Перейти до змісту

Кто как празднуед?

t0rik

Формат новогодней вечеринки  

88 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скоріше всього варінат №3.

оскільки йду до друзів. а там зібралась компанія в чоловік 12.

тільки без останнього пункту (всігда всьо помню =)

Опубліковано

а похвалялась проектами в мужских коллективах...

а тут она как.

А оно давно спланировано именно так ;)

Так вот.

Сьогодні було прийдено до висновку. Що манюньою компанією 31го грудня сідаємо на електричку о 23,30 і маємо святий сніжний путь в дальнюю ровєнскую пердель.

МЛЯ!!! це те, що я хотіла!!!!!!!!

ааааа!!!!!!

Опубліковано

Хотілось би напевно варіант 3 і плювала я на думку всіх, однак получиться 2 варіант,..........зразкова дівчинка :rolleyes:

Опубліковано

Всех удивлю.. даже более: повергну в шок!

Закупил пива на Новый Год

newyearbee.jpg

Пошла пятая банка...

Как говорится, как новый год встретишь, так и проведешь. Вот и буду трезв и небрит... не, пожалуй, пойду побреюсь... может даже постригусь!

Вэсэлых свят, амигос!!!

Опубліковано
Хотілось би напевно варіант 3 і плювала я на думку всі

Вот с етага мамєнта пападробнєй. Формат?

Язва Богданівна ріспект !!!!!!!!!11адинадинадин

Опубліковано
Хотілось би напевно варіант 3 і плювала я на думку всі

Вот с етага мамєнта пападробнєй. Формат?

Язва Богданівна ріспект !!!!!!!!!11адинадинадин

Др. Михайлович! Я магу, пра? :D

Опубліковано
В гордом одиночестве сам дома, за компом. Ибо хоцца отдохнуть от людей.

почалось все так потім сходив до ялинки крім кучі п'яного бидла яке постійно дойо%увалось і бажало получили п%зди там нічого цікавого непобачив. простіше кажучи минулий новий рік пройшов мене краще тобто сам дома піца + пиво та Мадагаскар 2 в 00.00. хоча в цей рік можна сказати зустрів зі знайомими нічого особливого непобачив бо дехто уже прийшов хароший і вів себе троха неадекватно.наступний 2011 я уже спланував усі технічно ідуть найух телефон відключається ще десь так о 6-1 годині 31 грудня а включається числа так 3-го коли надіюсь усі повідходять

Опубліковано

Праздник был волшебным. Встретили у друга на квартире в тесной дружеской компании, затем пошли в отдельно стоящее помещение со звуком, светом и прочим и сами себе устроили дискотечку, а также сыграли несколько товарищеских турниров по покеру :) Затем медленное, постепенное расхождение по домам и задушевные разговоры за чашкой кофе :) Домой пришел в 11 утра.

Опубліковано

ще в 23 з хвостиком вклався спати.

з Нового року найбільше люблю ранок 1 січня. ця пустка, ця тиша..:)фантастічєскі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...