Перейти до змісту

REDAKTOR - з днем народження!

irokez

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щиро дякую вам, бордівчани і бордівчаночки! :)

Всі разом ви додаєте аромату і колориту в життя цього невеличкого міста! І не важливо, в мене свято чи в когось із вас, а може це просто красивий, літній день - та післясмак від спілкування з вами недмінно тривалий і змістовний!

P.S. А власне день народження минув якраз так, як і хотілося. Багато доброго кіно, кави, чудовий шоколад з чилійською перчинкою, жменька найпрекрасніших людей і безтурботна, пахуча ніч, яка наспівувала і обіймала, не відпускаючи аж до тих пір, поки ми дивилися в її глибокі, темні очі...

Ще раз всім вам дякую! :)

Опубліковано

І я вітаю невиправного романтика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Здоров'я і бути веселим,

життерадісним, натхненим, не тільки в цей

святковий день, а завжди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Вітаю щиро!!! (хоч і трошки з запізненням)

Нехай буденність та сірість ніколи не доберуться до твоєї романтичної натури!

Хай завжди все в тебе буде кольорово і просякнуто ароматом запашної кави)))

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Вітаю, Сергію!

Бажаю тобі, щоб на твоєму шляху було багато цікавих і щирих людей, побільше незабутніх подорожей і пізнати ще багато нового для себе, бо ти відкритий для цього.

А в додачу - кохання! :_10:

Опубліковано

Сергію, вітаю тебе! Хай здійнюються мрії, не вичерпується натхнення, хай кожен день тішить чимось новим, чудовим і яскравим! Бажаю відвідати всіх виноробів світу, посмакувати витворами найкращих врожаїв, ну і обов'язково написати найцікавіші статті! :)

Опубліковано

З Днем народження!

Бажаю побільше яскравих моментів в житті та незабутніх вражень!

Хай не згасає натхнення ;)

Опубліковано

Останнім часом якось не вдається пірнати сюди так, як колись... Переконаний, Борда стала ще кращою, але, ловиш себе на думці: де ж дівся той час, який колись був для оцих таких душевних посиденьок: обговорень, суперечок, по-доброму божевільних тем. Куди летить життя? :_38:

І, тим не менше - все одно до чортиків приємно отак от заглянути, хоч інколи, і знайти стільки світлих і добрих емоцій!

Дякую, Вам :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...