Перейти до змісту

Потрібні кліки v.2.0

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хело,

респекр всем соучаснежгам за то что борда попала на "карту интернета"

вот мы какие:

post-4-1157141592.jpg

тоесть домик как домик :)

было бы очень класно если бы вместо этого домика был "Луцкий Замок", НО

этот сервис платный - нужно собрать 45$

+

нужен сам рисунок (анимированый гиф) замка,

замка потому что это самая большая луцкая достопримечательность, имхо

так что есть 2 вопроса на повестке дня:

- собрать 45$

- нарисовать анимированый гиф замка

высказывайте ваши мысли

P.S. Пожертвования: WMZ Z740377070734

WME E861512205900

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

фигассе....

как поорать о плохой работе сервиса - все фпирьод! а как помочь ему(сервису) раскрутиццо по всей украине (и миру тоже) так кровно заработанных жалко!!!

шо за народ!!! я не понял... шо , жители ЛМ действительно такие, о ком анекдоты сочиняют??? "..сіль буду їсти! або в сраку є*іть, але долари я не віддам..."

НАРОД!!!

НА БОРДЕ ЗАРЕГИЛОСЬ УЖЕ 590 ЧЕЛ!!!

И ПОЛОВИНА - ЗА ПОСЛЕДНИЕ МЕСЯЦЫ!!!

это ли не фактор популярности??? и почему на интернетмап нету ни визора, ни блэкфорума.... та даже всего украинских форумов там меньше десятка!!! а тут - такое!!!!!!!!!!

если каждый десятый вложит в это дело 5 грн., наш замок будет выделяться в толпе домиков как бутылка пива в ящике с помидорами!!!

а вот и идейка:

ПРЕДЛАГАЮ

каждому закинувшему в благотворительный фонд помощи развития сервиса lm.lutsk.ua (или board.lutsk.ua, как угодней :D) админ ставит плюсик(если не в курсе, у админоф плюсики недецкийо , сразу +10!!).

В итоге ,когда борда раскрутиццо по полной, кто-то с гордостью будет читать где-то на ixbt: "а у этого юзера на луцкой борде... ну ты ж в курсе... там где замок такой аффигительный типо... у него там рейтинг - недецкий!!! видна рулезный аццкий сотона внатуре!!!"

:)

пешыте каменты! ани рулят!!! жду мненийо!!!

Опубліковано

Яка там нафіг розкрутка? Хто ту карту читає? Там на одній сторінці 10-12 обєктів, ви самі то багато клікали по ним?

• Адміністратори
Опубліковано

кликали

а насчет кто смотрит:

Blogland

390

World

338

Russia

210

Ukraine

62

Lithuania

13

Belarus

12

United States of America

6

сайты постоянно добавляются, так что думаю "будет кому смотреть" сервис только недавно запустился

Опубліковано
кликали

а насчет кто смотрит:

Blogland

390

World

338

Russia

210

Ukraine

62

Lithuania

13

Belarus

12

United States of America

6

сайты постоянно добавляются, так что думаю "будет кому смотреть" сервис только недавно запустился

А чого ти такий впевнений, що це насправді клікали? Можливо спеціально для розкрутки сервісу на кожен зареганий хост сервак сам добавляє по 10-15 *кліків* в день*, щоб було правдоподобніше!

• Адміністратори
Опубліковано

кликали

а насчет кто смотрит:

Blogland

390

World

338

Russia

210

Ukraine

62

Lithuania

13

Belarus

12

United States of America

6

А чого ти такий впевнений, що це насправді клікали? Можливо спеціально для розкрутки сервісу на кожен зареганий хост сервак сам добавляє по 10-15 *кліків* в день*, щоб було правдоподобніше!

По-перше, те що я написав це не кліки, а кількість сайтів які розміщені на мапі. А клікі в день це зовсім інша тема. Нам сподобався цей сайт, і зарегали на ньому наш урл. Якщо вам це не подобається, то так і скажіть.

Опубліковано
а уже решили кто будет замок рисовать?

