Перейти до змісту

№010 || ВелоКвест "Музыка лета"

difoto

Рекомендовані повідомлення

Я міг би махнути з новачками. Не дуже люблю ганяти з язиком висолопленим. А в хорошій компанії поїздити, подумати - із задоволенням. Є досвід квестів, капітанства (найкращий результат - 2-ге місце).

Що, Shkoder, організовуємось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Ми також прибудемо: команда "Степ" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хехе :) С эрудицией Shkoder'a новички будут иметь реальные шансы на победу ;)

И еще повторюсь - если вы не супермузыковед - готовьтесь использовать гугль (подсказка - в половине телефонов есть встроенный браузер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Igrek, идея отличная. буду рад участвовать в квесте под твоим началом ) вся экипировка присутствует

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ніч з суботи на неділю 10-15 градусів. Де літо?

Хоча може й поїдемо :)

Лето- на календаре! Вижу, процесс пошел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться прийняти участь, та немає команди, але є екіпіровка ;) та як би ще й перенесли на п"ятницю ууууууууу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться прийняти участь, та немає команди, але є екіпіровка ;) та як би ще й перенесли на п"ятницю ууууууууу :)

Приїжджай, на місці приєднаєшся до якоїсь команди ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В субботу ночью дождя не будет :) А команда найдется!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я новичек, но увы, еще не экипирован... Ничего из вышеперечисленных требований кроме себя и велосипеда предложить не могу...

Могу предложить лишний шлем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я новичек, но увы, еще не экипирован... Ничего из вышеперечисленных требований кроме себя и велосипеда предложить не могу...

Могу предложить лишний шлем.

Дякую. Буду на місці, а там по ходу зорієнтуємось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра на 20 годину маю бути на мальчішніку))))) напевно забіжу на годинку, а потім на КВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСТ ;) не так вжей часто вони проводяться..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже й не знаю, чи вийде. Дружина їде в відрядження. Прийдеться з малою сидіти... Якщо встигну - прилечу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стандартно, Вход в парк Леси Украинки, 22:00

22.00 - початок квесту чи початок реєстрації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а если у людей нет шлемов (купить не получается, отдолжить не у кого), а участвовать они хотят... Никак?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa,

# Также для устрашения и защиты используется специальный головной убор из пенопласта.

# Некоторые велосипедисты не надевают шлем, потому что у них в голове и так пенопласт

© lurk :smile3:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть один шлем, мой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю шльом, живу біля Лучеська.

8 097 785 43 85

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa,
# Также для устрашения и защиты используется специальный головной убор из пенопласта.

# Некоторые велосипедисты не надевают шлем, потому что у них в голове и так пенопласт

© lurk :smile3:

Не вдягаю шолома по причині його відсутності. А причина відсутності, є інші речі, на які я мушу тратити гроші. 1 - сім'я, яка потребує їсти, вдягатись, проживати в квартирі, яка знімається. Як тільки будуть "вільні" кошти, відразу буде прибдане все необхідне, в тому числі й шолом. А поки що розробляю шию.  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Классно катнулись. Организаторам риспект :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непогано, незважаючі на те шо покрали завдання :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя.... ми на квесті відмітилися невезучістю :)

Три пробитих колеса, політ Дейва через руль (шкода що я не бачив :)), я десь відламав і згубив дзекральце з ріжок....

і ще конкретно тупили... умудрилися на першому завданні провтикати папірець який був з диском...

а на завданні з лірою та лавровим вінком ламанулися до "просвіти" (там на будинку є ліра в лавровому вінку, а поряд є гуртки танцю "юність"...

але все одно було весело :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя.... ми на квесті відмітилися невезучістю :)

Три пробитих колеса, політ Дейва через руль (шкода що я не бачив :) ), я десь відламав і згубив дзекральце з ріжок....

і ще конкретно тупили... умудрилися на першому завданні провтикати папірець який був з диском...

а на завданні з лірою та лавровим вінком ламанулися до "просвіти" (там на будинку є ліра в лавровому вінку, а поряд є гуртки танцю "юність"...

але все одно було весело :) ))

Веселіше біло б, якби ти того вінка Діфото притарабанив. Прийшли останні, але було дуже весело. Сподобалось! Дякую всім за купу адреналіну!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкодер, а шо это за гламурная свистулька?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Свисток" - назва команди, яка перемогла :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...