Alexander47 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 09:21 #801 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 09:21 Сьогодні був свідком.Їхав зранечку на пари, а внас на 40 на зупинці біля пошти *проживають* бездомні собаки.і є серед них одна біла середній розмірів дворняга.так от:зранку на зупинці ясне діла купа людей всі кудись їдуть.і собаки собі шасті\ають між ногами.на зупинку приходить маленька дівчинка, років 7-9, видно в школу їхала.і оця біла собака різко підривається і починає злісно гавкати на бідну дівчинку, вона в сльози і не знає куди дітись.завели її в магазин поки собаку не відігнали.завжди виступав на захист бездомних тварин, але плбачивши це на свої очі починаю сумніватися. бо знаю що не всі бездомні пси кусаються а просто потребують людського тепла, але чиєсь здоров'я важливіше за цих собак.
qaster Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 19:26 #802 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 19:26 але чиєсь здоров'я важливіше за цих собак.Паддєрживаю. Здоровя людини завжди має буть на першому місці в порівнянні з тваринами, будь-якими.Реально, пора то всьо чотириноге вже попристрілювати на**єн (тут має бути праведний гнєв), а власників собак зобовязати ставити їх на облік і щокварталу відмічатись разом із "улюбденцем" в відповідному органі.Таке є? Документи на сабак?
Shkoder Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 20:45 Автор #803 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 20:45 Я думаю, що це зробили спеціально. Можливо батько, брат покусаної дитини. І з такими зграями псів як у Луцьку - це може і в нас повторитись отмазка не принята. еще одно подобное бездумное сообщение - будет ридонли на неделю. ищем на гуглояндексрамблере фразу "издевался над собакой". аналогично, ищем фразу "покусала собака". в результате миллионы ссылок. не вижу смысла размещать их здесь
Вoвчик Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:25 #804 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:25 не хотел создавать новую тему, напишу сюда,20-го числа утром стою на остановке на 33-м возле ИмексБанка, курю, жду 23-ю маршрутку, мимо проходит бабуля лет етак 50-60 с пакетом в руке, протопав от остановки метров етак 30 останавливается заметив что-то в снегу,огляделась по сторонам, нагибает и достает из-под снега окоченевшего щенка, а может и не щенка, судя по тому что в первый пакет он как-бы не влез, видать помешало его содержимое, в итоге бабка достала еще моток пакетов из кармана и бросила их на снег, выбрав самый подходящий для новой находки пакет сунула пса в него, остальные пакеты собрала обратно в карман, ухватила 2 пакета то ли в одну то ли в обе руки перешла дорогу и направилась в спальный район, то-есть в двора через дорогу от Княжего Двора, надеюсь хоронить на Сапалаевку пошла, т.к. проследовать за ней не было времени
nataliya Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 16:57 #805 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 16:57 так ніхто і не відкликнувся з любителів собак... прийдіть, заберіть трійко! а то дали заявку в міську раду на гицлів, чекаємо, може приїдуть.
nataliya Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 20:23 #806 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 20:23 Даааа. зраділа, як Пані sashulya поцікавилася адресою де песики тусуються...початок цитати: sashulya сказал:Я Вас разочарую, делайте, что Вам позволяет совесть. Дискутировать с Вами тем более не собираюсь.... Гицелям в судовом порядке запрещено выезжать на вызовы и убивать животных. Адресом интересовалась в других целях..........кінець цитати:Напевно будуть плакати розвішувати? чи інших підкинуть, де троє живуть, там і інші помістяться? а може погрожуватимуть? - а в мене діти маленькі...ой ні, напевно прослідкує панянка, чи випадково гицлі на виклик не поїдуть?
sashulya Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 20:26 #807 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 20:26 Даааа. зраділа, як Пані sashulya поцікавилася адресою де песики тусуються...початок цитати: sashulya сказал:Я Вас разочарую, делайте, что Вам позволяет совесть. Дискутировать с Вами тем более не собираюсь.... Гицелям в судовом порядке запрещено выезжать на вызовы и убивать животных. Адресом интересовалась в других целях..........кінець цитати:Напевно будуть плакати розвішувати? чи інших підкинуть, де троє живуть, там і інші помістяться? а може погрожуватимуть? - а в мене діти маленькі...ой ні, напевно прослідкує панянка, чи випадково гицлі на виклик не поїдуть?Это Вас меньше всего должно волновать.....
