Tolik_lt Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 17:13 #26 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 17:13 перечитав тему...після відповідей топікстатера на усі поради дописувачі її нік починає читатися як "анахєрао"...а коли почалось???а від чого??
Zheny@ Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 17:50 #27 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 17:50 Точно: як лікарі - необхідно вияснити причину.. ще один рецепт - - роман. І бажано на стороні. всю депресію/апатію/та хандру - зніме, як рукою. Але то треба щоб хтось підкатив.. тому що в тебе на мужиків апатія .. Ти но на бордовку виберися з нами.. в листопаді..
voldf Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 19:14 #28 Опубліковано 7 Жовтня, 2009 в 19:14 Точно: як лікарі - необхідно вияснити причину..ще один рецепт - - роман. І бажано на стороні. всю депресію/апатію/та хандру - зніме, як рукою. Але то треба щоб хтось підкатив.. тому що в тебе на мужиків апатія .. Ти но на бордовку виберися з нами.. в листопаді.. так то воно так, але ж коли депресія - то не до романів.... ну, так вже воно є...
sanbOK Опубліковано 11 Жовтня, 2009 в 12:13 #29 Опубліковано 11 Жовтня, 2009 в 12:13 в мене багато років тому була троха неприємна історя в особистому житті депресія була сильна і довга. але нічого все пройшло само-сомою просто нетреба заморочувати собі мосх різною фігньою адже все що трапляється трапляється на краще. з того часу в просто виховав в собі скотину по відношенню до всіх. мене наприклад врятувало те що я просто почав вивчати спихологічно людей та вчитись ними управляти (почитав пару книжок Дейла Карнегі) все виявилось досить нескладно з часом.
Luychi Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 10:57 #30 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 10:57 Є такий стан, який психологи називають "осіння хандра" . Гадство, кажуть, ще те... Можливо ти, anahareo - якраз в ньому і знаходишся. Я чула конкретні поради від психологів. Авось допоможуть: 1. Кожного ранку треба подивитись в дзеркало і посміхнутись собі. 2. Похвалити себе рівно 5 разів за кокретні гарні справи (як на мене - це дуже проблематично 3. Одягати яскраві і модні речі (психологи також стверджують, що жінка яка одягається модно, вдвічі меньше хворіє на ГРЗ - це і я підтверджую ) 4. Займатись фізичними вправами. 5. Гуляти не меньше 40 хвилин, щоб встигнути надихатись свіжим повітрям. 6. Зайнятись улюбленою справою, щоб "забити" нею майже весь вільний час. А від себе ще додам - пиво (Alan радив мартіні) в компанії подруги чи друга, чи друзів - теж допомагає зняти стресово-депресивний стан. Так що прислухайся до поради Zheny@ - в суботу бордовка, а це і прогулянка, і свіже повітря, і можливість яскраво одягнутись, і пиво (мартіні), і приємна компанія. "Рятування потопаючих - справа рук самих потопаючих". Рятуйся і виходь скоріш із депресії. Удачі!
difoto Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:09 #31 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:09 Да-да, кстати! Ни одна бордовка ни для кого не прошла грустно anahareo, может тебе футболку задарить?
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:25 #32 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:25 Да-да, кстати!Ни одна бордовка ни для кого не прошла грустно anahareo, может тебе футболку задарить? мокру? Із подальшою приміркою?
Zevs_Isver Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:50 #33 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:50 на дворе не май_месяц - заморозите девушку
Yuraul Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:58 #34 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 11:58 Ги, добрі ви. =) Сподіваюсь, що дівчина розуміє ці жарти.А по темі... Зайнятись справою для душі. Мені допомагає гітара.)
init Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 12:26 #35 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 12:26 Забути про телевізор!Для початку зодва дні проспатись(можна трошки заспокійливого додатково випити перед сном, типу валерьянки - Чайну ложку на стакан теплої кипяченої води) так щоб аж "помочити" фейс в подушці!Потім, добре наїстися і подивитись два страшних фільма, після яких подивитись божевільну комедію!!! (бажано під легкий спиртний напій! типу - ПИВО! Але в кількості не більше 1л за 1раз)І знову виспатись!А далі написати результат! сюди!Лікування не медикаментозне протипоказань не буде.ЩЕ, кажуть, добре впливає прибирання в квартирі! (це після першого рецепта)Зваж на те що це самий лінивий рецепт!)) Перевірений!
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:02 #36 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:02 на дворе не май_месяц - заморозите девушкуА ми в кабаку - і все це діло пиффком так би мовити .. цей во.
snight Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:06 #37 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:06 Сьогоднішнє сонечко знімає любу депресію. Тільки шо проїхався, аж літо запахло. Так класно, по дорозі побачив декілька гарних дівчат в коротеньких спідничках, сонечко світить, душа радіє. Так шо дуже рекомендую піти прогулятися, десь зараз , поки ще не стемніло. Бо якшо з хати не вилазити, то депресію не побороть.
Luychi Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:27 #38 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:27 Да-да, кстати!Ни одна бордовка ни для кого не прошла грустно anahareo, может тебе футболку задарить? От є справедливість на світі?! Я пропагую бордовку, підганяючи її під писологічні поради, а мені навіть дякую не сказали. Не те що футболку запропонували. Ну шо за жисть...
difoto Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:45 #39 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:45 Да-да, кстати!Ни одна бордовка ни для кого не прошла грустно anahareo, может тебе футболку задарить? От є справедливість на світі?! Я пропагую бордовку, підганяючи її під писологічні поради, а мені навіть дякую не сказали. Не те що футболку запропонували. Ну шо за жисть... Та нивапрос! Не знаю ваших габаритов, но L-ку могу предложить хотя бы в качестве ночнушки!
