Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:16 #51 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:16 повір, що мені абсолютно пофіг доступ до VIP Video. Хоча б тому, що я без проблем можу всі ті ж фільми взяти не через форум, а на дисках. Головне -- людські стосунки, а не належність до якоїсь групи чи категорії.А на даний момент я починаю викладати фільми в конфу замість того щоб їх звідси стягувати. До того ж абсолютно безкоштовно. Головне щоб зараз стабілізувалась ситуація з ftp. А такі як ти цьому абсолютно не сприяють.
mass Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:22 #52 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:22 Я так думаю що халява з трафіком тут рано чи пізно закінчиться. Але більш ніж впевнений, що на житті форума це не позначиться ніяк.трохи незгідний. вот ця сторінка важить більше 300 КБ. якщо постійно лазити по форумі (т.е. завантажувати багато таких сторінок за день + по пару раз) то багатьом користувачам якраз по трафіку буде дороговато тут залишатись... радив би подумати перед тим як робити трафік боарда платним... він стоїть на локальній машині ФК і як я розумію - за траф нагнаний юзерами ЛМа компанія фотаком коштів не сплачує.
Гість Tum@n Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:24 #53 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:24 Ооооо! А то халявжики, халявщики! Адміни просто інет на халяву мають з хрен зна якою швидкістю і зарплати непогані, а ми шо? За інет такої якості платить? хахаха
Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:27 #54 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:27 А от про Шкодера то й забув дядько Плам, хоча шкодер це людина яка РЕАЛЬНО допомагає, відповідає на питання!!! Перераховані мною люди мають відношення до ФІЗИЧНОГО функціонування форуму. Тобто хардварно-софтварної частини. І замітьте, що лише двоє з них є працівниками Фотакому. А Шкодера я знаю і поважаю не менше, ніж перерахованих вище людей. І з задоволенням ці респекти висловлю йому в чергову п'ятницю А віпом його Зевс зробив якщо мене не підводить мій склероз! не розумію -- а яке це має значення, хто зробив?
Гість Tum@n Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:29 #55 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:29 Та ніякої, просто людям цікаво було.......
Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:33 #56 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:33 Ооооо! А то халявжики, халявщики! Адміни просто інет на халяву мають з хрен зна якою швидкістюА ти, пробач, чим займаєшся? Ось я, наприклад, ковбасу їм на халяву, бо в ковбасному цеху працюю. Кожному своє...і зарплати непоганіА ти їм в кишеню не заглядай. Якщо їм платять таку зарплату як їм платять, значить вони її заслуговують. Інакше б їх виперли давно і взяли б інших (може тебе?..)а ми шо? За інет такої якості платить? хахахатоді ходи в інтернет через GPRS і порівняй ціну/якість Фотакома і UMCабо взагалі забудь про інтернет. Краще в бібліотеку сходи... там дешево. І якість класна.
Гість Tum@n Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:36 #57 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:36 Ше разок пашутив, маладец! Кста ГПРС в мене тоже нахаляву! Кароче, пропонуюзакрити цю тему н*х позицію *форумчан* я зрозумів!)))
Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:48 #58 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:48 Я так думаю що халява з трафіком тут рано чи пізно закінчиться. Але більш ніж впевнений, що на житті форума це не позначиться ніяк.трохи незгідний. вот ця сторінка важить більше 300 КБ. якщо постійно лазити по форумі (т.е. завантажувати багато таких сторінок за день + по пару раз) то багатьом користувачам якраз по трафіку буде дороговато тут залишатись... радив би подумати перед тим як робити трафік боарда платним... він стоїть на локальній машині ФК і як я розумію - за траф нагнаний юзерами ЛМа компанія фотаком коштів не сплачує. Якщо для трафіка з борди буде введений окремий "капєєчний" тариф, то перегляд сторінок форуму на вартість користування інетом практично не вплине. А от відео-халявщиків і т.д. стане значно менше, тому що на об'ємі фільму гривня-друга "накапає".
Гість Tum@n Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:51 #59 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:51 о! То люди вели заради мультимедіа халявного а тепер ваще вести не будуть! Побачим шо ти потім заспіваєш на рахунок капеєчного тарифа!
Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:55 #60 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 21:55 Ше разок пашутив, маладец! Кста ГПРС в мене тоже нахаляву! Кароче, пропонуюзакрити цю тему н*х позицію *форумчан* я зрозумів!))) Ну якщо ти так поважаєш Shkoder'а, то зверни увагу на його точку зору. І він, до речі, не в групі VIP Members. Як і MANJAK11, і інші. Поки-що проти тільки двоє. І ті двоє завжди проти того, що не безплатно, так що їх можна ігнорувати ЗА значно більше: difoto, Silia, vanus, manjak11, Zevs_Isver, t0rik, Shkoder, Plum, kmd, Йожик. Я нікого не пропустив?
