Перейти до змісту

Йолко: натуральная vs искуственная

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ялинка повинна бути токмо Naturel!!Адназначна!)

Оце да, правильно! Діткам поставим натюрель, а внукам покажем картинки - були, точно пам'ятаю, такі от ялиночки, в лісі росли, правда, зараз внучата ні лісу, ні ялинок, самі малюночки в інтернеті.

Не нана нась копать ми хароший :_22::0005: Ми ялинку Naturel з тарою юзать бум :0050:

о_О плз

post-6237-1262045533.jpg

post-6237-1262045561.jpg

post-6237-1262045603.jpg

*йде геть,травмований человетчезскім непаніманієм*

Опубліковано
Не нана нась копать ми хароший :_22::0005: Ми ялинку Naturel з тарою юзать бум :0050:

*йде геть,травмований человетчезскім непаніманієм*

То не я така - то життя таке! Несправедливе в суті своїй! ;)

А взагалі-то ідея хороша. Єжелі щороку народ буде ялинки в горшечках купувати, а потім висаджувати - то Україна перетвориться на хвойне церства. Ялинкову оазу всенької планети нашої! :ok:

Опубліковано
То не я така - то життя таке! Несправедливе в суті своїй! ;)

А взагалі-то ідея хороша. Єжелі щороку народ буде ялинки в горшечках купувати, а потім висаджувати - то Україна перетвориться на хвойне церства. Ялинкову оазу всенької планети нашої! :ok:

о_О ми плавно досягнули повного консенсусу :) Снкс :0006:

*пританцьовуючи у-ца-ца у-ца-ца, йде пити каву*

Опубліковано

К сожалению ёлки из горшков потом не приживаются в почве, изучал этот вопрос год назад, потому как я тоже только за настоящих лесных красавиц.

Опубліковано

5 років назад посадили біля дому 2 ялинки (з горщиків)! ростуть, але якось ну дуууже повільно! (зара вони десь 120-150 см)

а вдома стоїть іскуствінна йолка, дуже гарна, пишна .... вона в нас вже років 6 здається!

взагалі то, купили іскуствєнну йолку тіко із-за того шо дома собаки (тоді вони ше маленькі були)... (до шерсті і всяких собачих "цяцьок" добавлялися ше й колючки зимою, які досить не просто потім виколупувати з килима на підлозі =)

+ якось з самого мого дитинства, батьки купували великі ялинки(високі), маючи вдома досить високі "потолкі" (3.70) з натуральною йолкою було б досить багато мороки ... а так стоїть собі іскуствєнна, 2,60м висотою

чесно кажучи, мені навіть вона(іскуствєнна) більше подобається за ті шо зара продають(натуральні)...

якась вона пишніша і виглядає якось "правильно" навідміну від тих огризків!

я не спорю шо є гарні натуральні йолки/сосни... але якось я вже звик до іскуствєнної!

Опубліковано
2Plum: Туалетний папір якраз виготовляють з усіляких відходів, макулатури і т.ін.

По-перше, папір буває різний.

Ну а до одягу як ви ставитесь? На його виготовлення йде дуже багато рослинної продукції, наприклад льону. А скільки мертвої деревини у вас вдома? Меблі, підлога, двері, оздоблення сходів і т.д. -- купуйте все пластикове, якщо дерев шкода. Олівцями пишіть і малюйте лише "автоматичними", відмовтесь від використання рослинних природних матеріалів. Чи готовий виріб, задля якого "померло" дерево, очі не муляє?

Меблі - дсп, одяг виготовляється зі стебел, рослина від цього не гине (до того ж, щоб виростити льон, потребує значно менше часу, ніж щоб виростити дерево), сходи у під-їзді поки що теж ніхто не додумав оздоблювати :D

БЕРЕЖІТЬ ЛІСИ!!!!! їх скоро може не стати........ :(

Опубліковано
1. никто веточки по лесу для вашего ДСП не собирает. Валят лес подряд.

2. Просто из форматной доски делают нормальную мебель, а из всякого г потом дсп и мебель для всех.

2. для бумаги валят лес невзирая на лица ваще.

3. рециклинга (повторного использования целлюлозы) и у буржуев то отлично если 10% наберется, а у нас так и вовсе голяк.

