Перейти до змісту

Палянички з кабачків


foxx77

Рекомендовані повідомлення

Можна з них наробити і ікри кабачково\заморської і закрутити в банки, а можна і пожарити так.

ще непробував але відгуки позитивні.

600_0171_14_i.jpg

Ингредиенты

Оладьи из кабачков. Ингредиенты

* 800 г кабачков (или цуккини)

* 2 яйца

* 10 ст.л. муки (с горкой)

* зелень по вкусу

* соль

* перец

* растительное масло

детально...

http://www.say7.info/cook/recipe/600-Oladi-kabachkov.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я робила :P - дійсно смачно, а ще можна перемішувати картоплю з кабачками і так готувати деруни, теж виходить непогано. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне що дешево і сердито, і терти їх легше :)

ПС. попробував тількі шо з картошкою і без неї. З картошкою краще :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне що дешево і сердито, і терти їх легше :)

ПС. попробував тількі шо з картошкою і без неї. З картошкою краще :)

С картошкой лучше, потому что привычнее и питательнее ;)

Каждый год, когда появляются молодые кабачки, мешаем их с картошкой. Когда же кабачки обзаводятся семечками, субъективно вкус становится хуже, поэтому прекращаем смешивать.

А ещё можно жарить кабачки, порезав их кружочками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деруни з молоденьких кабачків дуже люблю. А от моїх домашніх не надуриш, надають перевагу картопляним.

А ещё можно жарить кабачки, порезав их кружочками :)

Саме так. Я  готую таким чином. Порізані кружальця приправляю сіллю, часничком, обжарюю в муці на олії, легенько до золотистої корочки. golod09.gifОкремо тушкую цибульку з морквою і зеленню. Потім шарами перекладаю кабачки з зажаркою і в духовку ненадовго, щоб помліли. Ням-ням! golod_77.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...