BARAKUDA Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 22:11 #26 Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 22:11 Ялинка - то св'ято, а що за св'ято від куска пласмаси... ?Жалко звичайно, але я за живу сосну чи ялинку...
Maskinong Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 00:28 #27 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 00:28 Ялинка повинна бути токмо Naturel!!Адназначна!) Оце да, правильно! Діткам поставим натюрель, а внукам покажем картинки - були, точно пам'ятаю, такі от ялиночки, в лісі росли, правда, зараз внучата ні лісу, ні ялинок, самі малюночки в інтернеті. Не нана нась копать ми хароший Ми ялинку Naturel з тарою юзать бум о_О плз *йде геть,травмований человетчезскім непаніманієм*
Luychi Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 08:05 #28 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 08:05 Не нана нась копать ми хароший Ми ялинку Naturel з тарою юзать бум *йде геть,травмований человетчезскім непаніманієм* То не я така - то життя таке! Несправедливе в суті своїй! А взагалі-то ідея хороша. Єжелі щороку народ буде ялинки в горшечках купувати, а потім висаджувати - то Україна перетвориться на хвойне церства. Ялинкову оазу всенької планети нашої!
Maskinong Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 08:39 #29 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 08:39 То не я така - то життя таке! Несправедливе в суті своїй! А взагалі-то ідея хороша. Єжелі щороку народ буде ялинки в горшечках купувати, а потім висаджувати - то Україна перетвориться на хвойне церства. Ялинкову оазу всенької планети нашої! о_О ми плавно досягнули повного консенсусу Снкс *пританцьовуючи у-ца-ца у-ца-ца, йде пити каву*
Hitmanoid Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 09:13 #30 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 09:13 К сожалению ёлки из горшков потом не приживаются в почве, изучал этот вопрос год назад, потому как я тоже только за настоящих лесных красавиц.
ko5teg Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 09:50 #31 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 09:50 5 років назад посадили біля дому 2 ялинки (з горщиків)! ростуть, але якось ну дуууже повільно! (зара вони десь 120-150 см)а вдома стоїть іскуствінна йолка, дуже гарна, пишна .... вона в нас вже років 6 здається!взагалі то, купили іскуствєнну йолку тіко із-за того шо дома собаки (тоді вони ше маленькі були)... (до шерсті і всяких собачих "цяцьок" добавлялися ше й колючки зимою, які досить не просто потім виколупувати з килима на підлозі =)+ якось з самого мого дитинства, батьки купували великі ялинки(високі), маючи вдома досить високі "потолкі" (3.70) з натуральною йолкою було б досить багато мороки ... а так стоїть собі іскуствєнна, 2,60м висотоючесно кажучи, мені навіть вона(іскуствєнна) більше подобається за ті шо зара продають(натуральні)... якась вона пишніша і виглядає якось "правильно" навідміну від тих огризків!я не спорю шо є гарні натуральні йолки/сосни... але якось я вже звик до іскуствєнної!
anahareo Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 23:02 #32 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 23:02 2Plum: Туалетний папір якраз виготовляють з усіляких відходів, макулатури і т.ін. По-перше, папір буває різний. Ну а до одягу як ви ставитесь? На його виготовлення йде дуже багато рослинної продукції, наприклад льону. А скільки мертвої деревини у вас вдома? Меблі, підлога, двері, оздоблення сходів і т.д. -- купуйте все пластикове, якщо дерев шкода. Олівцями пишіть і малюйте лише "автоматичними", відмовтесь від використання рослинних природних матеріалів. Чи готовий виріб, задля якого "померло" дерево, очі не муляє? Меблі - дсп, одяг виготовляється зі стебел, рослина від цього не гине (до того ж, щоб виростити льон, потребує значно менше часу, ніж щоб виростити дерево), сходи у під-їзді поки що теж ніхто не додумав оздоблювати БЕРЕЖІТЬ ЛІСИ!!!!! їх скоро може не стати........
Luychi Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 21:27 #33 Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 21:27 1. никто веточки по лесу для вашего ДСП не собирает. Валят лес подряд.2. Просто из форматной доски делают нормальную мебель, а из всякого г потом дсп и мебель для всех.2. для бумаги валят лес невзирая на лица ваще.3. рециклинга (повторного использования целлюлозы) и у буржуев то отлично если 10% наберется, а у нас так и вовсе голяк.4. если уж так паритесь природой то предупреждайте лесные пожары (в них гибнет столько леса что мама дорогая)5. посадка деревьев при помощи спец машины происходит за 3 секунды штука и одуренные обьемы за день. все комсомольцы с пионерами могут постоять в сторонке и заняться наконец своим делом и не парить мозг окружающим.p.S. Вы еще расскажите что мясо есть нельзя, бо коровка умирает.І то да - деякі люди не їдять м'ясо, бо їм шкода тварин, уявіть які то вони неадекватні. В цьому жорстокому світі є індивідууми, котрі жаліють природу... І собачок бездомних, і ялинок, якби-то безхозних. Але ...... Мабуть то і фауна і флора є по суті своїй відновна, якщо ми їх відновим...вчасно. А не коли вже відновлювати буде нічого. Людина найжорстокіший хижак на планеті. Вона вбиває більше аніж подужає з'їсти. І хутра\шкіри їй стільки не треба. І живе вже стільки тисяч років в своє власне задоволення. І новорічна ялинка яскравий приклад людського самовдоволення. Зрубаю-поставлю-викину. Ще насадять. Правда росте вона дуже повільно (це не лише з горщика). А мені то що. "Після мене хоч потоп" (мадам де Помпадур)
ursa Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 22:08 #34 Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 22:08 Людина найжорстокіший хижак на планеті. Угу. Что теперь? Срочная самоликвидация от осознания своей негуманной сущности?
