Перейти до змісту

До уваги пасажирів!

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні пасажири пам’ятайте, що не отримавши у водія квиток за проїзд Ви:

- Сприяєте підвищенню тарифу на проїзд;

- Позбавляєте себе страхового відшкодування у разі непередбачуваних обставин чи ДТП (розміри відшкодувань сягають 50000 грн.);

- Наражаєте себе на штраф в розмірі 20-ти кратної вартості проїзду;

- Залишивши квиток у салоні автобуса чи кондуктора, Ви сприяєте повторній його реалізації.

З січня 2010 розпочнеться контроль за наявністю квитків у пасажирів під час руху по маршруту.

Про факти невидачі квитка пасажиру просимо повідомляти у відділ транспорту та зв’язку Луцької міської ради за телефонами: 720353 та 777919.

Пам’ятайте, що якість надання послуг та їх вартість залежать від Вашої сумлінності.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це що, тепер водій під час руху буде не лише розраховуватись з пасажирами, а й квиточки відривати?

Чи в екіпаж добавиться стюардеса? Але тоді неминуче зросте вартість проїзду...

В будь-якому випадку, моя рекомендація всім: переходьте на велосипед! :)

Опубліковано

Хм, я когда еду с универа - в маршрутку залазит 30+ человек...интересно, как мне передадут билетик в этой неразберихе?

бред.

Опубліковано

Білетик можна самому взяти

Майже у всіх маршрутках вони спокійно відірвані лежать біля водія

Тільки багатьом людям просто впадло )

Опубліковано
Хм, я когда еду с универа - в маршрутку залазит 30+ человек...интересно, как мне передадут билетик в этой неразберихе?

бред.

Так як і здачу.

Опубліковано

А я тільки не розпаковані рулони біля бардачка бачив. А відірваних, жодного разу ;)

Опубліковано

Ну, я например, чаще вхожу через задние двери, т.к там часто много места. А если заваливает сразу толпа - мне этот билетик никто не передаст, если я дам деньги без сдачи.

Опубліковано

Не електричка, а міський транспорт. Це в тролях кондукторша як хвилеріз може пройти і білетики продати. А в маршрутках таке не прокатить.

Опубліковано
А я тільки не розпаковані рулони біля бардачка бачив. А відірваних, жодного разу ;)

Дивись уважніше ;)

Опубліковано

Вообще идея неплохая .... она конечно стара как мир и в 15 и 9 реализована достаточно неплохо. Но вот что смущает. Как быть в маленьких маршрутках (жолтеньких).

1. Например меня задалбывает на каждой остановке передавать деньги по 8 раз, ОСОБЕННО задалбывает когда маршрутка пустая - какаето жопа сядет и хлопает тебя по плечу "Беги мол занеси мои деньги", а теперь ещё скажет "И принеси мне талончик".

2. Если раньше (когда давали без здачи) передавали только вперёд, теперь прийдётся 8 раз передавать вперёд и назад.

3. Водила как правило талончики бросает на подстилку возле себя, и чтобы дотянуться до него (особенно щас в дублёнке) нужно изрядно подкорячиться.

4. Как будет реализавываться изымание штрафа у пасажира без билетика?????? Это самое смешное :) Милиции на всех не хватит. Ну, а даже если задержат и напишут протокол в Отделении, чем напугают и без того ободраных до нитки людей?

а) заберут через исполнительную службу коврик около дверей квартиры? б) напишут письмо на работу чтобы высчитали с зарплаты --- ( нуууу всегда можно сказать что безработный, мол я поэт или художник :) и нарисовать в воздухе .уй и процетировать Леся Подерев`янського) ???

Где механизмы??? Ну водителей хоть есть чем напугать, а пешехода? Эх мысль то хороша , да вот мёртвая она.

А ТЕПЕРЬ ЛИЧНЫЙ ВОПРОС!!!! Слышал я тут на днях что мелициянтам, работникам прокуратуры, налоговой и.т.д. С нового года проезд будет БЕСПЛАТНЫЙ --- если это так, то не нашими ли штрафами хотят оплатить их проезд????

Опубліковано
А ТЕПЕРЬ ЛИЧНЫЙ ВОПРОС!!!! Слышал я тут на днях что мелициянтам, работникам прокуратуры, налоговой и.т.д. С нового года проезд будет БЕСПЛАТНЫЙ --- если это так, то не нашими ли штрафами хотят оплатить их проезд????

а от з них, гадів, я б мінімум в три дорога брав, а краще по гривень 10 за проїзд в тролейбусі!

Опубліковано

- Залишивши квиток у салоні автобуса чи кондуктора, Ви сприяєте повторній його реалізації.

це про 15-кі, правильно?

Опубліковано
а от з них, гадів, я б мінімум в три дорога брав, а краще по гривень 10 за проїзд в тролейбусі!

і то правда а то такі морди повідгодовували що ппц

на рахунок білетиків хочеться побачити кому вони потрібні в маршрутках типу 12,24,19 і ним подібних що їдуть на Львівську коли в університет їдуть студенти ...... останнім часом попадаю на ці маршрутки і зажди людей битком навіть гаманець важко вийняти (та і стрьомно за ноут в рюкзаку щоб нероздавили), а ще говорити щось за білет і не хочеться, хочеться просто доїхати ...... а якщо ще контроль введуть на цих маршрутах то буде прикольно коли у всієї маршрутки будуть перевіряти (особливо коли там людей 30+) наявніть проїздного квитка. інколи здачу забувають передати, що приходиться говорити а, що уже з квитками тоді.....

Опубліковано

Шо ви заладили студенти, студенти, наче одні студенти в маршрутках їздять і більш ніхто.

