Перейти до змісту

Салат з вермішелі "Мівіна"


Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колись пробував салат з мівіною. Розпізнав у салаті тільки: мівіна, майонез і курка або ковбаса. Можливо хтось робить такий салат? Дайте повний список інгредієнтів і рецепт :huh:

Опубліковано

От мені дивно. Салат з макаронів! :_20: результат був такий же, як і на смайлику.. Я не вважаю макарони інгредієнтом для салату.

НА колір та смак, як то говориться.

Опубліковано
Колись пробував салат з мівіною. Розпізнав у салаті тільки: мівіна, майонез і курка або ковбаса. Можливо хтось робить такий салат? Дайте повний список інгредієнтів і рецепт :huh:

Я колись робила за таким рецептом: 3 пачки "мівіни", 3 вареных яйця, 200 г вареної ковбаси, 0,5 б. консервованої кукурудзи, майонез, зелена цибуля (можна і звичайну), сіль, перець - за смаком.

Мівіну поламати, запарити 0.5 л окропу. Поки вистигає, порізати ковбасу і яйця кубиками. З'єднати з мівіною, додати кукурудзу, подрібнену цибулю, заправити майонезом. Декому подобається, коли до салату додаються свіжі огірки.

Опубліковано

А можна так : 2-3 пачки мівіни запарити окропом (без приправ, що в середині) так щоб мивіна ввібрала в себе всю воду, поки запарюється та охолоджується нарізаємо соломкою ковбасу (можна варену, але краще вітчину), свіжі огірки, помідори, для любителів можна додати кукурузку, зелену цибульку, додаємо це до мівіни, перемішуємо з майонезом та спеціями. Смачного !!!!

Опубліковано
От мені дивно. Салат з макаронів! :_20: результат був такий же, як і на смайлику.. Я не вважаю макарони інгредієнтом для салату.

НА колір та смак, як то говориться.

А ты пробовал? :))) Я как слышал тоже думал фу, а попробовал клас :) Я жену всегда достаю с этим салатом, я его просто обожаю, а на отдыхе обязательно его заказываю.

Ингридиенты такие: мивина, огурцы, помидоры, московская колбаса, майонез, перец и соль, все. Колбасу обязательно московскую. Салатик в холодильничек или просто с хлодильничка все нарезать, холодненький просто супер :)

Опубліковано
Я как слышал тоже думал фу, а попробовал класс

+1

Правда я предпочитаю его все же с вареной колбасой и без лука...

Опубліковано
Правда я предпочитаю его все же с вареной колбасой и без лука...

Без лука 100%, но попробуй с московской :) ням ням

Опубліковано

Я роблю так: мівіну можна не запарювати, а залити її майонезом. Трохи довше стоїть щоб розмякла, але на смак краща.

Потім ріжу соломкою ковбасу (копчену, варену - за смаком). Варені яйця, варена морква і маринована цибуля. Цибулю різати півкільцями і маринувати в оцті розбавленому водою і можна додати краплю олії. Заправити все майонезом, посолити, поперчити

Опубліковано

Пробував як білоруси готують, точного рецепту не дам, але: готова вермішель з майонезом і консервою (чи скумбрія, чи кілька, чи бички, з томатом і просто в маслі). Всі три складові салату по смаку. Досить просто готувати, а виходить дуже смачно :)

Опубліковано
Пробував як білоруси готують, точного рецепту не дам, але: готова вермішель з майонезом і консервою (чи скумбрія, чи кілька, чи бички, з томатом і просто в маслі). Всі три складові салату по смаку. Досить просто готувати, а виходить дуже смачно :)

Дійсно смачно, але краще добавляти консерву з олією, а не в томатному соусі + зелену цибульку і яйце super_smilies070.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...