Luychi Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 22:25 #35 Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 22:25 Людина найжорстокіший хижак на планеті. Угу. Что теперь? Срочная самоликвидация от осознания своей негуманной сущности? От тим і замаємось вже не одну тисячу років. Самоліквідуємось. І планету туди ж. я веганов жить не учу. каждый с ума сходит по своему.не люблю только эту напускную псевдозаботу о человечестве. Самі діагноз про "напускне псевдопіклування" ставили? Чи хто помагав? Думка, про щирість в намірах, не промайнула?
dimmon Опубліковано 31 Грудня, 2009 в 08:23 #36 Опубліковано 31 Грудня, 2009 в 08:23 Искусственную в жизни не поставлю, всегда только живую и только большую )) Я до этих пор помню как мой дед приносил огромные и красивые елки на Новый год ) И моим детям я тоже стараюсь нести такие
Zheny@ Опубліковано 31 Грудня, 2009 в 12:03 #37 Опубліковано 31 Грудня, 2009 в 12:03 Поставили справжню, як і кожного року, пахне так класно.. І майже кожного року проростає !
Tarzanych Опубліковано 31 Грудня, 2009 в 16:08 #38 Опубліковано 31 Грудня, 2009 в 16:08 Купив живу у вазоні)) Різану сьогодні так і не зміг знайти) Це доля
Tjolly Опубліковано 6 Січня, 2010 в 21:24 #39 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 21:24 Искусственная!Уже который год.Хотя в этом году купили в горшочке ель Коника (карликовая).Она масенькая еще, но мы ее слегка нарядили и она стоит)) Живая!!А потом посадим ее на даче. Пи.Си. По поводу вырубки леса: мало топило Украину?Закарпатье? Продолжайте в том же духе.
PavelS Опубліковано 6 Січня, 2010 в 21:30 #40 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 21:30 На рахунок живих ялинок в горщиках. Мені перед новим роком подарували таку, я як порився в і-неті про догляд, так пишуть що це не менші смєртнікі ніж зрубані
Tjolly Опубліковано 6 Січня, 2010 в 22:03 #41 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 22:03 На рахунок живих ялинок в горщиках. Мені перед новим роком подарували таку, я як порився в і-неті про догляд, так пишуть що це не менші смєртнікі ніж зрубані Это чего? не такой уж и сложный за ними уход.
ursa Опубліковано 7 Січня, 2010 в 18:50 #42 Опубліковано 7 Січня, 2010 в 18:50 це не менші смєртнікі ніж зрубані не такой уж и сложный за ними уход. К сожалению ёлки из горшков потом не приживаются в почве, изучал этот вопрос год назад, потому как я тоже только за настоящих лесных красавиц.
Tjolly Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 17:58 #43 Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 17:58 ursa, что ж Вы так(( обломали все мои надежды.Тогда пусть живет дома %)Каждый год будет пользу приносить)
Mala Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 18:00 #44 Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 18:00 Цікаво, є ще такі , що милуються прикрашеною ялинкою зараз, чи вже всі заховали до наступного Нового року ?
4iter Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 18:23 #45 Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 18:23 ставлю тільки живу, стоїть зазвичай до 8-го березня, далі протягнути вже не можу :-)
Tarzanych Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 18:27 #46 Опубліковано 1 Лютого, 2010 в 18:27 Моя як мінімум до березня стоятиме прикрашеною))) Все таки ялинка-вазон - це класно)) У знайомих вже кілька років в квартирі росте Як там з висадкою - не знаю, але здається там своя технологія іде, принаймні в інтернеті повно порад
BARAKUDA Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 07:07 #47 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 07:07 дні три назад, як пішла жива сосенка в смітник... сумно
dimmon Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 08:45 #48 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 08:45 Цікаво, є ще такі , що милуються прикрашеною ялинкою зараз, чи вже всі заховали до наступного Нового року ? У меня еще елочка стоит )) И пока будет, почему и нет и красиво и живое большое растение дома, не сыпется и ребенку нравится Обычно она у меня до середины февраля это как минимум
ursa Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 10:41 #49 Опубліковано 2 Лютого, 2010 в 10:41 Вчера только вынесли, хотя могла ещё стоять - но нужно было больше места в комнате
Tarzanych Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 14:48 #50 Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 14:48 Все, зав'янула((((Нові гілочки опустились, мабуть пропаде...Шкода...Але на наступний рік знову живу в горщику братиму
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.