Zevs_Isver Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:52 #40 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:52 Та нивапрос! Не знаю ваших габаритов, но L-ку могу предложить хотя бы в качестве ночнушки! разговор, понемногу, переходит в тему..... в ту, в котротую переходит всегда давайте не отклонятся от темы
sanbOK Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:56 #41 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 13:56 жжоте товарищи жжоте ...... прочитавши пару останніх постів можна підняти собі настій особливо футболкою)))) собі також хочу.snight дав гарну пораду ....... сонечко на дворі так гарно ....... піти десь прогулятись, а якщо ще компанією то настрій буде на вищому рівні і можна буде просто забути про всі неприємні речі)))QUOTE(difoto @ 12-10-2009, 16:45) Та нивапрос! Не знаю ваших габаритов, но L-ку могу предложить хотя бы в качестве ночнушки! разговор, понемногу, переходит в тему..... в ту, в котротую переходит всегда давайте не отклонятся от темыфсьо пучком ......
eNyk Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 14:13 #42 Опубліковано 12 Жовтня, 2009 в 14:13 Для того чтобы депрессия прошла надо 1. спать.Просто банально спать. Суток двое или трое. Потом, когда появится желание чего-то делать: например встать в кровати надо 2. двигаться. долго и без остановки. прыгать под музыку, приседать и бегать на месте. если есть возможность плавать или крутить педали - пробуй. главное чтобы без пауз. когда силы кончатся (а пот будет лить ручьем) то в душ и опять спать. Проснешься и опять двигаться. За неделю так лечится ЛЮБАЯ ДЕПРЕССИЯ. Причем исключительно физиологически (это не психология). Психологически депрессия не лечится. Поэтому читать книжки, долго общаться и рефлексировать бесполезно. p.S. Можно конечно ввалить себе химически лошадиную дозу морфинов, но тогда жить без наркоты (кофе, конфеты, шоколад, героин) не сможешь вообще, а это грустно. Так что СПАТЬ и ДВИГАТЬСЯ и СПАТЬ. найдієвіший "рецепт"
anahareo Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:46 Автор #43 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:46 дуже дякую всім за поради, мені направду дуже приємно, що стільки людей перейнялося моєю проблемою і щиро бажають мені одужання! принаймні, ви змусили мене посміхнутись а щодо футболки, то, зізнаюсь, що мені вже "задарили", дякую правда, замочити її ще не було нагоди... я впевнена, що все неодмінно налагодиться, а поки що намагаюсь уникати по можливості стресів, в примусовому порядку їм і вигулююсь, читаю книжку і уникаю негативних емоцій головне - відновити внутрішній спокій (як мені здається), отже, спокій, спокій і ще раз спокій
Tolik_lt Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:48 #44 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 11:48 правда, замочити її ще не було нагоди... нас ждьот конкурс мокрих футболок!!!
Zheny@ Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 12:29 #45 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 12:29 правда, замочити її ще не було нагоди... нас ждьот конкурс мокрих футболок!!! чур я буду мачіть..футболку.. (рідина на вибір учасниць!) А хто ? як самий головний фотоман'як - буде фоткати
laska Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 12:41 #46 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 12:41 правда, замочити її ще не було нагоди... нас ждьот конкурс мокрих футболок!!! А за ним конкурс мокрих штанців серед уболівальників
Irochka Опубліковано 8 Січня, 2010 в 18:43 #47 Опубліковано 8 Січня, 2010 в 18:43 не допомагає..... перепробувала все з вищенаведеного.... гуляти, пити, посміхатися.... читати, стати, таблетки..... ну НЕ ДОПОМАГАЄ!!!! що робити?.... я втомилась.....
IncvizitoR Опубліковано 12 Січня, 2010 в 15:45 #48 Опубліковано 12 Січня, 2010 в 15:45 не допомагає..... перепробувала все з вищенаведеного....йой! вже цілих чотири дні пройшло а ніхто так і не відгукнувся, чим можу постараюсь насовітувати. тут одразу не визначиш причину чому не допомагає, тут треба робити аналіз... бачу що й без МРТ не обійдеться, а раптом це щось імунне?короче наводящі питання:1. точно пробувала всі наведені тут рецепти?2. пробувала в такій же послідовності як тут перераховувалось?3. проводила конкурс мокрої футболки?4. використовувала футболку в якості ночнушки?5. а мокру футболку використовувала в якості ночнушки?6. ночнушку використовувала в якості мокрої футболки?7. прийом мартіні поєднувала з одночасним прийомом жигала?
Irochka Опубліковано 12 Січня, 2010 в 17:43 #49 Опубліковано 12 Січня, 2010 в 17:43 1. точно пробувала всі наведені тут рецепти?2. пробувала в такій же послідовності як тут перераховувалось?3. проводила конкурс мокрої футболки?4. використовувала футболку в якості ночнушки?5. а мокру футболку використовувала в якості ночнушки?6. ночнушку використовувала в якості мокрої футболки?7. прийом мартіні поєднувала з одночасним прийомом жигала?1. точно пробувала2. практично у цій послідовності3. на конкурс ніхто не запрошовував4. так5. фєєє..... незручно ж.....6. О! це ми вміємо.... наплакатися і піти переодягнутися)7. прийом мартіні не поєднувала.... не ведеться ніхто ((((
Aldo Опубліковано 14 Січня, 2010 в 11:58 #50 Опубліковано 14 Січня, 2010 в 11:58 не допомагає..... перепробувала все з вищенаведеного.... гуляти, пити, посміхатися.... читати, стати, таблетки..... ну НЕ ДОПОМАГАЄ!!!! що робити?.... я втомилась.....В церкву і помолитись. Тільки в будній день, а не на службу, ніхто заважати не буде розповісти про свої проблеми. Перевірено - не одне тисячоліття людям допомагає.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.