Перейти до змісту

Вас остановило ГАИ?

Adeon

Рекомендовані повідомлення

По карті міста виїзд з вулиці Цегельна не там... но доказати звідки виїхав і куди майже нерально... пробуй писати оскарження, але проконсультуйся з людиною яка розбирається в справах пов'язаних з ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

По карте я видел. Видимо там два выезда. Нужно еще сам выезд сфоткать и приложить фото к заяве в суд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хотів би сказати,що і серед міліціонерів бувають нормальні люди

но это, к сожалению, скорее исключение, чем правило. :)

да, а что должна обозначать эта поперечная линия на дороге (пост 25,фото с места событий) , типа "стартовой"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зупинка обовязкова.

там перехрестя вроді як нерегульоване. і подвитись чи хто не вискочить не завадить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, а что должна обозначать эта поперечная линия на дороге (пост 25,фото с места событий) , типа "стартовой"?

Це стоп-лінія перед світлофором, якщо з вул. Гнідавської їхати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, pls, влом ПДР "лопатити" - діє ще пукт, що дозволяє парковку на тротуарі, якщо для пішоходів залишається півтора метри проходу, чи заборонена в будь-якому випадку?

тут є відповідь http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=369500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну может если тебя остановит твой знакомый, то для тебя он нормальный. А тот что меня вчера остановил - вообще невменяемый. Как и двое его коллег. Причем в протоколе написали что там участок с ограниченной видимостью и опасными поворотами. Хотя там дорога просматривается от того места где они стояли почти до светофора на Потебни.

post-426-1251568736.jpg

Наскільки я пам'ятаю з того поворота взагалі тобі виїздити не можна було.

Не впевнений, але це, здається, дорога для тих, хто їде зі сторони стиру і повертає направо на вулицю Потебні. Так що аби не вийшло, що ти взагалі їхав проти руху по дорозі з одностороннім рухом.

Ну і плюс там можливо є суцільна лінія (яку тобі треба було б перетнути, якби ти з того повороту виїхав)? Знак же забороняючий обгін є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lapiy він не про той поворот говорить про який ти подумав, а там в далині фотки ще є один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а, поняв.

Ну і ше раз глянув на фотку - розмітки можна сказати на дорозі і нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Я хотів би сказати,що і серед міліціонерів бувають нормальні люди

но это, к сожалению, скорее исключение, чем правило. :)

Чому, як на мене всі міліціонери нормльні люди! Просто спорити з ними не потрібно, зупиняють вони тебе якщо ти не правий, і є до чого "придертись" хай це як жорстоко не звучить... Я вважаю що в нас в країні або їздити повністю по правилам, або відразу домовлятись на місці :) Скажете - "хабарництво"... Ну як знаєте, але доказувати ситуації які є суперечливими я ніколи не брався і не буду(мені ж дорожче, в плані фінансів та здоровя) Тому все потрібно вирішувати на рівні нормальних людських відносин, а я вважаю що це такі відносини, оскільки скільки я їжджу, якщо нічого не нарушив - до мене ніколи притензій не було!..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От вам моя ситуація. Проїхався через центр в місті Рівне. Хто знає, там це заборонено. Тупо не помітив знак, хоча знав, що за поворотом стоять даїшники. Зупинили, я не сперечався. Заповнили протокол. Далі він дістає постанову, заповняє основні пункти, дає мені на підпис. Перевірив - вродь все правильно. Віддає мені документи, і каже: "Квитанція на оплату штрафу прийде вам по пошті. Щасливої дороги".

Я сідаю у машину і їду далі. Тільки згодом до мене дійшло, що щось тут не так.

Якщо не помиляюсь, то квитанцію він повинен мені був вручити відразу, а я по ній в банку заплатити і папірець про оплату занести до них. Чи якийсь інший алгоритм?

ЗИ. Пройшло вже 2 міс. В пошті нічого не було :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От вам моя ситуація. Проїхався через центр в місті Рівне. Хто знає, там це заборонено. Тупо не помітив знак, хоча знав, що за поворотом стоять даїшники. Зупинили, я не сперечався. Заповнили протокол. Далі він дістає постанову, заповняє основні пункти, дає мені на підпис. Перевірив - вродь все правильно. Віддає мені документи, і каже: "Квитанція на оплату штрафу прийде вам по пошті. Щасливої дороги".

Якщо не помиляюсь, то квитанцію він повинен мені був вручити відразу, а я по ній в банку заплатити і папірець про оплату занести до них. Чи якийсь інший алгоритм?

А хіба квитанція зараз не знизу Постанови знаходиться? Відстаю від життя... Чи просто не порушую?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще одно общение с дпс Украины

http://fishki.net/comment.php?id=57099

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+500!!! Якщо не підстава, то ідеальний показ того, як спілкуватися з "розумними" ДАЙцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж подібна ситуація: вертався з Києва, менти з рівного зупинили в Білій Криниці(там такий горбочок є) за перевищення, на "каву" категорично не хотіли брати, склали протокол, мені копію не видали, постанови не склали, сказали що поштою прийде, а може і не прийде...вот вже 3 місяці як йде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому, як на мене всі міліціонери нормльні люди! Просто спорити з ними не потрібно, зупиняють вони тебе якщо ти не правий, і є до чого "придертись" хай це як жорстоко не звучить... Я вважаю що в нас в країні або їздити повністю по правилам, або відразу домовлятись на місці :) Скажете - "хабарництво"... Ну як знаєте, але доказувати ситуації які є суперечливими я ніколи не брався і не буду(мені ж дорожче, в плані фінансів та здоровя) Тому все потрібно вирішувати на рівні нормальних людських відносин, а я вважаю що це такі відносини, оскільки скільки я їжджу, якщо нічого не нарушив - до мене ніколи притензій не було!..

