Перейти до змісту

Чому в Дата Груп 1 Мб коштуе 10 коп ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чому в Дата Груп 1 Мб коштує 10 коп ? коли даже в 3G провайдерах є така ціна, ціна повинна буть не більше 3 - 5 коп. Коли будуть нові тарифи ?

Опубліковано

В мене пакет Домашні мережі - 2, вартістю 84 грн, і в який входить 15000 МБ.

84 / 15000 = 0,0056 грн. Тобто ціна метра менше 1 коп.

І це ще без врахування внутрішнього трафіку.

А те що позапакетний трафік дорожчий, то все правильно - одне компенсує інше.

P.S. Математика, 2-й клас, 1-а чверть, і не буде дурних питань.

Опубліковано

Я кажу не за трафік який входить в пакет. А за те по скільки рахується коли перевищено цей ліміт, а виходить так як в бездротових операторів.

Опубліковано
Плата за жлобство :)

Анлім і ніякої головної болі.

Ну то хай введуть нові пакети, типу 1 Мегабіт швидкіть і безлімітний, булоб не погано.

Опубліковано

ага .. в домашках анлима нету... хотя нереально кайфово тянуть торентом мувиз полтора гиговый ... со скоростью 8мегаБайт/сек .. 4 минуты на закачку :rolleyes:

Опубліковано
Ну то хай введуть нові пакети, типу 1 Мегабіт швидкіть і безлімітний, булоб не погано.

На ринку є такі пропозиції.

Не ДГ, але є.

Вчити формувати цінову політику не варто.

При необхідності потрібно робити вибір не тільки між тарифами, а й між операторами.

Опубліковано

Для всіх нетерплячих й тих хто хоче змінювати оператора скажу - ( змінюйте - флаг в руки :) ), що в наступному місяці будуть інші тарифи , може вони ОГО й не доженуть але наскільки вони зміняться побачимо дуже скоро.

Я чекав ще цього місяця, але...але. Наступного вони мені просто не знадобляться...

Так що :

Чекайте і дочекаєтесь.

Опубліковано

З радістю б перейшов в ДГ. На ДПЗ великого вибору провайдерів немає. А в анлімі від ОГО немає потреби, та й в співвідношенні ціна=швидкість ОГО програє. Користуюсь на шару чужим вайфаєм. Швидкість до 30 кбайт/сек

Опубліковано
Кому програє?)) Анлім ніколи не програє
да серйозно?

у ДМ 10мб\сек а у ОГО помоєму максимальний пакет 8мб\сек ! так Tum@n ти юзав колись 8мб\сек від ОГО?

знаїш яка там максимальна швидкість скачкі?! а про гроші я вже мовчу!

Опубліковано

Туман і зараз юзає ОГО8 і ткне носом в графік якщо треба, тільки топік трошки не про те :)

Є бажання обсудить ОГО? Прошу у відповідну тему :)

ЗІ. http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=44554

Опубліковано

Тарифи ДГ — УГ! Чєртовскі дорого!

Я б із радістю перейшов на ОГО!™, але на жаль немає можливливості.

Опубліковано

HelloBoy, я вот теж юзаю 8Мегабіт від ОГО за 250грн в місяць. Запропонуйте хтось дешевше :))) На роботу вот буду брати оптику 5мегабіт від інфокому за 800грн/міс.

Опубліковано

shvezigor Вважаю, що обговорення маркетингової політики компанії "Датагруп" на Луцькому форумі.. не змінить тарифів.

Передзвони в центральний офіс і поговори. Запропонуй. Напиши маркетинговий план, що буде грунтуватися на маркетингових дослідження структури ринку інформаційних технологій твого регіону. Можливо, тебе послухають.

• Адміністратори
Опубліковано

Будуть нові тарифи? Класно. Пора звільнятись, бо їсти скоро не буде за що :)

Швидкість, мегабайти.

Мені наприклад дорого платити 100 рубасів в місяць за послугу яку я ніколи не зможу використати на 100%

Хоча дя роботи в мережі я вибираю всетаки швидкість.

Що до тарифів, все дуже просто. Звертаєтесь офіційно до оператора до його продажників.

Залякування відключенням.. Залякайте київстар що ви від ньоговідключитесь :)

При такій кількості абонентів навіть сотня погоди не робить.

Змінити оператора, якщо є можливість і ціни на пакети в нього більше вам підходить. Як на мене ідеальний варіант. Я б вибрав його.

Все дуже просто, не треба придумувати велосипед, і 2 рази в рік катати ту ж саму закатану тему :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...