eNyk Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 20:54 #808 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 20:54 ЕС никогда не даст денег на убийство.Крупнейшие зоозащитные организации мира, «Общество защиты животных Соединённых Штатов» (HSUS) и «Люди за этичное отношение к животным» (PETA) считают, что усыпить животное более гуманно, так как согласно их позиции, оставить животное обитать на улице — то же самое, что бросить на произвол судьбы и обречь на раннюю и жестокую смерть. Стоит отметить, что PETA старается рекомендовать наиболее гуманные методы усыпления.http://ru.wikipedia....Бродячие_собакиЄС не дасть, а США виходить - живодери? От гади, а ще рахуються найрозвиненішою країною світу...цікаво... А до бомжів така логіка підходить? Чи до інвалідів? Чи до самотніх старих людей? Вони ж також "брошенные на произвол судьбы", то може їх гуманніше було б усипляти? А? Все частіше словом "гуманність" люди прикривають своє "гівно" у голові
VeryFate Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 21:19 #809 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 21:19 Моє гівно цілком гуманне відносно іншого гівна , а ваше ? Заімел нездорову звичку від свого пса - гнать всіх чужих псов з двора.
Tarzanych Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 04:05 #810 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 04:05 Напишіть будь ласка сюди, або в приватні повідомлення номер телефону служби, куди можна звернутисьНа Стрілецькій кожен ранок дурдом твориться
Адміністратори serega Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 06:54 Адміністратори #811 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 06:54 № тел.: 1580
nataliya Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:40 #812 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:40 Згідна робити місячні внески, щоб позбутися всієї нечисті на наших вулицях.1580 - вічливо запишуть заявку..."любітєлі" тілько почешуть язики...дій нема ні від тих, ні від інших! Хочу в Європу, де бродячих псів та котів виведено спочатку негуманно, а підтримують відсутність вже гуманно! (якщо не брати до уваги Грецію та Кіпр, де коти на вулицях, то частина нації...)
sashulya Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:46 #813 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:46 Згідна робити місячні внески, щоб позбутися всієї нечисті на наших вулицях.1580 - вічливо запишуть заявку..."любітєлі" тілько почешуть язики...дій нема ні від тих, ні від інших! Хочу в Європу, де бродячих псів та котів виведено спочатку негуманно, а підтримують відсутність вже гуманно! (якщо не брати до уваги Грецію та Кіпр, де коти на вулицях, то частина нації...)Так в том то и дело, что выводили гуманно!!!
ursa Опубліковано 11 Січня, 2011 в 13:27 #814 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 13:27 У Луцьку влада обіцяє новий притулок для собакУ Луцьку невдовзі з’явиться притулок для безпритульних собак – кошти на нього дадуть європейські донори.Про це під час «оперативки» в мерії 11 січня розповів луцький міський голова Микола Романюк.Очільник Луцька розповів, що міська рада виграла європейський грант на зведення собачого притулку. Тепер, зазначив він, треба зайнятись підготовкою проектно-кошторисної документації, аби якомога швидше зняти проблему з бездомними тваринами.Нині чотирилапим «безхатченкам» міська влада має намір допомогти за власний кошт. До осені планують відремонтувати притулок для тварин у селі Промінь під Луцьком.«Це не будуть сучасні європейські умови утримання собак. Але там буде тепло, годуватимуть, стерилізуватимуть…», – розповів Романюк про притулок у Промені.Як повідомив начальник міськвідділу УМВС України у Волинській області Роман Крохмаль, лучани не припиняють скаржитись на бездомних тварин, які нападають на перехожих.«Є звернення від людей про укуси, напади. Особливо багато їх розвелось у районі Північного ринку. Ми не в силі з цим справитись», – зазначив він.©
ursa Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 13:58 #815 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 13:58 Від укусів бродячих собак минулоріч в Луцьку постраждало кілька сотень людей, більше сотні з них зробили щеплення проти сказу.Про це під час засідання луцького міськвиконкому в середу, 3 лютого, повідомив головний санітарний лікар Луцька і Луцького району Іван Ульчак.За словами лікаря, луцька санстанція у 2010 році зафіксувала 660 осіб, яких покусали бездомні собаки. Аби убезпечити постраждалих від сказу, 118 особам зробили щеплення.«Проблема бродячих собак сьогодні не вирішена. І кожен може постраждати від невиліковної хвороби. Я розумію, всім шкода собачок, але ж так далі не можна», – висловився Ульчак.©
byiviter Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 14:30 #816 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 14:30 Я проїхав тільки 74 км на свому новому велику, а вже прийшлося тричі від зграї бродячих собак втікати..."еле колёса унёс"...
