Перейти до змісту

проблема зі здачею екзамену

eNyk

Рекомендовані повідомлення

сьогодні здавав екзамен в луцькому технічному університеті. Екзамен був в тестовій формі. Запитання були досить легкі і відповідно всі мали б отримати непогані бали. Але... після перевірки викладачу здалося, що студенти, яких він навчав не можуть мати достатніх знань з предмету для здачі тесту на такому рівні. Після цього - звинувачення у списуванні. І в результаті завтра о дев'ятій годині відбудеться перездача.

Чи може викладач вимагати перездачі іспиту на підставі нічим не підтверджених підозр у списуванні??? :naezd:

PS. люди, порадьте що робити бо світить всій нашій групі велика срака

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на пересдачу никто не попал и все взятки пролетели? А препод уже ваши денежки учёл в семейном бюджете :D

а если серьёзно, то не в прокуратуру же идти. Пишите колективную маляву, что на экзамене никто не спалился за списыванием и в деканат, ну и можно ещё экземплярчик завкафедре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу порадити дуже просту процедуру

Написати скаргу в проуратуру м.Луцька з цікавою шапкою де написано два адресати а то і три

Прокурору міста Луцька

Олексію Леонідовичу Решітнику

Начальнику УМВС у Волинській області

....

копія Генеральному прокурору України

Шановний пане........

такого то числа я здавав екзамин з такого то предмету в такому то вузі в такого то викладача. На екзамені були присутні студентів близько 30 чоловік в тому числі і я студент 3 го курсу, групи 33 А, Буд факультету і викладач кафедри ХХХ професор Взятко. Екзамени були у формі тестів. Ми здали роботи на переірку. Після перевірки даний викладач визнав екзамен недійсним та призначив перездачу, мотивуючи свої дії високим рівнем результатів екзамену. Вважаю такі дії викладача незаконними та такими, що мають на мету спонукання студентів на дачу хабаря, переглянути та змінити результати екзамену, . Прошу Вас здійснити перевірку за даним фактом правопорушення, при потребі передати справу до суду, що ймовірно заборонить (чи скасує) повторні екзамени.

Прошу повідомити мене за адресою .........

Мжна ще в листі дати тел.номер кафедри, викладача і т.д. :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS. люди, порадьте що робити бо світить всій нашій групі велика срака

Якщо всі діятимете так, як сказав Ванус - отримаєте позитивний результат. Якщо півгрупи "сцикне" - то так і буде.

Варто прийти всім, і сказати, що ви відмовляєтеся повторно складати екзамен, вимагаєте негайного проставлення результатів тестів у заліковки та відомості. Якщо цього не буде зроблено - пишете колективну скаргу в міністерство освіти, прокуратуру, УБОЗ, СБУ, і т.д.

Але я певен, що духу не вистачить у групи.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А в чому проблема перездати? Сьогодні пам'ятаю предмет а завтра вже ні :)?

Накажіть викладача позитивною перездачею в присутності представників кафедри, деканату запрошеними їх на перездачу по Вашій заяві-скарзі на викладача.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:lol:

хех )) з тим листом до прокурора прикольно було б не до самого прокурора піти, а до викладача і показати. Мол так і так, якщо не хочеш по доброму, то лист піде куди треба

а те шо група засцить, то не думаю. Бо так це вже всіх дістало, шо хотіли морду бити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому проблема перездати? Сьогодні пам'ятаю предмет а завтра вже ні :)?

Накажіть викладача позитивною перездачею в присутності представників кафедри, деканату запрошеними їх на перездачу по Вашій заяві-скарзі на викладача.

ти сам повинен розуміти, що при бажанні викладач може до*батись до любого студента і рівень знань тут ролі не буде грати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавий випадок! Еник, повідом про результат!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо так далі піде тоді з кого хабарі брати, а ми ж постійно повинні триматись на першому місці :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти сам повинен розуміти, що при бажанні викладач може до*батись до любого студента і рівень знань тут ролі не буде грати.
сьогодні здавав екзамен в луцькому технічному університеті. Екзамен був в тестовій формі. Запитання були досить легкі і відповідно всі мали б отримати непогані бали.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаткові питання ніхто не відміняв. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаткові питання ніхто не відміняв. :)

Загалом на думку, що вони списали наштовхує фраза: "PS. люди, порадьте що робити бо світить всій нашій групі велика срака"

Срака світить і то досить часто, от тільки далеко не всім - це як додаток до написаного Yarchik-ом, що всі не напишуть скаргу.

З іншого боку, якщо вказівка була "з верху" чи "самого верху", то перевірити знання студентів спосіб знайдуть, особливо в того самого розумного який підняв бучу...

З.І. На форумі є теми з проханням допомогти відмазатися від перездачі іспиту, відмазатися від повістки в суд за побиття.

