Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

На амазоні зявився новий Кіндл, дешевший, легший, без окремої клавіатури, хоча відгуки неоднозначні. Читаємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь

Хороше порівняння тут:

http://www.amazon.com/review/R3NJRC6XH88RBR/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R3NJRC6XH88RBR

Він ще й дешевший на 20$ за старий.

А взазагалі повноцінною заміною старого кіндла є кіднл тач. По характеристикам вони однакові, ну тільки само собою в нового сенсорний екран.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На амазоні зявився новий Кіндл, дешевший, легший, без окремої клавіатури, хоча відгуки неоднозначні. Читаємо

Доступний лиш омериканцям :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доступний лиш омериканцям

не лиш

http://www.amazon.com/dp/B0051QVF7A?country=UA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доступний, але з 21 листопада. Ціна така ж як і в старого - 139у.е. без реклами. Цікаво, як там з якістю і міцністю екрану буде?

+

Легший

Швидше гортає сторінки

Менший за рахунок відсутності клави

-

Не знаю пока як там з екраном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Прошу допомоги. Купив дружині Кіндл 3 з Wi-Fi. Як через Wi-Fi перекинути на гаджет книжки чи аудіо? Пробував через Калібре відправляти на [email protected](попередньо додавши адресу на сайті амазона) - але книжка на гаджет не приходить. Відсилав в форматі МОВІ. В чому граблі? Розпишіть хто-небудь етапи цього процесу.

ЗІ. як користуватись юсб-шнурком я знаю :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував через Калібре відправляти на [email protected](попередньо додавши адресу на сайті амазона)

name@free.kindle.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не прийшло :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Детальніше, плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не прийшло :unsure:

відсилати треба з пошти, яка зареєстрована на амазоні (або в профілі на амазоні вказати декілька e-mail адрес, з яких можуть приходити листи на адресу пристрою - це в них такий спам-контроль). Плюс в профілі на амазоні повинен бути встановлений дійсний спосіб оплати (бажано в налаштуваннях поставити одразу 0.01 цент масимальну суму платежу - щоб бува випадково не зняло гроші з картки).

Краще використовувати calibre просто для конвертування "дивних" форматів, а doc, txt, mobi відправляти відразу на e-mail Kindle поштовим клієнтом (принаймні я так роблю і це досить зручно для мене, оскільки calibre з відправкою дико гальмує)

пс: щодо Kindle 3 wifi невпевнений на рахунок існування адреси пристрою як такої (не маю досвіду користування цією моделлю) - в Kindle 3 wifi+3G все так, як я описав вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адреса є, в налаштуваннях амазону почтові ящики добавив. Відправляв Калібре в МОВІ - ніфіга. Також пробував через почтовий клієент вложенним файлом - теж 0 ефекту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді два дурних питання:

1. До інтернету кіндл підключений зараз?

2. На правильну адресу відправляєте?

+ перевірте чи не надходять відповіді з амазону на поштову скриньку, з якої відправляєте. І знову ж таки, чи встановлений дійсний спосіб оплати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. +

2. +

3. -

4. якщо ви говорите про це - Kindle Payment Settings, то там нема обмеження по грошах, просто вибираєш спосіб оплати і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на пошту, з якої відправляєте книги лист з амазону не приходив? Типу того, що на прінт-скріні

о! А в самому пристрої в налаштуваннях пристрій підключений до акаунту амазона?

корисний форум

post-6285-0-95184500-1318164660_thumb.pn

post-6285-0-13729900-1318165046_thumb.pn

post-6285-0-61831800-1318165219_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лист не приходив. Пристрій зареєстрований і привязаний до мого аккаунту. На скрінах налаштування для Кіндла з 3G і пересилку через Whispernet. В мене цього нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не працює, вже і форуми почитав. Все зробив як в інструкції,- не приходять ні листи ні книги, ХЗ :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже ніхто не допоможе розібратись? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Тільки по США. Див. 3 пункт

А якщо отримати адресу за допомогою сервісу Shipito? 8,5 баксів проти 20.

