Перейти до змісту

"Ніч у Луцькому замку" буде...

druid

Чи підете ви на "Ніч у Луцькому замку"   

237 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дивився моментами пряму трансляцію дійства по Аверсу - якось сумно там було на мій погляд, паузи між виступами і музичний супровід кульгав на дві ногм - музика обривалася, пропадав звук з мікрофонів...

Опубліковано
А ще піском моди серед малолітньої шобли зараз є включити мобілку, щоб грала якась Бьянка, і йти по вулиці... Негри люблять з великими стереосистемами не плечі ходити, а наша молодь - з піщалками... :)

в наших сили не вистачає піднімати стериосистеми)) зачахають на очах)

Опубліковано

А мені більше сподобалось, ніж не сподобалось :) . Гарна музика, старовинні танці... Вакарчук - молодець! І він, і його оркестр викладались на повну. Людей було менше, ніж попереднього року, але разом з тим було менше тих, хто прийшов пабухать. Хоча і тих, хто добре "зарядився" вистачало, особливо під завісу свята.

Мінуси: паузи між деякими дійствами були затягнуті, не всі виконавці сподобались, але то моя суб'єктивна думка.

Опубліковано

Ми вирішили, що махнемо туди велосипедами і, якщо: 1. Нас туди з велосипедами пустять. 2. Ціна квитка не більше 50 гривень - тоді ми туди йдемо. Оскільки ні перша, ні друга умова не була виконана, то ми поїхали додому.

Святкування дня молоді і дня Конституції в нашому місті було антикризовим - обмежена аудиторія в Луцькому замку (дорогувато), і обмежена аудиторія на студентській республіці ("нафіг нада", не всі мають стосунок до студентства - ведучий взагалі унікум: "цьомки, дівчата, цьомки")

Опубліковано
"цьомки, дівчата, цьомки"

не самое плохое что моглобы быть :)

теперь к делу:

ну я не меломан и музыка мне так сяк

из Вакарчука понравилась последння песенка, весёлая такая, и по ходу представления музыкантов и их соло

по организации:

ну цены не так чтобы сильно были высокими, "млинцi" по 5 грн(но вкусные, из Короны наверное), бутылочка радомышля 0.5 - 5 грн

мест посидетьбыло не сильно много

с туалетами проблемка была - когда мы первый раз сходили на разведку - то в мужской было пусто, в женский очередь небольшая, но отедельные девушки приглядывались к мужской двери

когда уже пришли по делу, гдето в час ночи, очередь была в оба, в женский женская, в мужской - смешаная

и всё бы было ничего - если бы в туалетах было электричество, тоесть свет, а то в темноте несовсем удобно

тук что тут организаторам офиненный минус

Опубліковано
когда уже пришли по делу... очередь была в мужской - смешаная

...

...в темноте несовсем удобно

...

Так, может, потому очередь и была смешанной, что в темноте дела им было удобнее решать? ;)

Опубліковано

внезапно родился небольшой иронический демотиватор

tmphmaxxij.jpg

Igrek, самое антикризисное мероприятие было в субботу днем возле "Варшавского". сначала выступление Альфа-дэнс, а потом бесплатный мохито для всех желающих :ok2:

Опубліковано

Опитування - цікавий метод формування ціни.

Скоро з'явиться голосувалка: скільки ви готові платити за хліб.

Топікстартеру (на наступний рік) - для визначення цінової політики, юзай шкільний підручник "Основи економіки" + мій особистий ноуріспект.

Опубліковано

Оскільки відбула усе дійство, поділюсь і я своми враженнями.

Вони наповнені позитивом, тому незначні організаційні мінуси, про які вже згадувалося, упускаю.

Прохід в замок цього разу організований так як слід. Столпотворіння не було. Міліції було достатньо і як на мене вони цілком справилися з роботою.

Перше, що ми зустріли це театр живих скульптур з Євпаторії. На скільки мені відомо, це не перший їх візит. Розкішні скульптури, диву даєшся, як вони могли так вистояти ніч!

post-2742-1246357844.jpgpost-2742-1246358717.jpg

Особливо вразила пара, яка на відміну від інших зовсім не міняла пози!

post-2742-1246357906.jpg

Далі обійшли ярмарки-виставки - є на що глянути! Скоштували медовухи, меду в сотках, огірків з медом, прикупила собі червоного намиста і солом"яного віночка. Смакували шашличок і Зєман  ;)

