Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:06 #176 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:06 Ну незнаю, зато в мене дисплей сенсорний , жартую)Вибираючи собі читалку, я якось не звертав уваги на старіші моделі, якось Нук зразу мені приглянувся, незнаю чого, можливо через Андроід (бо можна сказати, що трошкі техно-гік). сенсор, не сенсор - самому тексту від цього ні холодно ні жарко імхо книжка повинна мати мінімум функцій. а андроша сюди якось не вельми вписується))) хоча є варіант читати на ній мангу - тоді думаю він буде в плюс. В самого були сумніви на рахунок доцільності Андроіда на читалці, але тут вирішальну роль зіграла типова людська скупість . По типу "Чого платити тисячу за Kindle Touch без Андроіда, якщо за ті ж гроші можна купити Nook Simple Touch і зробити з нього ч\б недопланшет"
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:10 #177 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:10 По типу "Чого платити тисячу за Kindle Touch без Андроіда, якщо за ті ж гроші можна купити Nook Simple Touch і зробити з нього ч\б недопланшет" планшет з e-ink? прямо як робота з першим пентіумом - виховує витримку, точність рухів і веде в дзен
Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:15 #178 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:15 По типу "Чого платити тисячу за Kindle Touch без Андроіда, якщо за ті ж гроші можна купити Nook Simple Touch і зробити з нього ч\б недопланшет" планшет з e-ink? прямо як робота з першим пентіумом - виховує витримку, точність рухів і веде в дзен Ключовою є приставка "недо" . Хоча почитати пошту, чи башорг з новинами саме те. Можна перейти ще до більших збочень, і качати торенти електронною книжкою))
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:21 #179 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:21 Ключовою є приставка "недо" . Хоча почитати пошту, чи башорг з новинами саме те. пошта з башом оновлюються не настільки часто, щоб перевіряти їх на читалці. принаймні в мене Можна перейти ще до більших збочень, і качати торенти електронною книжкою)) мабуть буде простіше запустити пару батників на домашньому ПК або підрубитись до роутера з зовнішнім вінтом і вбудованими торентами. але то вже дійсно збочення ібо книжка електронна повинна перш за все замінювати книжку паперову.
Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:31 #180 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:31 Ключовою є приставка "недо" . Хоча почитати пошту, чи башорг з новинами саме те. пошта з башом оновлюються не настільки часто, щоб перевіряти їх на читалці. принаймні в мене Можна перейти ще до більших збочень, і качати торенти електронною книжкою)) мабуть буде простіше запустити пару батників на домашньому ПК або підрубитись до роутера з зовнішнім вінтом і вбудованими торентами. але то вже дійсно збочення ібо книжка електронна повинна перш за все замінювати книжку паперову. Особисто я полюбляю читати на баші "Случайные" і там зажди "нові" цитати, такшо можна хоч кожних 10 секунд обновляти, пошта також, комп'ютер не завжди хочется вмикати, щоб почитати наприклад свій гороскоп на завтра. Так мало того торрент, є такі люди які пробують на електронних книжках фільми дивитись. З.І. А в нас на форумі є тема де можна обговорювати прочитані книжки, ділитися враженнями?
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:38 #181 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:38 Особисто я полюбляю читати на баші "Случайные" і там зажди "нові" цитати, такшо можна хоч кожних 10 секунд обновляти, пошта також, комп'ютер не завжди хочется вмикати, щоб почитати наприклад свій гороскоп на завтра. бездна - наше всьо Так мало того торрент, є такі люди які пробують на електронних книжках фільми дивитись. на e-ink причому не perl, а ще на старому vizplex запустили Doom перший З.І. А в нас на форумі є тема де можна обговорювати прочитані книжки, ділитися враженнями? Звичайно. правда зараз там троха дискусія, але народ як завжди в рамках
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2012 в 10:51 #182 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 10:51 це усе якось так звучить - сорі, нічого особистого –"мене давить жаба, шо я купив то шо я купив, но ше більша купувати знову". ну це вже хто як думає Козьма - ми ж не будемо зупиняти прогресу на цілій планеті вашою соні, правда ж? звичайно, що ні. незнаю навіть, звідки такі думки. я купив її під себе, хтось купує сенсор під себе а хтось читає з йапада. з чого читати - діло особисте, і золотої середини немає
fog Опубліковано 8 Березня, 2012 в 12:35 #183 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 12:35 напевно єдине, чого найбільше мені не вистачало на kindle: він не вмів сам на себе тягати книжки. нуу, тобто вмів, але тільки з амазону, і тільки за гроші В kindle мені подобається адреса @free.kindle.com Відправляємо книжку на персональний email і вже за декілька секунд вона на читалці. Також для браузера Google Chrome є зручний плагін під назвою Send to Kindle. Перебуваючи на сторінці статті, яку хотіли б прочитати клікаємо по кнопці і ловимо матеріал на читалці.
fog Опубліковано 8 Березня, 2012 в 12:53 #184 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 12:53 А хто спорить? Якщо є бажаючі придбати у мене kindle в ідеальному стані з хорошою знижкою я тільки за Докладу трохи та й обзаведусь нуком. сидиш говориш з людиною - каже голдрат класний - Декілька мейлів друзів додав на амазоні і якщо у них є бажання поділитись книжкою скидають мені на адресу, після чого книжка з'являється в читалці.
