Перейти до змісту

Електроніка =)

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

KOTuK, ну те що твої світлодіоди розсіюють на кут 140 градусів мене звичайно радує)

Завтра куплю якоїсь речовини для травки плат) Тоді і спробую схему розробити)

FOX92, а своєю не поділишся?)

P.S. модери, перенесіть будь ласка наші повідомлення з сусідньої теми сюди)

Опубліковано

2 Tarzanych Чим поділитись? Я травлю хлорним залізом можу троха відлити грам 200, в самого 0,5л

Опубліковано

ааааааааа)))) так як такої схеми нема там просто стоїть ATmega8 і 3 транзистори + 3 світлодіоди і все. Программка написана в CVAVR/

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Це трошки не схемка, а вигляд та розміщення деталей на друкованій платі))) і там стоїть МК на який тре програмка, але то не проблема:)

Опубліковано

у вас часом немає позичити електромагніт на 220 вольт, або катушку для розмагнічування екранів, тільки щоб не кільцем була зроблена а катушкою в корпусі, є такі..?

Опубліковано

у мну нема такого, друг пробував розмагнічувати кільцем з телевізора тільки його в 220В послідовно з праскою, але незнаю чи він таки пробував чи ні

• 2 місяця потому...
Опубліковано

А по яким ознакам ти розрізняєш "звичайні"/"охоронні"? :) Тільки те, що в пластмассовий корпус вмонтовані? )

Опубліковано
Тільки мені звичайний би)

Пошукай старі звичайні радянські великі бухгалтерські калькулятори типу "Електроніка"

Там використовувались геркони.

Опубліковано
... геркон .... звичайний... 30 штук ....

Гы. Три ларька-радиоточки на Варшавке. Мелочёвка и не только.

Я отстал от жизни - нету там - или геркон не обыкновенный ?

• 9 місяців потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Зайди в будь-який магазин по продажу систем безпеки -там є герконові датчики.Або на якому-небуть заводі з старих вікон познімай геркони :D

Опубліковано

п.с. продовжуючи тему герконів, сьогодні був в Ратексі бачив там якусь хрень з герконами, але геркони там великі десь 7см довжиною, по чому продають не питав.

• -1 2
  • 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Є безпровідний дзвінок + кнопка, треба зробити ще 5 шт. кнопок.Хто візьметься?

Змінено користувачем duke1975
  • 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Всім радіо любителям привіт!!! Вирішив зробити таку річ: Fm стерео передатчик на BA1404

post-11171-0-87277700-1294133930_thumb.g

post-11171-0-56036400-1294133939_thumb.j

може хтось стикався з даною схемкою, чи будуть проблеми при настроюванні, чи будуть проблеми з доступністю деталей особливо мікрухи ти кат. індуктивності, як показав себе даний передавач? Планую всю квартиру забезпечити звуком від ПК. В якості живлення планую використовувати БП ПК лінію 5 в. наразі всі питання. Дякую за увагу.

Змінено користувачем HWman
Опубліковано (змінено)

Мікросхему в Луцьку, я більш як упевнений, не знайти, але можна замовити з інтернету, або у Вови на варшавці, але здере він за неї нормально, теж саме мабуть стосується і кварца.

Котушку індуктивності прийдеться робити самому, каркас можна виковиряти із будь-якого радіоприймача, хоча можливо вдасться і готову знайти підходящих параметрів.

При правильно зібраній схемі і справних деталей, проблем з настройкою неповинно бути.

Єдине що в даній схемі на відмінну від схеми з даташиту, відсутній вихідний контур, що швидше за все призведе до появи гармонік сигналу.

п.с. використовувати живлення з ПК я не рекомендую, компютер генерує багато імпульсних завад, що буде сказуватись на якості роботи передавача, і треба враховувати що максимальна напруга живлення для неї складає 3,6В.

Краще використати окремий трансформаторний блок живлення.

Змінено користувачем Lisovic
  • -1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...