Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

дето я там на попередніх сторінках писав що мені собачок шкода... х*рню писав, звиняйте.

Сьогодні мого малого, який їхав на велосипеді, вкусила за ногу дворняжка. Причому скатіна якась проєзжа, бо раніше не бачив і облазивши райончик ніде не знайшов.

Тепер маю два варіанта - або знайти собаку і доглядати її 10 днів - дивитися чи не здохне, або малого класти в лікарню і пройти курс гадосних уколів, які дітям взагалі шкідливі.

Так що всі захисники бездомних собак - ідіть найух, якщо хтось гавкне коли забиватиму собаку цеглиною, получить теж.

Опубліковано

Я сьогодні катався на велосипеді і в Липинах між психлікарнею і вул. Загородньою був атакований зграєю собак. На щастя, не покусали, хоча налаштовані були дуже агресивно. А ще кілька днів тому за мною гнались досить немалі дворняги прямо в центрі міста, з вишкіреними зубами, гавкотом і гарчанням провели мене від ЦУМу до Перлини, а на наступний день я бачив як та ж зграя так само "проводила" якогось скутериста.

Вже думаю, як би то кобуру закріпити на рамі... :)

Опубліковано

предлагаю усыпить/стерилизовать эту их "службу защиты кабысдохов" вместе с питомцами и взяться наконец за яд и огнестрел. поскольку шавки становятся все наглее и за последний месяц весьма добавили в количестве (у "стерилизованных" сучата подросли, ага). например, улица Ершова в вечернее время вообще непроходима - гуляет табун собак, атакующий все, что движется. аналогично, район Винниченка 27-29 (ЖЭК, гаражи, дорога к экспертной службе, станция скорой помощи, дворы за Сапалаевкой). причем, несколько раз наблюдал дебилов-доброхотов, подающих какие-то объедки тем собакам, делал внушения и предлагал кормить шавок у себя дома - едва ли помогло. в следующий раз, чувствую, буду хулиганить..

ps. неоднократно звонил 1580 - занято. все время занято :dont:

Опубліковано

Біля зупинки Там-Там вчора бачив як якась біла шавка середнього розміру бігла за велосипедистом який їхав з мосту, бігла метрів 150 аж до заправки.

Опубліковано

сьогодні вранці бачив як біля продавців квітів в центрі любителі природи приносять кісточки цим собакам.

народ, в мене теж є пес, якого я люблю, але ну його на х_р, коли в центрі міста за тобою біжить стадо шавок (деякі з них за розмірами не набагато менші від моєї вівчарки) і норвлять схватити за пятку. сьогодні я від них відбився (благо вони досить сцикливі), але тут же один з псів почав проявляти агресію до дівчини, що стояла перед переходом.

цікаво, а якщо їх постреляти з травматики, тобі щось пред"являть?

Опубліковано

а якщо їх постреляти з травматики

хочется по кому-то пострелять?

по кому-то значительно меньше себя...

да еще и безоружному...

а денег на вертолет и калаш нет - ваш выбор "травматика" !!!!

по моему из "травматики" тяжело убить, разве что поиздеваться ....

Опубліковано

я ж знаю, ты профи. посоветуй из какого доступного оружия можно сразу прибить чтобы не "поиздеваться".

насчет "значительно меньше" - неуместное замечание, так как шавки в одиночку практически не нападают, а рвут сразу всей стаей. единственное преимущество безоружного человека - его рост. нетренированная собака не атакует области выше уровня своих глаз, так что можно невозбранно пацифиздить их сверху подручными стройматериалами

как временное решение, по ночам вожу с собой длинный даунхильный руль с одной грипсой - легкая, удобная и ухватистая штука. да и проблем никаких - я на байке, руль как бы запасной :smile3: а что юшка на нем вдруг может быть, так упал и поцарапался, вот и грипса слетела.. надо бы раздобыть флэт подлиннее, а то райзер много места занимает. imho, 55-60 см вполне хватит чтобы рубануть сплеча. правда, тут есть проблемка - болевой порог у собак высокий, бить надо метко.

ps. "безоружная собака" - это смешно. разве что удалить ей все зубы и заодно когти.