Гість Tum@n Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:02 #61 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:02 Просто інші бояться сказати! Нас це хоча б цікавить, багато людей в дискусії було? От тобі і борд! Всім тупо насрать хто про шо, а ти кажеш. Ми завжди проти? Наведи приклади розумничок!
Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:07 #62 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:07 Просто інші бояться сказати!Проте серед тих що осмілились щось сказати все-ж таки більше голосів ЗА. Ось тобі і позиція *форумчан*краще лиши без відповіді... Вважаю дискусію закінченою.
Гість Tum@n Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:09 #63 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:09 Ну-ну! Дискусію можна вважати заКОНЧЕНУЮ!
MANJAK11 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:33 #64 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:33 Plumдіфото ще забув )))Tum@nдаа,тут всі боятся,залякали нас кляті адміни,продихнути свобідно не дають ! Ще й нагло вимагають гроші !Тобі не здаєтся це маразмом ? А між іншим приблизно так виглядає твоя думка так би мовити в обьємі
Plum Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:46 #65 Опубліковано 4 Вересня, 2006 в 22:46 Plumдіфото ще забув ))) sorry, виправився
Shkoder Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 03:12 #66 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 03:12 imho, тут перевоспитательные меры уж никак не помогут. предлагаю просто выставить на голосование предложение бана OTAM с проходным баллом, скажем, 60%. либо вариант:[x] Забанить OTAM[x] Забанить OTAM + Tum@n за компанию[x] Пусть живутпричина -- неприкрытое неуважение к борде и ее участникам
Гість OTAM Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 06:15 #67 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 06:15 imho, тут перевоспитательные меры уж никак не помогут. предлагаю просто выставить на голосование предложение бана OTAM с проходным баллом, скажем, 60%. либо вариант:[x] Забанить OTAM[x] Забанить OTAM + Tum@n за компанию[x] Пусть живутпричина -- неприкрытое неуважение к борде и ее участникамти такой умний, чєрєп нє жмьот?
D@ve Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 06:47 #68 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 06:47 + ми не заробляємо 2000 грн в місяць шоб називатися НЕ халявщиками, всі хто заробляють менше - халявщики... Повеселив Це ти про кого?
Адміністратори kmd Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 06:56 Адміністратори #69 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 06:56 Я бачу навіть голосувати не потрібно.Просто забаним нафіг.Мене це вже занадто бісить.
Адміністратори serega Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:01 Адміністратори #70 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:01 Ооооо! А то халявжики, халявщики! Адміни просто інет на халяву мають з хрен зна якою швидкістю і зарплати непогані, а ми шо? За інет такої якості платить? хахахаХто б говорив про халяву. Помовчав би краще розкидатись такими словами.
Гість OTAM Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:25 #71 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:25 Я бачу навіть голосувати не потрібно.Просто забаним нафіг.Мене це вже занадто бісить.і шо банити тільки ізза того шо це тебе бісить? ж таке в правилах писано, шо"Коли злиться kmd, то тих хто його хлить банити нафіг", а? вот це ше раз доказує мою правоту за те, шо правила писані не для всіх, а тільки для тих під кого це можна підігнати, хочу баню, хочу не баню.. така твоя позиція..
Адміністратори kmd Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:31 Адміністратори #72 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:31 Ти про мої позиції не суди. Люди не пишіть на форум! Це може не сподобатись Туману та Отаму! Потім не відкараскаєтесь від них
Гість OTAM Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:34 #73 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:34 га-га-га, Вы победили на конкурсе "Пятросян нах - 2006" и ваш приз - флаг в руки(заіпало читати цей флуд)
IncvizitoR Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:36 #74 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 07:36 1. Долар дам, правда мені зручніше гривнями, вебовских манів не маю і близько.2. А чому має бути саме піксельна графіка? Може я в якихось нових флешовських фішках не роздупляюсь... Наскільки я помітив малюнок не повинен бути 3Д-шним, бо він не крутиться, просто взяти якусь углову фотку замку стилізувати (покоцати) під зображення будівель на тому сайті. Якщо я не помиляюсь то таку байду можу зробити. Якщо помиляюсь то розжуйте яку саме графіку точно потрібно і чому саме таку? З флешом не працюю взагалі.3. Можу зробити але не в зжаті терміни, на ігрища піде десь неділька.
Plum Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 08:39 #75 Опубліковано 5 Вересня, 2006 в 08:39 2IncviziroR Оце вже правильна розмова! Замок має бути анігіфом, щоб там щось крутилось/магло/писало і т.д., в стилі інших будівельн а сайті. Проблема в тому, що просто перепоганити якусь фотку не получиться -- всі будівлі на сайті виконані в проекції перед-справа-зверху, а таких фоток замку я ще не бачив Прийдеться малювати ручками... Флеш не потрібен. Потрібен звичайний анігіф. Як анімацію пропоную зробити феєрверк над замком і скролінг на стіні замку чи над його входом, якщо дозволять розміри, "board.lutsk.ua"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.