Хотів би я побачити як би ти не сперечався коли б тебе зупинив Даєць і на питання "Що я порушив що мене зупинили" він відповів тобі "Те що Ви їдите машиною це вже порушення". Але на аргумент "Вас виродків треба з Калаша стріляти" сказав "Щасливою дороги".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+500!!! Якщо не підстава, то ідеальний показ того, як спілкуватися з "розумними" ДАЙцями.

Підстава стопудово, бо якщо це ДАЄць, то він точно знає як оформляються і оплачуються документи на штраф - а те що заснято-брєд. Хіба що ДАЄць просто хотів бабла збити, але ж і план по протоколам йому тра виконувать - непонятно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Ехал я сегодня с ГПЗ домой. Проехал перекресток Гнидавская-Потебни в сторону Данила Галицького. После перекрестка есть знак "обгон запрещен". Через метров 200 есть выезд с улицы Цегельной. Я проехал мост и обогнал маршрутку. Через километр, возле ответвления на хз какую улицу(недалеко от моста через Стырь) меня останавливает ДАИшник и впаивает штраф в 450 грн. Причем я в протоколе написал что выехал с ул Цегельной и знак не видел.

Сегодня пришел ответ на жалобу в ДАИ. Так эти пи.... написали что они опросили очевидцев которые видели что я обогнал ДО ПОВОРОТА НА ЦЕГЕЛЬНУ. Беспредельщики пипец!!! :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNeR, подавай в суд, і хай туда визивають свідків...

Якщо даїшники хочуть зробити дірку в талоні - можна скористатись таким аргументом: Коли я оскаржу вашу постанову, я буду вимагати заміну талону за ваш рахунок... і в дайця зразу пропадає бажання робити дірку в талоні... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів би я побачити як би ти не сперечався коли б тебе зупинив Даєць і на питання "Що я порушив що мене зупинили" він відповів тобі "Те що Ви їдите машиною це вже порушення". Але на аргумент "Вас виродків треба з Калаша стріляти" сказав "Щасливою дороги".

оскільки скільки я їжджу, якщо нічого не нарушив - до мене ніколи притензій не було!..

Ніколи таких "придурків" не бачив! Може тому в мене і така думка!..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Потрібна допомога!

сьогодні мене зупинили дайці, та виписали штраф за проїзд світлофора на червоний сигнал світлофору.

Діло було так:

я виїхав на перехрестя. при закінченні повороту почав мигати зелений, а коли вже проїзжав під світлофором світив жовтий. дайці зупинили і сказали, що я порушив, тому що рухався на червоне світло.

на мої зауваження, що я проїхав під мигання зеленого з жовтим не звернули увагу. також не зважили на мої пояснення, що навіть якщо був червоний, то згідно ПДР п.16.8. Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді. Проте, якщо на перехрестях перед світлофорами на шляху руху водія є дорожня розмітка 1.12 (стоп-лінія) або дорожній знак 5.62, він повинен керуватися сигналами кожного світлофора. Тобто я мав закінчити маневр.

Згідно виписаного протоколу були присутні свідки подій, хоча ніяких свідків не було. Звернувши увагу на адресу проживання свідків вияснилось, що вони завжди вписують одних і тих самих людей. (є вже один екземпляр протоколи з тими ж свідками).

Свідок Герасимчук Андрій Миколайович - Ківерцівський район, с.Дерно (без назви вулиці, будинку, тел.) Другий теж з Дерно.

Так вот, може в когось є протокол з такими же свідками - відпишіть. підїду візьму копію

Хочу подавати в прокуратуру заяву!

наперед дякую ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна допомога!

сьогодні мене зупинили дайці, та виписали штраф за проїзд світлофора на червоний сигнал світлофору.

Діло було так:

я виїхав на перехрестя. при закінченні повороту почав мигати зелений, а коли вже проїзжав під світлофором світив жовтий. дайці зупинили і сказали, що я порушив, тому що рухався на червоне світло.

на мої зауваження, що я проїхав під мигання зеленого з жовтим не звернули увагу. також не зважили на мої пояснення, що навіть якщо був червоний, то згідно ПДР п.16.8. Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді. Проте, якщо на перехрестях перед світлофорами на шляху руху водія є дорожня розмітка 1.12 (стоп-лінія) або дорожній знак 5.62, він повинен керуватися сигналами кожного світлофора. Тобто я мав закінчити маневр.

Згідно виписаного протоколу були присутні свідки подій, хоча ніяких свідків не було. Звернувши увагу на адресу проживання свідків вияснилось, що вони завжди вписують одних і тих самих людей. (є вже один екземпляр протоколи з тими ж свідками).

Свідок Герасимчук Андрій Миколайович - Ківерцівський район, с.Дерно (без назви вулиці, будинку, тел.) Другий теж з Дерно.

Так вот, може в когось є протокол з такими же свідками - відпишіть. підїду візьму копію

наперед дякую ;)

А що ти в протоколі ненаписав - Не погоджуюсь! ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну звичайно!

написав, що рухався під зміну зеленого з жовтим світлом. і що згідно з ПДР мав право закінчити маневр.

а в постанові написав, що справа буде розглядатись в судовому порядку.

від підпису відмовився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивись тему в розділі Юрисдикція, там в мене дуже схожа ситуація

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще відразу пиши позов в суд, бо прокуратура робить у 90% випадків відписку, що пропущено 10 денний строк звернення, хоча насправді нічого не пропущено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...