Rafinovana Опубліковано 8 Березня, 2012 в 13:29 #185 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 13:29 а я пишу про те, що взагалі без компютераКіндли з вай-файкою ж. Не знаю як інші, а Kindle Touch легко і впевнено шукає і скачує книжки. Для ебуків, які підтримують тільки латинські літери, є спеціальні сайти для пошуку в найпоширеніших бібліотеках. З вайфайкою теж особливо проблем не має бути.
Ko3bMa Опубліковано 9 Березня, 2012 в 09:22 #186 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 09:22 от ви це козьмі напишітьот тільки ненада тут ляля
EleKtrik Опубліковано 17 Березня, 2012 в 07:27 #187 Опубліковано 17 Березня, 2012 в 07:27 Обзавівся і я цим чудом- Barnes&Noble Nook Simple Touch Reader ,перший день- враження лише позитивні. Сьогодні думаю зробити начитку по руту, і особливостях функціонування Android на цьому девайсі. Хто користується рутованим пристроєм - поділіться будь ласка враженнями? Особливо цікавить робота "всеядних" читалок, і Opera? P.S. щось я немо знайти де ставляться закладки
Robinwood Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 18:24 #188 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 18:24 Всім вітання! Ще і я похвалюсь. Перечитав купу форумів та відгуків та придбав Amazon Kindle 4 Touch Поки що все влаштовує і Wifi працює без нарікань та доволі швидко. Стою перед вибором обкладинки, і можливо хтось щось підкаже: отже 1) Leather Cover 1 2) Leather Cover 2 3) Leather Cover 3 4) SILICONE GEL CASE Можливо хтось користується такими?
Zevs_Isver Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 18:48 #189 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 18:48 а где у нас в Луцке можно посмотреть вживуюImpression ImBook 0311 Black 6"иiconBIT HDB 700 LED 8GB 7" Black
fog Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 20:30 #190 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 20:30 Impression ImBook 0311 Black 6"А что, если не секрет, в ней такого что ее стоимость выше Amazon Kindle 4 touch иBarnes&Noble Nook The Simple Touch Reader?Impression ImBook 0311 Black 6" $130Amazon Kindle 4 touch $121Barnes&Noble Nook The Simple Touch Reader $115Kindle - живая легенда.Barnes&Noble - практически полноценный планшет на Android.А Impression ImBook чем лучше?
Zevs_Isver Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 21:05 #191 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 21:05 А Impression ImBook чем лучше?просто понравилась
Zevs_Isver Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:18 #192 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:18 А Impression ImBook чем лучше?просто понравиласьзабрал вчера дивайсик,изучал список сервисных центров - угадайте кто официальный сервис в луцке?ВИЗОР, Потебни 50
EleKtrik Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:37 #193 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:37 забрал вчера дивайсик, изучал список сервисных центров - угадайте кто официальный сервис в луцке? ВИЗОР, Потебни 50 навіть незнав що у них взагалі сервісний є
nickel Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:44 #194 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:44 навіть незнав що у них взагалі сервісний є Боюсь, що Візор також не знає...
Zeuss Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 16:58 #195 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 16:58 Вертаючись до теми читалок - не дочекався індійського чуда з двома дисплеями, читаю з телефона. Жду гнучкого листка, вже стартанули лижі і гнусмас, щоб читати, а якщо комар надоїсть - то в трубочку скрутити і луп Дві-три години на добу, амолед - очі не втомлюються.
EleKtrik Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 17:43 #196 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 17:43 Вертаючись до теми читалок - не дочекався індійського чуда з двома дисплеями, читаю з телефона. Жду гнучкого листка, вже стартанули лижі і гнусмас, щоб читати, а якщо комар надоїсть - то в трубочку скрутити і луп Дві-три години на добу, амолед - очі не втомлюються. Сцилко в студію на сіє чудо , а якщо комар надоїсть - то в трубочку скрутити і луп є однойменне відео про іПад
Zeuss Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:59 #197 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:59 Сіє чудо це дисплей по технології Pixel Qi. Комплектувалось (може і зараз комплектується) Notion Adam Але у мене з ним виникла пєчалька (взагалі рік був - атарві і вибрось ) Після оплати чекав два місяці. Потім суппорт тім присилав листи з найкращими побажаннями, але проблемами з шипінгом. Потім три місяці листів в нікуди і вони повернули кошти. А гнучке чудо от: він буде в фороматі 10' і 19' дюймів
Ko3bMa Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 19:26 #198 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 19:26 Гм. Складається, на вигляд як папір. Аби старше покоління не переплутало з газетою в клозеті
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.