А іще люди їздять на роботу, в лікарню, продовжіть список :-)

Мені на роботі проїзд по місту компенсують при наявності квитка, так я скажу, що в основному квитки є нарвані біля водія, куди всі кидають гроші. А якшо немає, то на прохання водії без проблем дають квиточки.

Отже потрібно заставити пасажирів брати їх. А це я думаю штрафами легко зробиться. І правильно.

До-речі був учасником ситуації, коли в маленьку 9-ку (ці криві манстро*обіща) завалив контроль і став перевіряти квиточки. Коли в людей квиточків не виявилося пішли претензії до водія. Але як виявилося всі квиточки лежали порізані на місці куди всі кидають гроші, але ніхто не взяв.

З.І. Доречі чогось люди здивовано реагують коли береш квиточка в маршрутці...

Опубліковано
Шо ви заладили студенти, студенти, наче одні студенти в маршрутках їздять і більш ніхто.

А іще люди їздять на роботу, в лікарню, продовжіть список :-)

Просто в таких маршрутах як 9,10,19,24 (по власному досвіду) особливо коли їдеш на 1у пару, ніхто тобі того квиточка передавати не буде. А так як людей завжди дуже багато то і змоги взяти його самостійно також не можливо.

Опубліковано

я вважаю,що в наших людях дисципліну оплати проїзду і видачі квиточків можна виробити тільки так,як виробили в свій час в Німеччині.Хто не в курсі-зупинили транспорт і перевірили квитки,було кілька безбілетників,то розстріляли весь трамвай.Може то й видумка,але подивіться яка в німців дисципліна.(правда переважно тільки в межах Німеччини) :)

Опубліковано

Я за розумний контроль і оплати пасажирів і роботи водіїв маршруток. А ще за контроль технічного стану транспортних засобів, які випускають на маршрут.

Квиток - це порядок і захист пасажира. Якщо щось трапиться (наприклад, пасажир впаде і зламає руку через те,що водій лихачить) квиток є доказом, що постраждалий був пасажиром.

Потрібний і контроль водіїв. 1. Водії маршрутів №10 і№11 не люблять після 17.00 іздити на кінцеву зупинку до інституту Україна.

2. В середу 23.12.2009 маршрутку №31 біля Нової лінії чекав більше 25хв (справа була зранку приблизно з 9.55 до 10.20)!!!!! Проїхало напевно три №47!!!!!!

3. Прикольно їхалося в п"ятницю з 40-го здається №11 (на машині І-ВАН реклама Ретрансу). Біля Гостинця водій погнався на червоне. А далі почалося. На Відродження/Рівненьскій він побачив КОНКУРЕНТА №29(здається) і почалася гонка з підрізанням, дикими сигналами ...... А В САЛОНІ НІ В ЧОМУ НЕ ВИННІ ЛЮДИ, ЯКІ ЗАПЛАТИЛИ ЗА СПОКІЙНИЙ ПРОЇЗД.

Потрібно серйозно карати гривнею і власників, які випускають на маршрут несправні машини. Батько розповідав, що 2 дні потрапляв на маршрутку здається на №17, в якій непрацювали двері. Пасажирам пропонувалося ВРУЧНУ ВІДКРИВАТИ І ЗАКРИВАТИ ДВЕРІ!!!!

А ще в маршрутках Богдан білого кольору чомусь сильно смардить якоюсь мазутою!!!! В кожній другій маршрутці власники економлять на ремонті гальм - вони при кожному спрацюванні пищать так, що аж в душі все перевертається!!!!

Опубліковано
В кожній другій маршрутці власники економлять на ремонті гальм - вони при кожному спрацюванні пищать так, що аж в душі все перевертається!!!!

салом тра намазувати гальма :) :)

Опубліковано

На скільки мені відомо водія громадського транспотру КАТЕГОРИЧНО заборонено відполікати під час руху по маршруту.

тим не менше водій(з моїх спостережень):

отримує гроші

дає здачу

кидає квитки

матюжиться з пасажирами

розмовляє по мобільному

курить

тобіш,водій під час руху одночасно робить декілька маніпуляцій,що суттево загрожує безпеці пасажирів коїх він везе.

Для того щоб водій міг спокійно тільки вести автобус,курити й матюжитись в УСІХ маршрутках повинні бути кондуктори що отримують гроші й оквиткавають пасажирів яких має бути не більше ніж може перевозити даний транспортний засіб по техдокументації.

Ось тоді й з квитками буде гут й маршрутка перестане нагадувати автоклав.

Опубліковано

Це все фігня на постному маслі. Як їздили, так і будем їздити. Хто буде перевіряти ті квитки, якщо всі маршрутки приватні? Власнику без різниці з квитком ти чи ні, аби водій план здав. А звичайні контролери з депо не мають жодних підстав щось там перевіряти на приватних маршрутках. Ну хіба що власники створять свій власний контроль, але тоді знов питання, нафіг воно їм треба.

Та й взагалі, процедура з квитком в наших маршрутках - це утопія.

Опубліковано

борці з повітряними млинами, поясніть мені цю фразу:

п.с. тема ні про що...

Опубліковано
борці з повітряними млинами, поясніть мені цю фразу:

п.с. тема ні про що...

маршрутчик, ти тупий чи прикидаєшся? :huh:

п.с. замінусуй тут всіх, вони ж бо теж написали, що маршрутчики смердять і хамлять, але ти чомусь вчепився лише до мене.

Опубліковано

2 Alan..керуючись кількістю проданих квитків мершрутчик говоритиме що мало пасажирів провіз,нерентабельність ітд.(що й документально підтверджено).. але ж у нас всі під один гребінець...так що актуальності 0 я думаю....

Благо що є 103,107 і шанс не платити 2 грн. поки їдеш в універ/з універу а у 2 рази менше......а квитки..частина мотивації маршрутчика

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...