foxx77 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 03:47 #1 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 03:47 Можна з них наробити і ікри кабачково\заморської і закрутити в банки, а можна і пожарити так. ще непробував але відгуки позитивні. Ингредиенты Оладьи из кабачков. Ингредиенты * 800 г кабачков (или цуккини) * 2 яйца * 10 ст.л. муки (с горкой) * зелень по вкусу * соль * перец * растительное масло детально... http://www.say7.info/cook/recipe/600-Oladi-kabachkov.html
Kleo Опубліковано 26 Червня, 2009 в 04:18 #2 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 04:18 А я робила - дійсно смачно, а ще можна перемішувати картоплю з кабачками і так готувати деруни, теж виходить непогано.
foxx77 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 04:23 Автор #3 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 04:23 головне що дешево і сердито, і терти їх легше ПС. попробував тількі шо з картошкою і без неї. З картошкою краще
ursa Опубліковано 26 Червня, 2009 в 06:22 #4 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 06:22 головне що дешево і сердито, і терти їх легше ПС. попробував тількі шо з картошкою і без неї. З картошкою краще С картошкой лучше, потому что привычнее и питательнее Каждый год, когда появляются молодые кабачки, мешаем их с картошкой. Когда же кабачки обзаводятся семечками, субъективно вкус становится хуже, поэтому прекращаем смешивать. А ещё можно жарить кабачки, порезав их кружочками
laska Опубліковано 26 Червня, 2009 в 08:09 #5 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 08:09 Деруни з молоденьких кабачків дуже люблю. А от моїх домашніх не надуриш, надають перевагу картопляним. А ещё можно жарить кабачки, порезав их кружочками Саме так. Я готую таким чином. Порізані кружальця приправляю сіллю, часничком, обжарюю в муці на олії, легенько до золотистої корочки. Окремо тушкую цибульку з морквою і зеленню. Потім шарами перекладаю кабачки з зажаркою і в духовку ненадовго, щоб помліли. Ням-ням!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.