Наступне прохання буде про допомогу відмазатися від відділу боротьби з організованою злочинністю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо топікстартер написав що тести легкі невже не легше перездати...бо в прокуратуру ще йти треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо топікстартер написав що тести легкі невже не легше перездати...бо в прокуратуру ще йти треба

А хто сказав, що вони знову будуть легкі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можуть дати інші вже набагато хитріші і тяжчі тести, які більшість здадуть погано, бо тих хто йде на стипендію треба позрізувати і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То викладач лопухнувся, давши легкі тести, і зараз між двох вогнів? Чи любитель "легких" доходів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почну з того, що викладач не "любитель "легких" доходів", а просто хвора (чи як мінімум неадекватна) людина. Це майже всі студенти такої думки про цю "особу".

Дописи Mr. Ves мене дуже дивують: до чого тут відмазати? Десь було в моєму запитанні слово "відмазати" чи хочаб натяк на нього? Ми прийшли, написали ті довбані тести (причому непогано) і повинні були отримати свої законні бали. Я не кажу, що ми такі вже янголи невинні - звичайно трохи щось було типу намагань списати з конспекта, звіряння літерами відповідей і т. п. (це можливо і неправильно, але без цього ніяк, ніхто і ніколи не міг обійтись). Але це було не тотальне явище і викладач не попалив. Отже, підстави для перездачі були взяті з неба.

Сьогодні прийшли о дев'ятій, чекали ще близько години поки з'явиться викладач, (о! доречі! Забув написати, що в немилість попала не тільки наша група, а ще три) зашли ми в велику аудиторію, розсадили нас по можливості як найдалі один від одного, (всі речі ми залишили на перших партах) всіх поділено на декілька варіантів і кожному було дано три "розширених запитання". Контроль над тишиною і дисципліною здійснювався за принципом "шаг влево, шаг вправо - попытка бегства. Расстрел на месте!". Написати щось путнє було важкувато ще й з причини того, що протягом всієї здачі екзамену викладач видзвонював своїм дружбанам і розказував, що він зараз приймає перездачу у найганебніших прошарків суспільства і т. п.....

Ну каторга просто якась була.

Написали десь до 11 години. Результатів чекали до півп'ятої. Голова тріщить, жерти хочеться, ще й психологічний який напряг!

Закінчилось все добре для тих хто забашляв. У всіх інших - трійки, ще декілька чоловік на другу відомість. При інших умовах трійки можна було б вважати позитивним результатом, але багато хто сподівався на четвірки і більше. А тепер в багатьох зникли всі шанси на стипендію і ще багато хто буде мати ВЕЛИИИИКИЙ напряг, щоб отримати з інших іспитів відмінну оцінку (щоб перекрити трійку)

Отакі-от помідори...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та лохі Ви, добре хоч на форумі вмієте тем створювати. Вот на таких як ви колись цілину піднімали, ахметов свої заводи купував. я вам діло говорю, впринципі це ще не піздно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мабуть так і є.... <_<

але це не забудеться. Найближчим часом цій людині пояснять, що так не гарно чинити і думаю це буде кращим, ніж будь-які листи чи заяви :jeer::mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але це не забудеться. Найближчим часом цій людині пояснять, що так не гарно чинити і думаю це буде кращим, ніж будь-які листи чи заяви :jeer::mdr:

І одразу до KILLER-a на консультацію (хоть би тут вже не палилися, діти!).

Доречі не погано було б знати прізвище викладача. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(хоть би тут вже не палилися, діти!).

Доречі не погано було б знати прізвище викладача. :)

:) смішний ти

я розумію, що по-дитячому, але просто вже сил нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я розумію, що по-дитячому, але просто вже сил нема

Вірю що сил нема (сам там навчався і працював) і розумію чому, от тільки коли викладачу будуть/те ламати ноги, то поясніть, що це за не людське ставлення до майбутніх представників технічної інтелігенції. А от за перездачі не йому ламати треба - це вам з Ванусом на майдан.

А прізвищем цікавився щоб пересвідчитися, що порядні люди яких я знав в ЛДТУ не стали покидьками, яких я теж знав і яких там більшість. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та мабуть так і є.... <_<

ви викладачу по голові збираєтеся надавати? :ohmy:

а взагалі, нечувана просто ситуація!!! мій брат також там вчиться. розказує щось подібне. різниця тільки в методах. а мета (наскільки я зрозумів) - позрізати стипендії чи/і взяти хабар... Все таки варто було б зробити, як казав vanus з отими листами. боротися докінця законними методами. а пояснювати людині, що так робити не можна - ну... її все одно не переконаєш, а озлобленість тільки загостриться.

P.S. За що називається "Національним"??? :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...