ну да, потім скідуємося на дизайнера 50-60 wmz і він буде малювати :D

Опубліковано

говори только за себя, pls. если ты не против полностью либо частично проспонсировать дизайнера или хотя бы знаешь такого человека, то, imho, против никто не будет. но я так понимаю, что твоя фраза как обычно, пустые мысли вслух :D

Опубліковано

Да візьміть любий баннерокрут для дуріння спонсорів, КаКу, лібо Хрумер, настройте і наваліть тих кліків, кіко того діла... :)

До речі, як у АДСЛ-ників опстоять діла з халявними проксі ?!? ;)

Ходив з дайлапа, WEB-чекер анонімності неізмєнно видавав айпішнік Фотакома (а також мою ОС і браузер. :( ) Мну эт. не нравицця... уви.... :)

ЗЫ: 2 Fotakom -- я не спаммер :) імхо ходити в нет через анонімайзер -- право каждого юзера :D

ЗЫЖ: ....сорри, что тред неосилил, некогда.... :)

Опубліковано

якшо ви не в курсі, нагадую - це ПІКСЕЛЬНА ГРАФІКА, і я так розумію малюнок замку має бути в стилі всього сайту, така штука недешево коштує, мінімум 50 баксів за малюнок (ціна в інеті, в луцьку - хз), хто зможе за таке взятися? відповідаю - НІХТО, ІМХО як завжди... Реально дивіться на речі + сайт новий - посєщала майже немає, а якшо є, то туди заходять тільки власники сайтів а також накрутчики типу нас :( ІМХО - наф треба, краще за ці гроші замовити реальну розкрутку на українських ресурах, зараз реклама не сильно дорога, зато еффект дає великий.. да і взагалі.. для чого воно треба було? не розумію.. просто шоб порадуватися шо ми там є? а сенсу? там на малюнках навіть тайтл не пише, так шо для розкрутки це немає ніякого відношення, ІМХО ше раз, помню десь рік назад була схожа ідея, чувак продавав пікселі на сайті, 1 піксель - 1 доллар, домен проплачений на 30 років, вроді onemillion.com чи шось таке називається, а ця кантора уска чи ше гірше - українська. поки це писав, оказалося шо робили наші з києва, домен виходить Expiration Date:24-Jun-2007 16:04:13 UTC , так шо не бачу смислу рипатися... і не треба казати шо впусту говорю, просто в лом шось обясняти :D)

Опубліковано

2 OTAM:

это делается не для раскрутки, так как борде раскрутка не нужна - реклама косвенным путем отлично делает свое дело, просто обрати внимание на количество регистраций за последнее время.

сабж задуман для поднятия престижа борды. если тебе такой термин незнаком, а пишешь ты сюда только чтобы слить помои или в очередной раз продать какую-то мутную услугу, то, imho, твой бан будет вполне закономерным событием.

Опубліковано

хотів би я подивитися який паморок заходить на сайт який важить більше 150 кб тільки ради того шоб подивитися на боард.. ІМХО - кому воно нада? самі ж на той сайт ходите і думаєте шо воно шось дає, дивіться на це збоку а не з зацікавденої сторони..

Опубліковано
хотів би я подивитися який паморок заходить на сайт який важить більше 150 кб тільки ради того шоб подивитися на боард..

Це ти мене памороком назвав?!?!?! :(

Опубліковано
ПРЕДЛАГАЮ

каждому закинувшему в благотворительный фонд помощи развития сервиса lm.lutsk.ua (или board.lutsk.ua, как угодней :() админ ставит плюсик(если не в курсе, у админоф плюсики недецкийо , сразу +10!!).

В итоге ,когда борда раскрутиццо по полной, кто-то с гордостью будет читать где-то на ixbt: "а у этого юзера на луцкой борде... ну ты ж в курсе... там где замок такой аффигительный типо... у него там рейтинг - недецкий!!! видна рулезный аццкий сотона внатуре!!!"

:D

пешыте каменты! ани рулят!!! жду мненийо!!!

Питання:

а чому про розкрутку та розвиток сервісу повинні думати юзери, а не керівництво Фотакому?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...