Перейти до змісту

На сходку!

difoto

хто могет? типа не против... голосуем  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
лана, ради прекрасных дам шашлыГ паришаим !

денег с собой брать по количеству прогнозируемо выпитого/съеденого, ориентировочно гривен 50-70 на среднестатистического юзера(если конечно не захочется армянского коньяку хлебануть или Киндзмараули дамам предложить :friday:) т.е. примерно столько, сколько пропиваеццо за раз в Корабле или Майдане .

ЗЫ особам малоимущим (студентам/школьникам/админам :P) естественно допускается другие варианты типа вместо денег припереть домашнего вина или банку ежевичного варенья!

примерно на одну голову:

мясо - 400г - 15 грн

пиво - 2л - 10 грн

водка - 200мл - 5 грн.

...

короче от 30 грн. до ....

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тоді шоб все точно було

в суботу 16.09.2006 на 13 00 біля фуршета на 40 ковому, тільки давайте точно вирішим скільки брати кожному, 30 трохи мало думаю, може 40 -50 дето так, пишіть коменти

• Адміністратори
Опубліковано

Я думаю 50 рубасіків це буде нормою.

Хоча знаючи що для студента 50 грн це неприпустима витрата на одну попойку, думаю можна робити і виключення.

Можливо навіть за рахунок дотацій буржуїв для яких в жабі 50-100 грн в жабі це як гривня в маршутці :)

Хоча.. Може заради такої зустрічі і для студента грошей не жалко. :)

Опубліковано

Ай, як хочецца на п'янку... Я ще на таких тусняках не був. Стільки легенд. Аж страшно! Нє, не прийду, побоюсь-застісняюсь. ;)

Опубліковано

Та чого, приходь, я тоже не так і багато людей знаю, будем знайомитись всі, Доречі відписуйте хто точно буде

Опубліковано
Та чого, приходь, я тоже не так і багато людей знаю, будем знайомитись всі, Доречі відписуйте хто точно буде

Пропоную виготовити бейджики з написом ніка і по бажанню з реальним імененм, і тоді всі будуть про всіх все знати

ой що це я таке зморозила ;)

Опубліковано

а мене по футболці все впізнають )))

Буду обовьязково якщо нічого не трапится ,але раніше 16:00 навряд чи зможу ,хоча буду старатись ))

Вишенці окремий привіт :lol:

Опубліковано

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я тоже до вас хочу :lol::D:ok::(:D:(:(

люди ну хоть випийте за мене бутилочку пива, шоб мені гикнулось. :D

Опубліковано
а мене по футболці все впізнають )))

Буду обовьязково якщо нічого не трапится ,але раніше 16:00 навряд чи зможу ,хоча буду старатись ))

Вишенці окремий привіт :D

І тобі ПРЕВЕД

:lol::ok:

Я буду обовязково

правда не в 13,00 але постараюсь скоротити час приходу до мінімуму

post-37-1158214304.jpg

Опубліковано
Пропоную виготовити бейджики з написом ніка і по бажанню з реальним імененм, і тоді всі будуть про всіх все знати

Бейджик готовий.

Може, створити окрему тему, де кожен, хто буде на сходняку, просто відмітився б постом? Зручніше буде порції шашликів відміряти :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...