Ну а за роботою ковалів можна спостерігати вічність: поєднання вогню з чоловічою силою...очей не відірвати  :blush:

post-2742-1246357979.jpg

З нетерпінням чекала на містерію "З"їзд монархів" від облмуздрамтеатру. Спостерігали їх гарні костюми ще на вході. Дійство почалось оголошенням персон-гостей з подальшим проходженням їх на сцену.

post-2742-1246358037.jpg

Чесно кажучи, очікувала більшого, а це дійсно містерія, а чомусь хотілося частинки відтворення реальних історичних подій середньовіччя. В європейських монархах впізнавалися лише актори  :D Під кінець звучала українська народна пісня у виконанні чотирьох принцес і королев  ;)

Далі старовинні танці, фольк-гурти, все в атмосфері середньовіччя і справді наповнювало відповідною аурою і сворювало відповідний настрій. Відвідувачі водили хороводи. Замок містично освітлювався лампадками. Прогулювалися по балконах, спостерігаючи за дійством. Настрій відповідав задуму організаторів.

Опівночі театр вогню "Проти ночі". Гарно, тільки дуже коротенький виступ, хотілось продовження, ну і салют над замком, сповістив, що можна випити за моє здоров"я  :D

post-2742-1246358155.jpg

Находившись і настоявшись, прилягли на травичку. Зручно розташовані два екрани. На великому була повна інформація про програму, рух маршруток вночі. За що організаторам великий плюс. Уже за столиком, перед великим екраном  послухали "Хорею козацьку", зворушливо співали хлопці. Повз нас міліція провела Вакарчука до сцени, народ став підтягуватись, тому театр моди сприймався з меншою зацікавленістю.

Ну і звісно за Вакарчука окремо. Виправдав мої сподівання однозначно. 1 година 50 хвилин пройшли на одному диханні. З усієї програми, жоден колектив так не працював. Враховуючи пізню пору, заряд енергії був шалений. Порівнюючи його виступ з тим, що був в Промені декілька років тому, помітила бажання спілкуватись з слухачем. Коментував багато пісень, вказуючи на свої почуття при написанні. Склалось враження, що він він і сам отримував заряд енергії в процесі концерту. В програмі проект "Вночі" і старі пісні, включаючи "Етюд", "Холодно" і багато інших. Не обминув увагою і смерть Джексона, присвятив його пам"яті виконання пісні не з власного репертуару .

Вразили і музиканти. Живий звук окутував і проймав. Віртуозна гра скрипаля, особливо в "Така як ти"  :g15: саксофоніста, клавішніка, та і всі вони МОЛОДЦІ!!!

Неприємним моментом були брутальні вигуки випивших з вимогами виконати ту чи іншу пісню  :( А ще спостерігала картину, група молодих людей, що стояли поруч, очікуючи концерт, жваво критикували Вакарчука і дивувались, як його можна слухати, а потім в процесі почали підспівувати і підтанцьовувати  :D

Остання пісня " Я не забуду тебе" з представлення музикантів, перетворила мої долоні в червоне месиво  :D

Батарея фотоапарата сіла, тому фото нема. Хоча багато люду знімала і фото і відео.

Діліться!

P.S. Організаторам велика подяка! Продовжуйте, вдосконалюйтесь!

P.S. P.S. Зустріла багато форумчан ;) Не буду тикати пальцями. Ау, де ж ваші відгуки?

Опубліковано

Ну напишу і я свої враження! ^^

Ця Нічка була феєричніша, ніж попередня! То безумовно :)

Дуже сподобався виступ ОЕ. Відіграли на 6 з 5 ) Ніколи не був на їх лайвах, тому масссссссса відчуттів цього разу ))

Зіпсувала настрій одна річ, за яку організаторам величезниииииий мінус!

Близько Першої ночі закрили турнікети, і нікого не пускали в середину. Навіть людей з контрамарками. На запитання "Чому?" була одна відповідь - "Сказали нікого більше не пускати".

Але все ж після 15 хвилинного наступу на міліцію людей почали запускати..хух..ледве ввійшов знову в середину!

але загалом все було круто ^^

Опубліковано

Був.. Сподобалося. Чесно кажучи був здивований що при доволі високій вартості квитків було скільки люду... Це в принципі був мінус - нікуди не можна було проштовхатися.. Про те що десь присіти - це і мови нема :)

Сам успішно пішов звідтіля десь після другої ночі, бо вакарчук на тому шоу цікавив мене найменьше :))

Опубліковано

У меня дочка с кумпанией прошла бесплатно :) Так что количество народу объясняется банально: на одного, купившего билет - еще один "заяц".

