Перейти до змісту

Нові тарифи ДГ з 01.12.2009

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 248
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

я так розумію якщо закачка йде одночасно з зовнішнього і внутрішнього  ресурсів, швидкість повинна бути по 10 Мбит/сек там і там?

Опубліковано

Что случилось...???на луцкие серваки например контры лаги через каждые 3 сек хотя пинг норм...на зарубежные серваки вообще зась-лагает что мама не горюй.Я уже не говорю про инет который каждый час пропадает.Скорость на фтп вообще упала ниже плинтуса даже днем...

Опубліковано

Вчора швидкість закачки була 110- 120Кб/s

а сьогодні ледь до 35 Кб/s доходить. Це ж в яку сторону збільшення відбулося

Будьласочка, зробіть щось терміново , мені до ранку потрібно срочно файл скачати , з такою швидкість 11 годин показує. Поверніть хоть ту швидкість яка була до 1-го числа

:_11::_11::_11:

Девушка по телефону сказала що оформить заявку, а що мені з тоі заявки мені швидкість треба

:_11::_11::_11:

Швидкість впала десь після обіду.

Опубліковано

У мого знайомого АДСЛ, 10.52.6.234, пакет "оптимальний" за 84 грн. міс. В нього так як було 15 зовнішнього та 30 Гб внутрішнього трафіку так і залишилось! Що за проблема? Він звертався по телефону в ДГ, сказали що перевірять, і після того молчок, а ситуація не змінилась. Як вирішити проблему?

Опубліковано
У мого знайомого АДСЛ, 10.52.6.234, пакет "оптимальний" за 84 грн. міс. В нього так як було 15 зовнішнього та 30 Гб внутрішнього трафіку так і залишилось! Що за проблема? Він звертався по телефону в ДГ, сказали що перевірять, і після того молчок, а ситуація не змінилась. Як вирішити проблему?

Змінити тариф на помегабайтнонеобмежений!

Згідно нових тарифів змінюються тільки Необмежені по трафіку пакети а пакет з назвою "Оптимальний" є обмеженим по трафіку і необмеженим по щвидкості.

У попередніх моїх постах писалось про назви пакетів аДСЛ де швидкість зросте у 2 рази у напівгавтоматичному режимі. З цього приводу я хочу зробити поправку - змінились швидкості по пакетах з повною назвою "Стандарт-2009", "Оптимальний-2009" та "Домашній-2009".

Усі інші майже без змін.

Опубліковано

Перепрошую, а це якісь проблемки на ДГ, бо я замовляв "Домашній-2009" (4096 Кбіт/с), на сторінці статистики вже відображається, що так і є! Але проблемка у тому, що швидкість 512 - 128 Кбіт/с, а то і нижча. Я так розумію, що у цій темі є люди, які маю безпосереднє відношення до провайдера, прокоментуйте, якщо не важко, дану ситуацію.

Опубліковано
Перепрошую, а це якісь проблемки на ДГ, бо я замовляв "Домашній-2009" (4096 Кбіт/с), на сторінці статистики вже відображається, що так і є! Але проблемка у тому, що швидкість 512 - 128 Кбіт/с, а то і нижча. Я так розумію, що у цій темі є люди, які маю безпосереднє відношення до провайдера, прокоментуйте, якщо не важко, дану ситуацію.

У даному випадку 4096 Кбіт/с -це максимально можлива швидкість дозволена де факто для даного клієнта. Але швидкисть зазвичай залежить від точкиБ - звідки власне качається інфа -тобто на якій швидкості генерується віддача трафіку. Таким чином, якщо мова йде про швидкість віддачі із зовнішнішнього ресурсу то провайдер (хто б він не був) тут ні дочого.

Опубліковано

та це все я знаю, але ще до обіду швидкість відповідала тарифному планові (хоча не зовсім правда, оскільки залишилася ще така як у попередному ТП "Раціональний" 3,5), спад швидкості спостерігався вже після обіду. При визначенні орієнтовної швидкості користуюсь не лише одним ресурсом, а кількома, за усіма можливими варіантами - картина не зовсім втішна для мене.

Опубліковано
та це все я знаю, але ще до обіду швидкість відповідала тарифному планові (хоча не зовсім правда, оскільки залишилася ще така як у попередному ТП "Раціональний" 3,5), спад швидкості спостерігався вже після обіду. При визначенні орієнтовної швидкості користуюсь не лише одним ресурсом, а кількома, за усіма можливими варіантами - картина не зовсім втішна для мене. Якщо є можливість то перегляньте, мій ІП 10.69.2.102

Оскільки ця дискусія переростає те тільки у флуд (тема стосується лише нових тарифів) але скоріше перетворюється на заочний форум саппорту ДГ то пропоую шановному клієнт-ові(ці) звернутись за поясненням до офіційних джерел за номером телефону 780003 . (Або в ПМ ;) ).

Опубліковано

А хтось знає які заміни в пакеті "Економ - 2009", бо якщо вони і є, то за них треба бити в лоб :boks2: - прошу вибачення за емоції

• 3 тижня потому...
Опубліковано

я щось незрозумів на 1.12.09 за 1 мегабіт безліму треба було платити 100 грн а тут пише http://www.datagroup.ua/retail/ru/tariffs/...net/ADSL_Lutsk/ ..що 75 грн. :0070: ...то це що нові тарифи які передбачаються на 1.01.10 ..доплможіть розібратись ??? :sq_ye:

Опубліковано
Це просто ще новіші тарифи. На них автоматом не переводить, приходьте в офіс і цікавтесь або дзвоніть.

Перетелефонував, сказали, що тарифи змінено з 17-12-09 року, але для того, щоб на них перевели - потрібно прийти в офіс та написати заяву.

Опубліковано
Це просто ще новіші тарифи. На них автоматом не переводить, приходьте в офіс і цікавтесь або дзвоніть.

Перетелефонував, сказали, що тарифи змінено з 17-12-09 року, але для того, щоб на них перевели - потрібно прийти в офіс та написати заяву.

Тобто якщо ти вже давно на цьому пакеті і не напишеш заяву то будеш платити не 100 а 75? <_<

Опубліковано
Тобто якщо ти вже давно на цьому пакеті і не напишеш заяву то будеш платити не 100 а 75? <_<

Навпаки. Якщо не напишеш заяву, то далі будеш платити 100, а не 75 :)

Опубліковано

Навпаки. Якщо не напишеш заяву, то далі будеш платити 100, а не 75 :)

Причому за 1 мегабіт.

Поїхав сьогодні, написав заяву. Швидкість зміниться з 01-01-2010.

Опубліковано

ураа оце класно..замутилии :0155: ... буде смішно якщо через місяць ще понизять плату..... але наврядд

Опубліковано

Посилання вже проскакувало вище. Але, як писав ThinkMaster, для того щоб з 1-01-2010 рахувало по-новому, потрібно прийти і написати заяву в Датагруп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...