Kaktus1990 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:50 Поділитися #1 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:50 Колись пробував салат з мівіною. Розпізнав у салаті тільки: мівіна, майонез і курка або ковбаса. Можливо хтось робить такий салат? Дайте повний список інгредієнтів і рецепт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Липня, 2009 в 06:13 Поділитися #2 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 06:13 От мені дивно. Салат з макаронів! результат був такий же, як і на смайлику.. Я не вважаю макарони інгредієнтом для салату. НА колір та смак, як то говориться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Claire Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:00 Поділитися #3 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:00 Колись пробував салат з мівіною. Розпізнав у салаті тільки: мівіна, майонез і курка або ковбаса. Можливо хтось робить такий салат? Дайте повний список інгредієнтів і рецепт Я колись робила за таким рецептом: 3 пачки "мівіни", 3 вареных яйця, 200 г вареної ковбаси, 0,5 б. консервованої кукурудзи, майонез, зелена цибуля (можна і звичайну), сіль, перець - за смаком. Мівіну поламати, запарити 0.5 л окропу. Поки вистигає, порізати ковбасу і яйця кубиками. З'єднати з мівіною, додати кукурудзу, подрібнену цибулю, заправити майонезом. Декому подобається, коли до салату додаються свіжі огірки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:10 Поділитися #4 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:10 А можна так : 2-3 пачки мівіни запарити окропом (без приправ, що в середині) так щоб мивіна ввібрала в себе всю воду, поки запарюється та охолоджується нарізаємо соломкою ковбасу (можна варену, але краще вітчину), свіжі огірки, помідори, для любителів можна додати кукурузку, зелену цибульку, додаємо це до мівіни, перемішуємо з майонезом та спеціями. Смачного !!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:15 Поділитися #5 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:15 От мені дивно. Салат з макаронів! результат був такий же, як і на смайлику.. Я не вважаю макарони інгредієнтом для салату. НА колір та смак, як то говориться. А ты пробовал? )) Я как слышал тоже думал фу, а попробовал клас Я жену всегда достаю с этим салатом, я его просто обожаю, а на отдыхе обязательно его заказываю. Ингридиенты такие: мивина, огурцы, помидоры, московская колбаса, майонез, перец и соль, все. Колбасу обязательно московскую. Салатик в холодильничек или просто с хлодильничка все нарезать, холодненький просто супер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lumax Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:33 Поділитися #6 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 07:33 Я как слышал тоже думал фу, а попробовал класс+1Правда я предпочитаю его все же с вареной колбасой и без лука... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 14 Липня, 2009 в 10:43 Поділитися #7 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 10:43 Правда я предпочитаю его все же с вареной колбасой и без лука... Без лука 100%, но попробуй с московской ням ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 14 Липня, 2009 в 21:47 Поділитися #8 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 21:47 Я роблю так: мівіну можна не запарювати, а залити її майонезом. Трохи довше стоїть щоб розмякла, але на смак краща.Потім ріжу соломкою ковбасу (копчену, варену - за смаком). Варені яйця, варена морква і маринована цибуля. Цибулю різати півкільцями і маринувати в оцті розбавленому водою і можна додати краплю олії. Заправити все майонезом, посолити, поперчити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PavelS Опубліковано 14 Липня, 2009 в 22:30 Поділитися #9 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 22:30 Пробував як білоруси готують, точного рецепту не дам, але: готова вермішель з майонезом і консервою (чи скумбрія, чи кілька, чи бички, з томатом і просто в маслі). Всі три складові салату по смаку. Досить просто готувати, а виходить дуже смачно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 15 Липня, 2009 в 07:01 Поділитися #10 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 07:01 і не забувайте заправляти це все домашнім майонезом бо те що в пачках у магазинах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 15 Липня, 2009 в 07:24 Поділитися #11 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 07:24 Пробував як білоруси готують, точного рецепту не дам, але: готова вермішель з майонезом і консервою (чи скумбрія, чи кілька, чи бички, з томатом і просто в маслі). Всі три складові салату по смаку. Досить просто готувати, а виходить дуже смачно Дійсно смачно, але краще добавляти консерву з олією, а не в томатному соусі + зелену цибульку і яйце Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 15 Липня, 2009 в 08:13 Поділитися #12 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 08:13 і не забувайте заправляти це все домашнім майонезом бо те що в пачках у магазинах аналогічно, що й сама мівіна (імхо) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 15 Липня, 2009 в 09:36 Поділитися #13 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 09:36 Мівіна спортилась і то давно, колись непогана була зараз шлак Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.