Перейти до змісту

Улюблені парфуми

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную розповісти про свої парфуми: улюблені і не дуже, дорогі і дешеві, екстравагантні і звичайні...

А ще місця якісного товару.

Сам на кожен день користусь Axe chocolate

А нещодавно закінчилася dolce & gabbana light blue homme -бомбезний запах. і щось не видно в магазинах... :(

Опубліковано

Темка явно не для Луцк.толкс. Думаю, модератор її десь перенесе.

Подобаються в порядку спадання:

Dior Homme

Amouage Ciel

YSL pour Homme

Paco Rabanne Million

Chanel Allure Sport

Chanel Egoist Platinum

Givenchy бордовий

Bvlgari Aqua

Звісно, тільки оригінал, бажано привезений з Європи.

Опубліковано

Burberry Touch

Burberry Weekend

Chanel Platinum Egoiste

Тройной :)

P.S. Колись ще дуже подобався Dupont Signature, але досить швидко набрид.

Опубліковано
Ти знала!!!1111адинадин :)

сама їх люблю. ефект потрясаюшій, як на себе так і на отоючих

Опубліковано

Cool Water Davidoff ( асоціаційний ;)) J"adore, L"Eau par Kenzo

Звісно, тільки оригінал, бажано привезений з Європи.

Ех.... :(

Опубліковано
Темка явно не для Луцк.толкс. Думаю, модератор її десь перенесе.

Пам"ятааю в толксі була тема про бриття. Так що думаю покатить...

Звісно, тільки оригінал, бажано привезений з Європи

Давайте пошлемо гінця від борди хай но там скупиться, а ми заберем...

Ну так де купляємо туалетну воду? Перевірені адреси в студію

Опубліковано
Ну так де купляємо туалетну воду? Перевірені адреси в студію

Кожен купує там, де дозволяє гаманець :)

Опубліковано

а я пользуюсь теми "запахами" что подарят :)

а нюхать люблю разные, всё завистит от того кого нюхаеш

лиш бы запах был не очень сильным

Опубліковано

Подобається дуже багато, ось деякі з улюблених:

Amor Amor by Cacharel

Dolce&Gabana - Light Blue

DKNY - Be Delicious

Elizabeth Arden - 5th Avenue

Diesel K. Diesel - Fuel For Life Pour Femme

Versace - Bright Crystal

зараз користуюся Lacoste - Lacoste Pour Femme звичайно від FM Group ;):P

З чоловічих обожнюю YSL - L`Homme та Bvlgari - Aqua Pour Homme

Опубліковано

Diesel K. Diesel - Fuel For Life Pour Femme. Хороший запах. Купувала для мами в ФМ Груп.

Мої ж...

Lacoste - Lacoste Pour Femme

Gucci Rush 2 (так пишеться? ліньки гуглити)

Nina - Nina Ricci

Опубліковано
а я пользуюсь теми "запахами" что подарят :)

Я я навпаки не люблю, коли мені дарують парфуми. З двох причин.

1. Ніхто ніколи не вгадає, як я хочу пахнути, як на мене -- це ще більш інтимна і індивідуальна річ, ніж нижня білизна.

2. Парфуми в подарунок іноді ніби кажуть "На, побризгайся, бо смердиш" :)

Опубліковано

майже не користуюся парфумами. Зараз користуюся Eclat від якогось oriflame чи що.

Всі ж і так прекрасно знають для чого придумали парфуми ;)

Опубліковано
Я я навпаки не люблю, коли мені дарують парфуми. З двох причин.

1. Ніхто ніколи не вгадає, як я хочу пахнути, як на мене -- це ще більш інтимна і індивідуальна річ, ніж нижня білизна.

2. Парфуми в подарунок іноді ніби кажуть "На, побризгайся, бо смердиш" :)

І жінка навіть не вгадає? я думаю, що коли живеш з людиною чи зустрічаєшся протягом певного часу, то смаки цієї людини знаєш, навіть щось нове можна і вгадати :rolleyes: та і на рахунок дарування - скажу з власного досвіду: я дарувала парфуми людині, який і до мого подарунку користувався парфумами, при чому досить недешевими, так що я аж ніяк не хотіла сказати "ти смердиш" :D

я користуюсь Valentino Rock'n'Rose

з чоловічих просто обожнюю Givenchy Pour homme, бордовий

Опубліковано
І жінка навіть не вгадає? я думаю, що коли живеш з людиною чи зустрічаєшся протягом певного часу, то смаки цієї людини знаєш, навіть щось нове можна і вгадати :rolleyes:

Не вгадає. Тому що сьогодні мені подобається одне, завтра інше. Та і користуюсь парфумами в першу чергу для себе, а не для жінки.

Я люблю щось міняти в своїх смаках, в своєму стилі. Сьогодні одні парфуми -- завтра інші, сьогодні довге волосся -- завтра зовсім коротке (шкода що навпаки все не так швидко :)), сьогодні строгий костюм-трійка -- завтра порваті джинси і сорочка на випуск і т.д. Меблі і ті в кімнаті соваю досить часто :)

та і на рахунок дарування - скажу з власного досвіду: я дарувала парфуми людині, який і до мого подарунку користувався парфумами, при чому досить недешевими, так що я аж ніяк не хотіла сказати "ти смердиш" :D

Ну а в мене на фірмі бухгалтери одного разу дарували парфуми людині, яка працювала з ними в одному кабінеті, саме з таким натяком, бо чоловік схоже не знав, що в сучасному світі існує душ :)

Опубліковано
Я люблю щось міняти в своїх смаках, в своєму стилі. Сьогодні одні парфуми -- завтра інші, сьогодні довге волосся -- завтра зовсім коротке (шкода що навпаки все не так швидко :)), сьогодні строгий костюм-трійка -- завтра порваті джинси і сорочка на випуск і т.д. Меблі і ті в кімнаті соваю досить часто :)

з цим згідна - сама така. Але на рахунок парфумів - є запахи, які ну ніяк не подобаються і ніколи не будуть подобатись, щоб там в стилі не мінялось ;) Між іншим я колись думала так само, і ніколи не хотіла щоб мені дарували щось з косметики чи парфумів (так як косметикою користуюсь тільки однієї марки), але змінила свою думку, коли мені подарували духи, якими я ніколи не користувалась, але запах мені страшенно сподобався :rolleyes:, коханий вгадав на 100%

Ну а в мене на фірмі бухгалтери одного разу дарували парфуми людині, яка працювала з ними в одному кабінеті, саме з таким натяком, бо чоловік схоже не знав, що в сучасному світі існує душ :)

- бідні твої бухгалтери, їм за шкідливі умови праці треба до зарплати надбавку давати ;)
Опубліковано
майже не користуюся парфумами. Зараз користуюся Eclat від якогось oriflame чи що.

Всі ж і так прекрасно знають для чого придумали парфуми ;)

:ohmy::ohmy::ohmy::smile-zachot:

Опубліковано

Найбільше люблю Gucci Gucci Eau de Parfum II, просто млію :) ... Подобаються майже всі аромати Elizabeth Arden, крім Provocative Woman. А ще Estee Lauder Pleasures, Gabriela Sabatini Elegance, Hugo Woman Hugo Boss, Coach...http://board.lutsk.ua/redirect.php?http://' target="_blank">

Опубліковано

Сам почти не пользуюсь, а на женЕ нравиться Burberry Week End.

Кстати, купили в Юванте на первом этаже пробник - оказалась подделка. Запах похож, но приторный и очень резкий. Выкинули. Купили в Там-Таме уже нормальный.

post-4122-1261408686.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...