пристроить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...