Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А потом придёте вы - и отпустите её обратно :)

"Так повторится, ...... . рот, вечный круговорот" © Красная Плесень :)

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

И я о том же, нет бродячих собак, нет таких проблем. Или не было бы таких собак, не было бы таких проблем. Вы думаете мою мать интересует тот

помоему какой-то из отцов народов такое о людях говорил

факт что собачка которая лает или пытается укусить стерилизованная? Поверьте мне на слово, совсем нет. Ее интересует почему бродячие собаки до

а одна моя знакомая боится бабочек, так что нам теперь все бабочек в городе поуничтожать

и никто не говорит самому отлавливать и наблюдать,

задача пострадавшего показать пальчиком, имхо

Опубліковано
И я о том же, нет бродячих собак, нет таких проблем. Или не было бы таких собак, не было бы таких проблем. Вы думаете мою мать интересует тот факт что собачка которая лает или пытается укусить стерилизованная? Поверьте мне на слово, совсем нет.
Каким образом Вы хотите решить проблему?
. Ее интересует почему бродячие собаки до сих пор свободно перемещаются в городе в таком количестве.
А меня не интересует, почему пьяные компании в городе перемещаются, а я их очень боюсь, и что мне делать?
Опубліковано

Дурачок, бабочки не кусают и не заражают бешенством и другими опасными болезнями.. ;)

от спасибо, культура так и прёт

о том что "бабочки не кусаются" ты расскажи человеку с лепидоптерофобией

и посмотрим как получится убедить

а если человек боится маленьких собачек - то это тоже как-то называется, и это нужно ЛЕЧИТЬ

а не кричать давайте всех постреляем

Опубліковано

Смотри выше, я писал: "P.S. И от меня, если ваши гуманные способы на протяжении нескольких лет не работают, давайте предложим 10 гривен за каждую убитую дворнягу и я посмотрю как быстро они исчезнут с улиц города."

кончаться собаки перейдут на кошек, потом на голубей, потом на людей

а списывали не по 10 и не по 100

и за отрезанные уши платили (по слухам)и какой результат?

Опубліковано
Давайте поговорим еще о арахнофобии, аилурофобии о других фобиях.. (http://ru.wikipedia.org/wiki/Зоофобия) Позволю себе лишь напомнить о том что от укусов бабочки вряд ли кому пришлось накладывать швы и проходить курс лечения.
Это Вы сами себе сказали?
Опубліковано

убивать, это его запредельная мечта.. и так далее и тому подобное. Спросите любого из участвующих здесь, никому не нужны ваши кошки, голуби.. они НЕ ПРЕДОСТАВЛЯЮТ угрозы, понимаете?

нуну

а ты видел какие зубы у кошек? а когти?

если кошка захочет то будет пострашее собаки, он просто не хочет

а голуби.....

выходит кто-то правильный из дома в костюме от армани, а ему бац - привет с неба

и все, началось массовое истребление

главное найти повод позлюкаться

Опубліковано

Было б интересно посмотреть статистику покусанных собаками скажем за 80-90 годы и сравнить с нынешними.

ну допустим, что-бы не портить "картину по раёну" в статистику попадало не все

а результате нет в итоге, популяция восстановилась, отношение людей не поменялось

а те что хотят получать по 10 грн - хотят чтобы халява не кончалась

Опубліковано
мне кажется что собаки с 33го не бегают на ГПЗ покусать кого-то и обратно
:)

Ну-у-у тут Вы не правы. А как же обмен опытом? :D

Опубліковано
И все же? Любопытно, не так ли? Или так и будем продолжать в этом стиле, да ну, советская власть не справлялась с этим тоже, покусанных было столько же, если не больше.. они только и умели.. что.. приписки, отписки, деление на районы, статистика..

А Вы как хотели? Или все же надеетесь, что Вам проблему решат раз и навсегда?

Опубліковано
мне кажется что собаки с 33го не бегают на ГПЗ покусать кого-то и обратно
:)

Ну-у-у тут Вы не правы. А как же обмен опытом? :D

они по вебу обмениваются опытом

А Вы как хотели? Или все же надеетесь, что Вам проблему решат раз и навсегда?

10 гр штука, собираем подписи. Будет намного дешевле вашей програмы.

начинай

потом появятся - начальник, бухгалтер, товаровед, економист

10 превратится в 100

тебе все это надоест с аргументацией - "дорого"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всё, злость моя перехлыстнула через край! :angry2: Моему сыну 11 лет, блин, как и я - животных он любит. 300 раз объясняла ему не трогать бродячих собак. Но он сегодня котика спасал раненого, а потом игрался с собакой (бродячая дворовая прикормленная огромная псина) и эта псина на радостях его укусила!

И что же скажут защитнички отстрела? Да слов уже нет! Почему я должна переживать за своего сына в собственном дворе? Из-за того, что я его научила быть гуманным, а собака почему-то не распознала его доброту и просто взяла его и укусила?