Взято звідси

8.5 баксів - це лише плата ШипиТо за доставку посилки.

До цього ще додай вартість самої доставки.

Ось шо нарахував калькулятор самого ШипиТо:

Shipito Warehouse: Torrance II, CA 90504

Destination Country: Ukraine

City, ZIP Code: Lutsk, 43026

Weight: 1.1 lbs.

Dimensions: 7.5" x 4.8" x 0.335"

Value: $114

(5-6 business days)

USPS Express Mail® Int'l info

$38.35

+ $0.8 Insurance

(6-10 business days)

USPS Priority Mail® Int'l info

$30

+ $4.5 Insurance

(15-25 business days)

Shipito AirMail info

$6.32

insurance not available

(1-3 business days)

DHL Express

$58.92

(6-10 business days)

USPS Priority Flat-Rate box 2 (FRB2)

$45.5

insurance not available

(6-10 business days)

USPS Priority Mail® Flat-Rate Envelope

$13.95

insurance not available

А тепер рахуємо:

114 (Kindle) + 8,5 (Shipito) + 38,35 (UPS Express) = 160,85 $

Тобто, практично, теж саме, що замовляти Киндл напряму з Амазона.

АЛЕ - девайс проходитиме через треті руки і міститиме рекламні банери.

Можна, причайно вибрати і дешевшу доставку, але це вже Ваш вибір...

Я для доставки зі Штатів користуюся www.Viaddress.com . Я купую на Amazon.com та Ebay.com і не маю проблем, ціни за доставку на Viaddress.com нижче, ніж в Shipito.com.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене цікавить лампа для своєї книжки. Хтось може щось толкове порадити, апробоване?

Маю отакі

lamp-clip.jpeg

1219911568_kc6252_14.jpg

reading-light-panel.JPG

Перші дві надто делікатні, швидко ламаються. Остання панель незручна по декількох параметрах.

Хочу щось якісніше і зручне. Чохол до книжки є, тому треба саму лампу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене цікавить лампа для своєї книжки. Хтось може щось толкове порадити, апробоване?

Перші дві надто делікатні, швидко ламаються. Остання панель незручна по декількох параметрах.

Хочу щось якісніше і зручне. Чохол до книжки є, тому треба саму лампу.

Перечитавши всю тему http://www.the-ebook.org/forum/viewtopic.php?t=15792

прийшов до висновку,що найкраща отака:247401k.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю думку купити синові читалку і замінити нею всі його шкільні підручники, зісканувавши їх в JPG або відразу в багатосторінковий PDF (в якому сторінки просто картинками, а не текстом). Підкажіть, на яку читалку варто звернути увагу, щоб за розміром дисплей був десь дюймів 8-10, досить надійну і з якісним контрасним "папером", але не дорогу і без зайвих "наворотів", головне -- щоб відкривала JPG/PDF (ну, якщо ще й FB2 відкриватиме -- взагалі бомба). Також важливе максимально спрощене меню, щоб дитина не шукала потрібну книжку і потрібну сторінку 10 хвилин.

Варіанти з TFT не пропонувати, діти мають звичку забувати ставити свої гаджети на зарядку щоночі. Потрібна гарантована автономність мінімум 3-5 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я для доставки зі Штатів користуюся www.Viaddress.com . Я купую на Amazon.com та Ebay.com і не маю проблем, ціни за доставку на Viaddress.com нижче, ніж в Shipito.com.

От я ніяк не можу зрозуміти з цим сервісом - в чому ж підвох???

Ніби ВСЕ бесплатно, за шо ж вони живуть, і чому цим займаються?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дорогу
ПокетБук902/903

Щось не сходиться... ;)

мені не портібен WiFi/Bluetooth/3G, потрібна максимально проста книжка, тільки з не дуже малим дисплеєм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(ну, якщо ще й FB2 відкриватиме -- взагалі бомба). Також важливе максимально спрощене меню, щоб дитина не шукала потрібну книжку і потрібну сторінку 10 хвилин.

PocketBook902/903

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...