Перейти до змісту

Нові тарифи ДГ з 01.12.2009

Рекомендовані повідомлення

зовнішня швидкість = 10 Мбит/сек

внутрішня швидкість = 10 Мбит/сек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 248
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

я так розумію якщо закачка йде одночасно з зовнішнього і внутрішнього  ресурсів, швидкість повинна бути по 10 Мбит/сек там і там?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что случилось...???на луцкие серваки например контры лаги через каждые 3 сек хотя пинг норм...на зарубежные серваки вообще зась-лагает что мама не горюй.Я уже не говорю про инет который каждый час пропадает.Скорость на фтп вообще упала ниже плинтуса даже днем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, вам не здається, що новий авторизатор занадто шустренько рахує? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора швидкість закачки була 110- 120Кб/s

а сьогодні ледь до 35 Кб/s доходить. Це ж в яку сторону збільшення відбулося

Будьласочка, зробіть щось терміново , мені до ранку потрібно срочно файл скачати , з такою швидкість 11 годин показує. Поверніть хоть ту швидкість яка була до 1-го числа

:_11::_11::_11:

Девушка по телефону сказала що оформить заявку, а що мені з тоі заявки мені швидкість треба

:_11::_11::_11:

Швидкість впала десь після обіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мого знайомого АДСЛ, 10.52.6.234, пакет "оптимальний" за 84 грн. міс. В нього так як було 15 зовнішнього та 30 Гб внутрішнього трафіку так і залишилось! Що за проблема? Він звертався по телефону в ДГ, сказали що перевірять, і після того молчок, а ситуація не змінилась. Як вирішити проблему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мого знайомого АДСЛ, 10.52.6.234, пакет "оптимальний" за 84 грн. міс. В нього так як було 15 зовнішнього та 30 Гб внутрішнього трафіку так і залишилось! Що за проблема? Він звертався по телефону в ДГ, сказали що перевірять, і після того молчок, а ситуація не змінилась. Як вирішити проблему?

Змінити тариф на помегабайтнонеобмежений!

Згідно нових тарифів змінюються тільки Необмежені по трафіку пакети а пакет з назвою "Оптимальний" є обмеженим по трафіку і необмеженим по щвидкості.

У попередніх моїх постах писалось про назви пакетів аДСЛ де швидкість зросте у 2 рази у напівгавтоматичному режимі. З цього приводу я хочу зробити поправку - змінились швидкості по пакетах з повною назвою "Стандарт-2009", "Оптимальний-2009" та "Домашній-2009".

Усі інші майже без змін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VovanchiK дякую за відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошую, а це якісь проблемки на ДГ, бо я замовляв "Домашній-2009" (4096 Кбіт/с), на сторінці статистики вже відображається, що так і є! Але проблемка у тому, що швидкість 512 - 128 Кбіт/с, а то і нижча. Я так розумію, що у цій темі є люди, які маю безпосереднє відношення до провайдера, прокоментуйте, якщо не важко, дану ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошую, а це якісь проблемки на ДГ, бо я замовляв "Домашній-2009" (4096 Кбіт/с), на сторінці статистики вже відображається, що так і є! Але проблемка у тому, що швидкість 512 - 128 Кбіт/с, а то і нижча. Я так розумію, що у цій темі є люди, які маю безпосереднє відношення до провайдера, прокоментуйте, якщо не важко, дану ситуацію.

У даному випадку 4096 Кбіт/с -це максимально можлива швидкість дозволена де факто для даного клієнта. Але швидкисть зазвичай залежить від точкиБ - звідки власне качається інфа -тобто на якій швидкості генерується віддача трафіку. Таким чином, якщо мова йде про швидкість віддачі із зовнішнішнього ресурсу то провайдер (хто б він не був) тут ні дочого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це все я знаю, але ще до обіду швидкість відповідала тарифному планові (хоча не зовсім правда, оскільки залишилася ще така як у попередному ТП "Раціональний" 3,5), спад швидкості спостерігався вже після обіду. При визначенні орієнтовної швидкості користуюсь не лише одним ресурсом, а кількома, за усіма можливими варіантами - картина не зовсім втішна для мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це все я знаю, але ще до обіду швидкість відповідала тарифному планові (хоча не зовсім правда, оскільки залишилася ще така як у попередному ТП "Раціональний" 3,5), спад швидкості спостерігався вже після обіду. При визначенні орієнтовної швидкості користуюсь не лише одним ресурсом, а кількома, за усіма можливими варіантами - картина не зовсім втішна для мене. Якщо є можливість то перегляньте, мій ІП 10.69.2.102

Оскільки ця дискусія переростає те тільки у флуд (тема стосується лише нових тарифів) але скоріше перетворюється на заочний форум саппорту ДГ то пропоую шановному клієнт-ові(ці) звернутись за поясненням до офіційних джерел за номером телефону 780003 . (Або в ПМ ;) ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось знає які заміни в пакеті "Економ - 2009", бо якщо вони і є, то за них треба бити в лоб :boks2: - прошу вибачення за емоції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Дійсно, нестиковочка якась:

http://www.datagroup.ua/retail/ru/tariffs/...net/ADSL_Lutsk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, нестиковочка якась:

http://www.datagroup.ua/retail/ru/tariffs/...net/ADSL_Lutsk/

В чому нестиковка? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідно того прайсу, за 100 грн має бути анлім 2 мбіт/с, за 150 - 3.

У нас реально за 100 - 1 мбіт/с, за 150 - 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я щось незрозумів на 1.12.09 за 1 мегабіт безліму треба було платити 100 грн а тут пише http://www.datagroup.ua/retail/ru/tariffs/...net/ADSL_Lutsk/ ..що 75 грн. :0070: ...то це що нові тарифи які передбачаються на 1.01.10 ..доплможіть розібратись ??? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто ще новіші тарифи. На них автоматом не переводить, приходьте в офіс і цікавтесь або дзвоніть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто ще новіші тарифи. На них автоматом не переводить, приходьте в офіс і цікавтесь або дзвоніть.

Перетелефонував, сказали, що тарифи змінено з 17-12-09 року, але для того, щоб на них перевели - потрібно прийти в офіс та написати заяву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перетелефонував, сказали, що тарифи змінено з 17-12-09 року, але для того, щоб на них перевели - потрібно прийти в офіс та написати заяву.

Тобто якщо ти вже давно на цьому пакеті і не напишеш заяву то будеш платити не 100 а 75? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто якщо ти вже давно на цьому пакеті і не напишеш заяву то будеш платити не 100 а 75? <_<

Навпаки. Якщо не напишеш заяву, то далі будеш платити 100, а не 75 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навпаки. Якщо не напишеш заяву, то далі будеш платити 100, а не 75 :)

Причому за 1 мегабіт.

Поїхав сьогодні, написав заяву. Швидкість зміниться з 01-01-2010.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ураа оце класно..замутилии :0155: ... буде смішно якщо через місяць ще понизять плату..... але наврядд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання вже проскакувало вище. Але, як писав ThinkMaster, для того щоб з 1-01-2010 рахувало по-новому, потрібно прийти і написати заяву в Датагруп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...