Сразу скажу, разговоры - типа сама виновата меня не колышат! Я знаю что говорю, чтобы защитить наших детей - надо всех бродячих собак отстрелять! Кому не нравится - забирайте их по домам! Надоели эти глупые разговоры о прививках, стерилизации и всё такое! Ещё дантистов этим собакам наймите, педикюр сделайте и прицепите возле своего забора для красоты... дальше нет слов...одни маты...

П.С. Пока промыли ранку (благо неглубокая), влили туда спирт, потом перекись водорода, завтра идём на прием к врачу (у нас есть 24 часа на это), надеюсь - всё обойдётся...

Опубліковано

надо всех бродячих собак отстрелять! Кому не нравится - забирайте их по домам!

Підтримую.

В нас в дворі штучок з вісім соваються, то деякі діти бояться гратись. Тікають до дому. :angry:

Опубліковано
забирайте их по домам!

Гадаю цілком справедливе висловлювання стосовно захисників і різного роду "прикормлювальників". Вони час від часу підливають масло у вогонь, що обпікає інших.Коли ж страждальці намагаються погасити полум'я, "кочегари" здіймають галас аби завадити цьому.

Проблема є. Її треба вирішувати. Відстріл - варіант. Переживаєш за собаку? Забери додому, там її не застрелять.

Опубліковано
забирайте их по домам!

Гадаю цілком справедливе висловлювання стосовно захисників і різного роду "прикормлювальників". Вони час від часу підливають масло у вогонь, що обпікає інших.Коли ж страждальці намагаються погасити полум'я, "кочегари" здіймають галас аби завадити цьому.

Проблема є. Її треба вирішувати. Відстріл - варіант. Переживаєш за собаку? Забери додому, там її не застрелять.

Гадаю цілком справедливе висловлювання стосовно прихильників постріляти і різного роду "панікьорів". Вони час від часу підливають масло у вогонь, що обпікає інших.Коли ж страждальці намагаються погасити полум'я, "кочегари" здіймають галас аби завадити цьому.

Проблема є. Її треба вирішувати. Стерилізація - варіант. Переживаєш за дитину? Бери ружжо, і стріляй.

Процитую себе, бо читати в цій темі хоча б дві-три сторінки не прийнято:

От читаю такі пости і диву даюсь: захисники тварин мають переконання і діють згідно своїх переконаннь. А ті хто вважає, що собак необхідно відстрелювати, тільки ниють на форумах: заберіть, вивезіть, постріляйте. Аж смішно: захисникам тварин пропонують знищувати собак - оце справді "ха-ха". Це як заставляти вегетаріанця м'ясо їсти. Одне питання - нащо?

Маєте власні переконання? Гоу травити, стріляти, душити, топити. Чого самі не робите, згідно власних переконань? Захисники палки в колеса ставлять Спецкомунтрансу? Так, але вони роблять це по-закону і згідно власних переконань. А всі інші і надалі будуть нити і чекати, що хтось, щось зробить за них і для них. І буде це не 5 років, а 105, тобто не при вашому житті. Бо свої переконання треба втілювати в життя самим, а як ви це будете робити в принципі немає значення, чи вийдуть всі на площу і заставлять Романюка передумати про стерилізацію на користь відстрілу, чи підуть самі травити. Головне діяти. А наразі мала кількість захисників тварин перемагає позицію більшості лучан саме завдяки своїй активності, або дякуючи бездіяльності самих лучан, кому як зручніше.

Опубліковано

Не зовсім зрозумів перекручену цитату нікеля. :blink: Яким чином знищення агресивних дворняг пече комусь? Якщо так, я ж і пропоную захистити в своїй домівці й не заважати стріляти в них, топити, труїти. Стерилізація - не варіант, на неї немає грошей. За дитину переживаю.

Стосовно цитати :

забирати додому тих, кого тобі шкода це і є діяти відповідно переконань. Захисники ж ниють, правда не на форумах. Пропоную займатись цим не захисникам тварин, а тим , на кого поклали такі обов'язки, хто отримує за це оплату.

Бо свої переконання треба втілювати в життя самим, а як ви це будете робити в принципі немає значення
для кого не має значення? Дурниця цілковита! Значення має! Бо стрілянина чи розсипана отрута по всьому місту має велике значення.
мала кількість захисників тварин перемагає позицію більшості лучан
це як "...хороших людей набагато більше, але погані - краще організовані." Форуми хіба не для того щоб на них нити і об'єднувати більшість?

З.І. Тему читав.

Опубліковано

Не зовсім зрозумів перекручену цитату нікеля. :blink:

Не зовсім зрозумів, але коментарів на пів-сторінки. :smile-zachot:

Нє чітал, но осуждаю.

Опубліковано

Проблема є. Її треба вирішувати. Стерилізація - варіант. Переживаєш за дитину? Бери ружжо, і стріляй.