Опубліковано

Питання до організаторів:

Чому не було ніде вказано, що ОЕ та Вакарчук будуть виконувати пісні з сольного альбому Вакарчука "Вночі"?

п.с.:Маленьке прохання на майбутнє, давати максимально повну інформацію про виконавців. Це є важливо...не для всіх...але повірте є люди, які б пішли на Вакарчука з "Вночі" і за 120-130 грн. А так...сидять, кусають лікті через не достатню проінформованість(

Опубліковано

Чому не було ніде вказано, що ОЕ та Вакарчук будуть виконувати пісні з сольного альбому Вакарчука "Вночі"?

Уважно читайте афіші та квитки. Там вказано: Святослав Вакарчук з музичним проектом "Вночі" та за участю гурту "Океан Ельзи" ( Київ)

Ось

post-2742-1246375754.jpg

Опубліковано

Уважно читайте афіші та квитки. Там вказано: Святослав Вакарчук з музичним проектом "Вночі" та за участю гурту "Океан Ельзи" ( Київ)

Ось

post-2742-1246375754.jpg

Це як я здогадуюсь, вхідний квиток. На жодній з афіш я цього напису не помітив, а повірте на слово -шукав. Жаль немає фото афіш в підтвердження. А квиток не брав, бо наразі немав змоги викласти 80 грн. за даний фест. Проте якби знав, що буде "Вночі", то виклав би і більше при потребі.

Доречі. А як на рахунок офіційного сайту фестивалю??? Фест проводиться вже третій раз, і сайт став би в нагоді. Хоча б навіть для обширного висвітлення інформації про фест.

Опубліковано
Це як я здогадуюсь, вхідний квиток. На жодній з афіш я цього напису не помітив, жаль немає фото афіш в підтвердження.

Афіші точнісінько такі самі, сама в маршрутці читала. А ще було тут і тут

А щодо офіційного сайту, цілком підтримую. Необхідний однозначно.

Опубліковано

Нехотів туди йти но мене витащіли <_< Чеснокажучі цікавого майже нічогонебуло) Думав буде шоу за участю рицарів а ніфіга((( Музика монотонна і небуло ніякого інтересу її слухати) Фаєр шоу непогане але пропустив половину( Вакарчук мну не пер і не попер) хоча його сольник конкретно відрізняється від ОЕ. Мало драйву та ефектів! Маленькі мінуси організаторів упустим так як головне дійство стало основним мінусом.

Опубліковано
Афіші точнісінько такі самі, сама в маршрутці читала. А ще було тут і тут

Щоб не бути голослівним, ось фото самої козирної афіші, біля ЦУМа на трьохсторонньому сітілайні/сітілайті.

54819.jpeg

Вдалось по дорозі до Майдану, знайти афішу, на якій згадано про "Вночі", але ця афіша розміром А3 здається, і знаходиться на рівні очей собаки, але ніяк не людини. Звичайна людина ніяк не зможе прочитати текст, надрукований на афіші, бо він занадто малий.

фотографував навприсядки

54820.jpeg

Взагальному реклама організована дуже добре, за що організаторам "+", до фесту було багато візуальної реклами на сітілайнах/сітілайтах, певне тільки сліпий міг її не побачити. Просто хочеться щоб в майбутньому зміст афіші відповідав дійсності. :)

Опубліковано

Були з дружиною, передивились все, що творилось, наливалось, кувалось, плелось, малювалось, стояло незворушно, співало і танцювало у замку, все що описала Ласка вище. В цілому сподобалось все, окремі мінуси - хіба що трохи заголосний звук, як для такої, закритої стінами, території і дефектний (хриплий з пропаданнями і наводками). Окрема тема - малолітнє матюкливе бидло, але наразі не буду про це. І ще одне, наш шановний мег. Напялити царську корону і при цьому назвати себе "найнижчим рабом громади" - це ще треба придумати таке. Ніякому стародавньому князю гордість не дозволила б таке зморозити.

icon_plus_1.gifНу а тут фотки:
IMG72-1246391028.jpg

IMG72-1246391052.jpg

IMG72-1246391042.jpg

IMG72-1246391096.jpg

IMG72-1246391090.jpg

IMG72-1246391075.jpg

IMG72-1246391068.jpg

IMG72-1246391084.jpg

IMG72-1246391101.jpg

IMG72-1246391106.jpg

Опубліковано

Вчора біля ЦУМу на протязі 30 хвилин крутили рекламу "Ніч у Луцькому замку". Всіх гостинно запрошували відвідати це феєричне арт-шоу в ніч з 28 на 29 червня 2009 року. Забагато грошей за рекламу заплатили? :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...