Перейти до змісту

Потрібні кліки v.3.0

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

наскільки я пам'ятаю, існує карта нашого замка для гри Quake 3 Arena. А чи не можна з неї наробити нормальних скрінів під потрібним кутом? А потім обмалювати.

Ну незнаю, я вже вроді намалював достатньо подібний, дуже дрібних деталей не промальовував - геморой. :P

Думаю що і по цьому малюнку можна уявити що замок повинен бути без текстур, в кінці робочого дня вже буду ліпити все до купи та гратись з кольором та розміщенням та впихати все в реальний розмір картинки, на годину так 19-20 ту думаю зможу викласти першу ласточку.

gallery_21_14_17144.jpg

Супер, тільки з вікнами і приближенням макету до оригіналу щось не те, наприклад вертикальоні вікна (хіба їх чотири в центрі по вертикалі?) та декоративні втиснення в стіні у вигляді вікон по бокам. І починаючи з верху, десь на третині висоти башта замку всетаки ширша, візуально так буде красивіше.

http://board.lutsk.ua/forums/index.php?act...pe=post&id=1521

Опубліковано
шо ластівки пихнули ?)) :mdr:

:P

ластівкам трава занадто крепка попалась.... сьогодні вони точно повернуться з вирію, звиняйте, форсмажор...

Опубліковано
... тільки з вікнами і приближенням макету до оригіналу щось не те, наприклад вертикальоні вікна (хіба їх чотири в центрі по вертикалі?) та декоративні втиснення в стіні у вигляді вікон по бокам. І починаючи з верху, десь на третині висоти башта замку всетаки ширша, візуально так буде красивіше.

в тому розмірі зображення, яке буде кінцевим, всі ці деталі пропадуть нафіг, я так думаю, сьогодні побачимо.

Да з вікнами згоден, трохи накосячив, одне зайве прилаштував...

Опубліковано

здається мені шо ніфіга з того не вийде... :ok:

на сайті потрібна виключно ІЗОМЕТРИЧНА ПІКСЕЛЬНА ГРАФІКА! і в основному малюнкі там зроблені pixel-by-pixel, а якшо такий 3Д проект забацати, потім він буде коряво виглядати, з рубаними лініями і т.п. і недарма там дизайнери професійні по 6-10 годин тратять на малюночок 100х100 пікс....

основні відмінності піксельної ізометричної графіки: відсутність перспективи( а в 3ДМакс вона присутня), кут нахилу ліній не 30 градусів,а 25,65! і так далі...

коротше, цей малюнок хіба шо потім ручками обмалювати...попіксельно!

Опубліковано

Короче всі рядком сядайте...

Ізначально получився такий от замочок, із текстурами:

gallery_21_14_33013.jpg

І при зменшенні получається така собі кака:

gallery_21_16_8637.gif:P

Убираю текстури... а кака не хоче пропадати... :mdr:

gallery_21_16_1649.gif

Граюся трошки фотошопою - шайтан - кака непереможна! :D

gallery_21_16_7517.gif

Змінив трошки кут обзора.... замок став трошки гарнішим - кака лишилась незмінною... :mdr::D:angry2:

gallery_21_16_8179.gif

... що тут ще можна додати - вічна слава каці!

то однозначно "difoto" зглазив!!! і ситуацію виправлять тільки піксели!!!

Опубліковано

Зараз на свіжу голову роздивляюсь повторно, то приходить на думку така байда - якщо за основу взяти самий останній варіант, добавити освітлення, щоб передні стіни не були такими мрачними та темними, розбавити це все анімованими смайлами, такими собі відвідувачами замку, ззовні на стіні дописати "боард.луцк.уа", це все вкомплексі може приховає недоліки самого вигляду замку, то може і з пивом потягне...

вокруг замку якісь деревця понатикувати... хз...

але як не крути конкурувати з справжньою піксельною графікою не зможе.

Короче організовано висказуємо свої "фу" :) побачимо чи варто продовжувати з цею заготовкою.

• Адміністратори
Опубліковано
Зараз на свіжу голову роздивляюсь повторно, то приходить на думку така байда - якщо за основу взяти самий останній варіант, добавити освітлення, щоб передні стіни не були такими мрачними та темними, розбавити це все анімованими смайлами, такими собі відвідувачами замку, ззовні на стіні дописати "боард.луцк.уа", це все вкомплексі може приховає недоліки самого вигляду замку, то може і з пивом потягне...

вокруг замку якісь деревця понатикувати... хз...

але як не крути конкурувати з справжньою піксельною графікою не зможе.

Короче організовано висказуємо свої "фу" :) побачимо чи варто продовжувати з цею заготовкою.

Пропорційно відносно інших будівель на карті, цей замок буде виглядати як дитяча залізна дорога (надто мініатюрний об'єкт получиться). Пропоную працювати лише над основною баштою, вона і по розмірам буде підходящою.

Опубліковано

Народ, є така мисль. В AgeOfEmpires 2 є замки, в кожної нації різні. Всі вони там вималювані якраз цією піксєлоізюмєрічєскою графікою, і по-моєму, під потрібним вам кутом огляду. Може, попробувати вибрати там якийсь варіант (погратися всіма націями), зграбити, а в Фотошопі руцями поправити фрагменти і освітлення?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

2 O_o:

ну что я могу сказать? ридонли на две недели

причины : грубое нарушение этикета, наезд на пользователей борды

Опубліковано

тому хто візьметься довести до розуму цей проект:

post-51-1159708260.gif

вишлю його векторний варіант. В самого часу цим займатись зараз немає :ok:

Те що є намалював приблизно за 30 хвилин.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...