Офігенна порада. Відстріл і інші деструктивні заходи зі смертельними наслідками заборонені законом, і ти сам це знаєш. Навіщо тоді пропонуєш дурниці? Стерилізація - не варіант, а тупе просаджування бабла, так як собаки все-одно будуть, і будуть кусатися. ІМХО, оптимальна система така, як існує в США, та інших нормальних країнах. Бездомна тварина відловлюється та відвозиться в притулок, де вона перебуває протягом 2 тижнів. Якщо за цей час їй не знаходять нового господаря - тварина присипляється. Така система реально працює, і стерилізовані табуни там не бігають і не кусаються. Але для введення такої системи потрібні зміни на законодавчому рівні, а наших "керовніків" крім як "розпиляти" бюджет на новий "Лексус" більше нічого не цікавить.

Опубліковано

Офігенна порада.

Де ти в тому сарказмі пораду знайшов? ;)

Опубліковано

Всі дуже переконливі. Підійдем до проблеми з іншого боку.

Давайте введем умовну величину, яку назвем "НОРМА" і яка характеризуватиме оптимальне співвідношення кількості людей і бродячих собак на певній території. Наприклад, НОРМАльним є співвідношення людей до тварин 1000/1. Нормально, це коли співвіснування одним і іншим є комфортним і нічим нікому не загрожує. Я більш ніж впевнений, що така величина існує (бо якщо не існує, то як тоді знати коли тварин забагато чи замало). А от чи можуть мені назвати таку цифру захисники тварин?

До чого це все...

Всі обсмоктані і зализані в цій темі механізми гуманного поводження із собаками працюють в певних умовах. Я впевнений, що якщо ці умови змінюються (стають критичними чи екстремальними), відповідно змінюються обставини, за якими треба діяти. Ми цього напевне на знаємо (я припускаю), але уявіть, що кількість бездомних собак у нас перевищує допустиму норму в десятки разів. Як ми можемо говорити про методи боротьби з ними (стерилізацію і т.д.), які працюють лише в нормальних умовах, і абсолютно недієві в критичних?

В мене є пропозиція. Ті, хто мають це робити, або ті хто хочуть це зробити:

1. Взнають (визначають, ідентифікують) НОРМУ, тобто кількість собак на тисячу мешканців, яка не є загрозливою для людей.

2. Проводять інвентаризацію всіх наявних в місті бездомних тварин (щоб визначити наскільки ми далекі від норми).

3. Підганяють кількість тварин до норми (чи відстрілюють чи відкормлюють, якщо замало)

4. А тоді беруться за гуманні, давно перевірені методи роботи з бездомними тваринами.

Коли люди хворіють на грип - це не привід для паніки. Але коли хворих раптом стає в десятки разів більше - оголошується епідемія. Просто в нас відсутня твереза кваліфікована оцінка ситуації, що склалась (як з боку влади, так і з боку захисників тварин), тому ми вагаємось між снайперськими навиками працівника спецкомунтрансу і гострими цитатами Екзюпері і ко.

На превеликий жаль - в нас більше цінується піар і вміння голосно кричати, ніж конструктивний аналіз і твереза оцінка. Це доречі для Нікеля, гострого на слівце. Ти апелюєш до активності, хоча в душі прекрасно розумієш на що буде схожий той активіст, який бігатиме по міській раді і до тошноти агітуватиме всіх "мочити собак". Тут захисники в плюсах. Але з іншого боку для мудрого і розважливого чиновника (депутата) сигналом мали б стати не піар і безглузді мітинги з 10-ти людей, а кількість звернень від постраждалих і статистика з травмпунктів про неприємні інциденти. Це хоч якийсь фактаж.

Опубліковано

На превеликий жаль - в нас більше цінується піар і вміння голосно кричати, ніж конструктивний аналіз і твереза оцінка. Це доречі для Нікеля, гострого на слівце. Ти апелюєш до активності, хоча в душі прекрасно розумієш на що буде схожий той активіст, який бігатиме по міській раді і до тошноти агітуватиме всіх "мочити собак". Тут захисники в плюсах. Але з іншого боку для мудрого і розважливого чиновника (депутата) сигналом мали б стати не піар і безглузді мітинги з 10-ти людей, а кількість звернень від постраждалих і статистика з травмпунктів про неприємні інциденти. Це хоч якийсь фактаж.

Так я апелюю до активності, будь-якої, крім писанини на форумі, по 100 раз одне і те ж.

В твоїй пропозиції є 4 дії:

1. Взнають

2. Проводять

3. Підганяють

4. А тоді беруться

Це і є та активність про яку я говорю. Звернення до чиновника від постраждалих - це також активність, про яку я говорю. Будь-яка дія для захисту своїх інтересів, своїх поглядів - це активність, про яку я говорю. Захисники навіть борду використовують для своїх цілей - я читав тут їхні оголошення про різні акції і т.д. А для їхніх опонентів форуми "для того щоб на них нити і об'єднувати більшість"

Шкода, що ти цього так і не зрозумів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...