Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Skoda Octavia 1.8 turbo - 180 км, але то я їхав з Ковеля на Луцьк, не провіряв скільки може максимум.

Mitsubishi Outlander 3.0 - також 180 їхали це для нього нормальна швидкість , десь буде можливість треба буде попробувати скільки він може.

Москвич ИЖ 412 - 110 і хватить з нього і то поп прямій, також по дорозі на Ковель :)

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

73 км/год... "Мотором" виступав Камаз траса Володимир-Устилуг.. хотів мене скинути... не вдалося.. ;-)

73 км/год... Сам чуть з гірки траса Забороль-Білосток

74 км/год... "Мотором" виступав Камаз завантажений лісом.

Не механічний транспортний засіб.. ;)

Опубліковано
Не механічний транспортний засіб.. ;)

А який же тоді? Килимок-літачок?

:)

Чи в велосипедах перестали застосовуватися механізми?

Опубліковано

Це по ПДР.

велосипед - транспортний засіб, крім інвалідних колясок, що приводиться в рух мускульною силою людини, яка знаходиться на ньому;

механічний транспортний засіб - транспортний засіб, що приводиться в рух з допомогою двигуна. Цей термін поширюється на трактори, самохідні машини і механізми (крім мопедів);

Опубліковано

BMW-325i траса Луцьк - Рівне - 220км/год Можна було і більше, але пасажири почали протестувати.

Опубліковано

Найшли чим хвастатись, найшли де швидкість міряти - де, на Україні, там де половина водіїв випадкові люди, які не мають права взагалі за кермо сідать, де більшість автопарку -ШРОТ, про стан доріг взагалі промовчу :huh: Ну-ну, міряйтесь піськами далі. Може покажуть по ЧП-Інфо.

Опубліковано

з колегою з відрядження їхали - на трасі Стрий - Львів - 194км.год. ваз-калина, новенький, тільки обкатаний. Більш не вдалось розігнати.

Опубліковано
b0rg ну як їду 100 кмч по спидометру, то GPS показує 98.

ну. а їдеш 170 по спідометру - що показує gps?

Опубліковано

Yamaha Fazer 600cc 2007р - 177 км\год, далі здувало ^_^ на безлюдно-безмашинному шматочку дороги у Горохівському районі

Опубліковано

145 на ВАЗ 21011 1980 року випуску, мотор 1,3.

Траса з Любомля до Ковеля. Далі і страшно і машина показувала на те, шо готова їхати по запчастям :)

На рахунок GPS: він же показує вашу горизонтальну швидкість, а коли ідеш то на горбочок, то з горбочка вона значно вдрізняється від тої, що на спідометрі.

Хоча зразу хочу зазначити - їхав чисто щоб протестити наскільки нормально карбюратор настроєний. В нормальних умовах виконую всі вимоги ПДР і іншим цього бажаю.

Опубліковано

GPS визначає координати в тривимірному просторі. Стверджувати, що вимірюється лише горизонтальна швидкість - надто поверхово. У вас є дані, які це підтверджують?

Я колись бавився з туристичним Garmin 60-серії, модель зараз точно назвати не можу - не пам'ятаю. Він точно показує не лише горизонтальну швидкість.

Опубліковано
з колегою з відрядження їхали - на трасі Стрий - Львів - 194км.год. ваз-калина, новенький, тільки обкатаний. Більш не вдалось розігнати.

цікаво ви Ангелів охоронців зарання запрошували до себе в машину чи чекали що підлетять. Каліна то не та машина на котрій варто ставити експеременти з розгону - перший раз повезло вам, інший раз не обовязково, себе не жалко - пожалійте тих хто їде поруч і на зустріч

Опубліковано

цікаво ви Ангелів охоронців зарання запрошували до себе в машину чи чекали що підлетять. Каліна то не та машина на котрій варто ставити експеременти з розгону - перший раз повезло вам, інший раз не обовязково, себе не жалко - пожалійте тих хто їде поруч і на зустріч

Згідний, то раз було таке, цікаво було. Я теж не любитель таких приколів,.. просто тоді ніч була, траса - ляля, машин не було. Ризикнули. Це було раз і більш не повториться :)

Опубліковано

Ночью на такой скорости? А если бы ёжик под колёса кинулся - как среагировали бы на его тень? Маньяки :)

Опубліковано

Я навіть, коли невеликі тварини кидаються під колеса, різко не гальмую і не кручу кермом. Краще бампер з радіатором поміняти, чим машину доставати з кювету і по лікарням валятись.

Опубліковано
Я навіть, коли невеликі тварини кидаються під колеса, різко не гальмую і не кручу кермом. Краще бампер з радіатором поміняти, чим машину доставати з кювету і по лікарням валятись.

А якщо великі п'яні тварини? :_07:

Опубліковано

Луцьк - Рівне: Ford Focus 2, 1.6 (100 лошадок) 195 км/год

(по поспорту максималка 173 км/год)

Опубліковано
ваш ангел-охоронець не літає із швидкістю понад 100км/год :excl:

Надіюсь по GPS заміряв?

Опубліковано
Траса Київ-Одеса. Мерседес, 3,2 л, автомат, 260 км/год (було покладено стрілку). Правда, за кермом був не я. Знаю, що не повірите - викладаю відео, яке зробив сам, сидячи поруч.

На своїй Епіці (2,5 л, автомат 5ступка) 9 місяців тому розганявся до 200, їдучи з Києва до Луцька.

Підтримую! Е320 це ракєта!!! Я правда на 245 відпустив газ, бо було відчуття що сижу у кабіні реактивного винищувача. А так стрілку покладе без проблем ^_^

На "Ланос" 1.6 16V розганявся до 170 км/г, також думав що йду на "взльоТ" :D

Старенького УАЗ-ко розігнав колись до 120, також мовити стрілку поклав, але такі випробування варті для машини дуже паганими наслідками, особливо для вітчизняних моторів... та для закордонних також.

Опубліковано
Старенького УАЗ-ко розігнав колись до 120, також мовити стрілку поклав

Колись був пасажиром в УАЗику якій розігнали також десь до 120. Це було в горах і тоді я зрозумів нашо там для пасажира ручка на торпеді.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...