4. если уж так паритесь природой то предупреждайте лесные пожары (в них гибнет столько леса что мама дорогая)

5. посадка деревьев при помощи спец машины происходит за 3 секунды штука и одуренные обьемы за день. все комсомольцы

с пионерами могут постоять в сторонке и заняться наконец своим делом и не парить мозг окружающим.

p.S. Вы еще расскажите что мясо есть нельзя, бо коровка умирает.

І то да - деякі люди не їдять м'ясо, бо їм шкода тварин, уявіть які то вони неадекватні. В цьому жорстокому світі є індивідууми, котрі жаліють природу... І собачок бездомних, і ялинок, якби-то безхозних.

Але ...... Мабуть то і фауна і флора є по суті своїй відновна, якщо ми їх відновим...вчасно. А не коли вже відновлювати буде нічого.

Людина найжорстокіший хижак на планеті. Вона вбиває більше аніж подужає з'їсти. І хутра\шкіри їй стільки не треба. І живе вже стільки тисяч років в своє власне задоволення. І новорічна ялинка яскравий приклад людського самовдоволення. Зрубаю-поставлю-викину. Ще насадять. Правда росте вона дуже повільно (це не лише з горщика). А мені то що. "Після мене хоч потоп" (мадам де Помпадур)

Опубліковано
Людина найжорстокіший хижак на планеті.

Угу. Что теперь? Срочная самоликвидация от осознания своей негуманной сущности? :D

Опубліковано
Людина найжорстокіший хижак на планеті.

Угу. Что теперь? Срочная самоликвидация от осознания своей негуманной сущности? :D

От тим і замаємось вже не одну тисячу років. Самоліквідуємось. І планету туди ж.

я веганов жить не учу. каждый с ума сходит по своему.

не люблю только эту напускную псевдозаботу о человечестве.

Самі діагноз про "напускне псевдопіклування" ставили? Чи хто помагав? Думка, про щирість в намірах, не промайнула?

Опубліковано

Искусственную в жизни не поставлю, всегда только живую и только большую :))) Я до этих пор помню как мой дед приносил огромные и красивые елки на Новый год :)) И моим детям я тоже стараюсь нести такие :)

Опубліковано

Искусственная!

Уже который год.

Хотя в этом году купили в горшочке ель Коника (карликовая).Она масенькая еще, но мы ее слегка нарядили и она стоит)) Живая!!А потом посадим ее на даче.

Пи.Си. По поводу вырубки леса: мало топило Украину?Закарпатье? Продолжайте в том же духе.

Опубліковано

На рахунок живих ялинок в горщиках. Мені перед новим роком подарували таку, я як порився в і-неті про догляд, так пишуть що це не менші смєртнікі ніж зрубані :(

Опубліковано
На рахунок живих ялинок в горщиках. Мені перед новим роком подарували таку, я як порився в і-неті про догляд, так пишуть що це не менші смєртнікі ніж зрубані :(

Это чего?

не такой уж и сложный за ними уход.

Опубліковано
це не менші смєртнікі ніж зрубані :(
не такой уж и сложный за ними уход.

;)

К сожалению ёлки из горшков потом не приживаются в почве, изучал этот вопрос год назад, потому как я тоже только за настоящих лесных красавиц.
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

ursa, что ж Вы так(( обломали все мои надежды.

Тогда пусть живет дома %)

Каждый год будет пользу приносить)

Опубліковано

Цікаво, є ще такі , що милуються прикрашеною ялинкою зараз, чи вже всі заховали до наступного Нового року ?

Опубліковано

Моя як мінімум до березня стоятиме прикрашеною))) Все таки ялинка-вазон - це класно))

У знайомих вже кілька років в квартирі росте :)

Як там з висадкою - не знаю, але здається там своя технологія іде, принаймні в інтернеті повно порад

Опубліковано
Цікаво, є ще такі , що милуються прикрашеною ялинкою зараз, чи вже всі заховали до наступного Нового року ?

У меня еще елочка стоит :))) И пока будет, почему и нет и красиво и живое большое растение дома, не сыпется и ребенку нравится :) Обычно она у меня до середины февраля это как минимум :)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Все, зав'янула((((

Нові гілочки опустились, мабуть пропаде...

Шкода...

Але на наступний рік знову живу в горщику братиму

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...