Перейти до змісту

Фото

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 609
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Oficer pułkownik odznaczenia ŁUCK

oznaczenia pocztowkowe. z tyłu ślady po odklejeniu z albumu. na zdjęciu sygnatura fotogra a ZAKŁ. FOT. A. DOSIK ŁUCK.

do 1939

Пане Отто, а не міг, випадково, цей "пулковник" бути командиром 24 піхотного полку, який дислокувався на той час у Луцьку? Вважаю, що за військовим рангом такий офіцер - як раз підходить (у полку одна посада полковника - тільки у командира). Більше полків у Луцьку на той час начебто не було... Яка Ваша думка з цього приводу?

post-2846-0-79146500-1343922378_thumb.jp

post-2846-0-13375600-1343922392_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

1924 рік - на місці старого корпусу СБУ

Poświęcenie kamienia węgielnego pod budowę pierwszej szkoły handlowej, rzemieślniczej i bursy Polskiej Macierzy szkolnej na Wołyniu w mieście Łuck - foto:-Na zdjęciu m.in.: gen. broni Olszewski, wojewoda Wołyński ks. W. Baranowski, prezydent Łucka, Zieliński i in.

post-1719-0-55489800-1344855533_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Date: 1931

Locale: Luck, [ukraine; Wolyn] Poland; Lutzk, Poland; Luytsk; Luytsk Vilka; Luzk, Poland; Lutsk [R Volhynia] Poland; Lyutsk, Poland; Lyutsk Vielka, Poland; Lutsk; Ukraine; USSR

Credit: United States Holocaust Memorial Museum, courtesy of Sarah (Sally) Light

Copyright: United States Holocaust Memorial Museum

post-2846-0-94926000-1346007619_thumb.jp

• 4 тижня потому...
Опубліковано

mowa o 13 Kresowym Pułku Artylerii Lekkiej:

Pułk stacjonował w garnizonie Równe (III dywizjon w Łucku) i był organiczną jednostką artylerii 13 Kresowej Dywizji Piechoty. Pod względem wyszkolenia oddział podlegał dowódcy 2 Grupy Artylerii

post-3831-0-75819100-1348224286_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Бачив, ви іноді граєте у гру "Вгадай що/Вгадай де")

Ну ось знайшов такий план будинку(будинок зберігся)

До речі, такий будинок побудований у містах: Ліда(зберігся), Пінск(не знаю чи зараз є), Рівне(не знаю чи зараз є)

plan_budinku.jpg

Опубліковано

А зараз ця споруда є?

Є, тільки значно перебудована. Тепер це Юріївська церква на вул. Стрілецькій

Опубліковано

Початок ХХ ст. і початок ХХІ ст

Разве это одна и та же церковь?

Покрова на бывшей Пугачева, по моему

Опубліковано

Интересно, что одна и таже споруда успела побывать и православной церквой и католическим костелом и клубом и музеем и опять православной церквой УПЦ!!! А сколько имен поменяла - и Покровская и А.Невского и Г.Победоносца (не знаю в польское время). Вот уж поистине историческое место...

Опубліковано

Интересно, что одна и таже споруда успела побывать и православной церквой и католическим костелом и клубом и музеем и опять православной церквой УПЦ!!! А сколько имен поменяла - и Покровская и А.Невского и Г.Победоносца (не знаю в польское время). Вот уж поистине историческое место...

Був свідком відновлення церкви після музею. Мій тесть реставровував її. Я допомагав ставити риштування. Запамяталось розруха і безлад в приміщенні, залишки ракетного обладнання, купа дротів, різні блоки, залишки експозицій і холод.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

ZDJĘCIE 3 BAON 24 PP MUNDUR KARABIN HEŁM 1935 ŁUCK

11 листопада 1935 року, м.Луцьк, підрозділ жолнежів 24 піхотного полку

post-2846-0-12914000-1350660619_thumb.jp

post-2846-0-22749500-1350660632_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...