Опубліковано

крім того від "безоружної собаки" можна підцепить доволі небезобідну бацилку

Опубліковано

в центрі може і поменшало собак, а от на 33му, на жаль, ні. в сусідньому дворі постійно лежить зграя великих собак.

а недавно біля магазину "надія" (місцева лигарня на 33му) стояв пес... великий доволі. дворняга. все заглядав всередину магазину, хотів щоб чогось кинули.

я якраз виходив з магазину з хлібом. пес був сам. зграї ніякої поруч не було. собак не боюсь, тим більше дворняг, сам їх підгодовував колись і навіть забирав собак на дачу, стерегти загороджену територію. так от... прохожу мимо пса... в нього нульова реакція. аж тут шосте чуття підказує мені розвернутись. зуби пса клацнули в кількох сантиметрах від моєї ноги. спробував дати йому в морду-пес кинувся втікати.

бійцівські собаки окрема тема. травив би їх разом з хазяями. понарозводять "машин для вбивства" і гуляють з ними навіть без намордників, а часто навіть відпускають собаку побігати. мені наприклад не смішно, коли до тебе біжить пітбуль, бризкаючи слюнями, без будь-яких засобів на морді, а його хазяїн за метрів 100 кричить "та ти не сци, він хороший! він не вкусить!". тим більше, знаю людей які навіть собачі бої влаштовують. думаєте та собака потім нікого не покусає? ех сумніваюсь...

Опубліковано
травив би їх разом з хазяями. понарозводять "машин для вбивства" і гуляють з ними навіть без намордників, а часто навіть відпускають собаку побігати. мені наприклад не смішно, коли до тебе біжить пітбуль, бризкаючи слюнями, без будь-яких засобів на морді, а його хазяїн за метрів 100 кричить "та ти не сци, він хороший! він не вкусить!

Повністю згідний цікаво куди дівляться контролюючі органи хоча з такими штрафами толку від них якби вони працювали було б мало.

Опубліковано

bohgdan, я так думаю, что бойцовых собак и "органы" боятся. остановить некоторых можно только выстрелом на поражение, да и не факт, что сразу получится

Опубліковано

бійцівські собаки окрема тема. травив би їх разом з хазяями. понарозводять "машин для вбивства" і гуляють з ними навіть без намордників, а часто навіть відпускають собаку побігати. мені наприклад не смішно, коли до тебе біжить пітбуль, бризкаючи слюнями, без будь-яких засобів на морді, а його хазяїн за метрів 100 кричить "та ти не сци, він хороший! він не вкусить!". тим більше, знаю людей які навіть собачі бої влаштовують. думаєте та собака потім нікого не покусає? ех сумніваюсь...

100%

Опубліковано

bohgdan, я так думаю, что бойцовых собак и "органы" боятся. остановить некоторых можно только выстрелом на поражение, да и не факт, что сразу получится

а потом получить пулю хоть и резиновую от хозяина....

Опубліковано

а потом получить пулю хоть и резиновую от хозяина....

...а потом(за пулю хоть и резиновую) получить срок за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Стаття 296. Хуліганство

1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, -

карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

2. Ті самі дії, вчинені групою осіб, -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за хуліганство, чи пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, -

караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

4. Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Опубліковано

А чого невозити в контейнері на велі мнясце 50гр з спец обробкою.

Як наслідок хвіст зразу пропадає, ну і вмирає десь в переулку.

Не гуманно, але дієво і ненаказуємо.

Опубліковано

2kosize ну законы у нас такое дело... у нас и бухать нельзя за рулем и взяток брать.... то берут.... так что отмажется стрелок....

2Songoku а если ребёнок, не обученый что с земли есть нельзя?

Опубліковано
а если ребёнок, не обученый что с земли есть нельзя?

А много ребёнков любят сырое грязное мясо? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...