sashulya Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 14:32 #817 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 14:32 Я проїхав тільки 74 км на свому новому велику, а вже прийшлося тричі від зграї бродячих собак втікати..."еле колёса унёс"... Стимул научится быстро ездить
Serpent Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:07 #818 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:07 Стимул научится быстро ездить Після декількох укусів з'явиться ще й стимул возити з собою пару сосисок, заряжених коктелем "ізоніазід + метоклопрамід" і на ходу "підгодовувати" особливо активних собачок.
ursa Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:19 #819 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:19 Стимул научится быстро ездить Скорее стимул воспринимать защитников как некое абстрактное образование, которое вроде как есть, но толку с него - только поговорить
sashulya Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:30 #820 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:30 Стимул научится быстро ездить Скорее стимул воспринимать защитников как некое абстрактное образование, которое вроде как есть, но толку с него - только поговорить А какого толку вы хотите?
Shkoder Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:40 Автор #821 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:40 sashulya, вкратце, решить проблему блоховозов любыми средствами. загнать их в то нечто, откуда они взялись десяток лет назад. сможете?
sashulya Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:51 #822 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 15:51 sashulya, вкратце, решить проблему блоховозов любыми средствами. загнать их в то нечто, откуда они взялись десяток лет назад. сможете? Общественная организация не является ни исполнительным, ни контролирующим органом. Мы группа людей, которая видит свое решение проблемы и делает для этого все возможное. Кстати, нашим мэром была принята программа стерилизации и он обязался строить приют. Проблема эта не в самих собаках даже, а в людях, их сознании. Припустим, в каждом дворе есть собаки, неужели так сложно скинутся жителям дома на их стерилизацию и вакцинацию. Я так сделала еще 2 года назад у себя, и до сегодняшнего дня проблем с собаками просто нет. я согласна, есть и агрессивные собаки, для таковых должен быть создан приют. ИМХО пока не будут приняты законы о разведении, содержании животных, наши города будут переполнены животными. И отстрелы не помогут в любом случае.
ursa Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 16:32 #823 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 16:32 Я бы с большим удовольствием скинулся на отстрел. Или, что более гуманно, на вырывание зубов Как вариант - ищите в каждом дворе с собаками сердобольную вменяемую бабульку, нагружайте её, пусть собирает денежку, стерилизует и сдаёт вам отчёт. Тогда будет на кого переводить стрелки Да и вам легче будет, финансовая нагрузка уменьшится, времени больше будет
VeryFate Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 16:46 #824 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 16:46 І не тільки собак мачіть, катоф тоже. Чуть потепліє, серенади на пів ночі під вікном. І проку с собакі ніякого, сцука по деревам не лазить. Зря я воздушку віддав, зря. Хотя с собаками нема проблем во дворі, хватає квартірних від "оторву н*х штініну" до "ніякакой, дворовой", "подушок", "підаркофф-пуделькоф". Но з ними разгавор краток. Нос дальше підїзду не покажуть поки я гуляю. А різні зальотні кормящіїся від мусорніка іграють з вогнем, або ж еті @ вивчили графік прогулянок. Не нада сцать коли бігає [censored] і куча кабелів. Мачіть суку першою і не сцать. Краще бути пакусаним і разорвавшим іпальнік псіне, чим сиклом бистрі ногі. (Рвать пасть і кусать (у людини більший тиск зубами і бактерій побольше ) сабак не рекомендую без підготовки - обезбашених чуваков не стосується). @ має радар сцикливості у вигляді хваста - орієнтуйтесь по ньому. Радар показує і вашу сикливість також
sashulya Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 16:50 #825 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 16:50 Я бы с большим удовольствием скинулся на отстрел. Или, что более гуманно, на вырывание зубов Как вариант - ищите в каждом дворе с собаками сердобольную вменяемую бабульку, нагружайте её, пусть собирает денежку, стерилизует и сдаёт вам отчёт. Тогда будет на кого переводить стрелки Да и вам легче будет, финансовая нагрузка уменьшится, времени больше будет Вам самому не смешно? Эти бабульки, только и умеют прикармливать собак вокруг себя и плакать в тряпочку. Стрелки я не перевожу. Раз принята программа на городском уровне, она должна выполнятся. Нам тоже как-то оперировать всех подряд животных не резон. Сколько было случаев когда выпущенную собаку после операции на второй день убивали, а это потраченные силы, деньги, к тому же свои кровные. Поэтому и оперуруються собаки в местах , где живут волонтеры в основном или проведена беседа с жителями.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.