Перейти до змісту

Баня/Сауна

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Сабж.

Вчора гарненько попарилися, я б сказав вже навіть сьогодні :)

Хай но прокинуться інші учасники дійства будуть фотки :)

може є в кого корисні поради/посилання (в баню ;) )на ресурси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

А рецепти антицелюлітних масок теж сюди викладати, разом з фото? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм.. а чому б і ні.

Це ж не чисто чоловіча тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи варто викладати сюди фотки з ванусом, чи рекламу туборга з пламом, але фотки зачотны однозначно.

І віничок один був нормальний, та й взагалі емоції тільки найращі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и я тоже ожил уже. в теле такая приятная легкость образовалась :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна фоткі, Shkoder, самі козирні десь в лічку чи як? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так разослал уже в личку. если кто не получил - пишите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ну, минувша банька теж, ніби, нічого така була. Шкода, що мусив раніше поїхати додому.

І фотки ж були ніби пристойні:)

Доречі, а де ваші "прямокутні лопати"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о! давно хотел спросить - как в условиях города устроить ароматизацыю процесса ? - ну тоесть ломать гилляку перед походом в заведение не круто - покупать веник тоже заблаговременно както не получается ибо обычно желание созревает спонтанно .. - так вот пробовал ли ктонить какиенибудь настоечки готовые ? - подразумеваю то что продается в аптеках лекарственное на спирту.. - типа развел водичкой - жахнул на камешки и наслаждайся..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напарювали з лікувальних аптечних зборів + дещо своє. Купили колись по пару пачок, перед банею: чайник розіргіли, в літрову банку/термос накидали "сушки" і поки доїхали до бані - все гарненько запарилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, пан Plum дуже гарно запарює для баньки різну траффку.. :) Евкаліпт, ромашку, м'яту.. бомба..

Там же у тих настойках і вінички паряться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б так не сказала. Щось жіноцтва тута маловато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, а де ваші "прямокутні лопати"? ;)

Здається були нелише "прямокутні" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напарювали з лікувальних аптечних зборів + дещо своє. Купили колись по пару пачок, перед банею: чайник розіргіли, в літрову банку/термос накидали "сушки" і поки доїхали до бані - все гарненько запарилось.

да ето по-науке - но беда как раз в том что поход как правило созревает спонтанно - и тут возникает вопрос "што делать!?" , на такой случай есть вариант - аптеки то работают допоздна - а что если зайти купить пузырек настойки ? - очевидно профессионалы так не извращаются :) но в екстемальных условиях .. надо будет попробовать :)

ps я уже молчу про любителей поливать пивом... ( хотя если пиво хорошее - то и амбре будет приятное хлебное.. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масла, що продають в аптеці хороша річ. Використовую часто, капаючи на каміння і вдихаючи аромат. Головне, щоб не було алергічних реакцій. А так - те що треба :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масла, що продають в аптеці хороша річ. Використовую часто, капаючи на каміння і вдихаючи аромат. Головне, щоб не було алергічних реакцій. А так - те що треба :smile-zachot:

спробуй ті ж масла, тільки не на каміння, а на дерево (стіни), довше тримається аромат і не має моменту "аромоудару"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замість масел краще використовувати настойки -- вони краще рівномірно розводяться в воді, не утворюючи жирних крапель на її поверхні.

Колись, пам'ятаю, купили ми пихтове масло. Влили його в воду, розмішали, але не звернули уваги, що воно все спливло наверх і утворило плівку на поверхні води. Черпнули черпачком (якраз зверху), піддали на каміння, а звідти замість приємного ароматного пару піднявся стовп їдкого диму :)

Але, все ж, я віддаю перевагу запареній траві перед всякими настойками/маслами. Запарюю пачку трави на 1.5 літра води, проціджую через вату, а потім вже безпосередньо перед використанням розводжу, доливаючи ще десь літри 3 гарячої води. Використовувати трави можна як роздільно, так і змішувати їх, наприклад дуже приємна для шкіри і для дихання суміш ромашки і м'яти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum великий плюс до заварених трав, єдине, що не зажди є час з ними бавитись. а для того, щоб не було стовпу ідкого диму я й порадив капати масло на деревяну поверхню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б так не сказала. Щось жіноцтва тута маловато.

Ну, Plum огранізовує чисто чоловічу баньку. Якби вже стали туди ми ще й дівчатами приходити. То це вже перетвоилося б на .. нє_баньку..

Дівчата теж можуть обговорювати свої рецепти масок на обличчя та "проблемні" області, що зазвичай сховані за спідницями та штанцями :)

Дуже актуальна річ - голуба глина. Масово продається в Криму. Дуже корисна річ. Хоч весь обмазатися, хоч лише проблемні дільниці тіла.

Також корисна кофейна гуща, вийшов з парілки - намазав гущею обличчя і сиди сохни..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже актуальна річ - голуба глина. Масово продається в Криму. Дуже корисна річ. Хоч весь обмазатися, хоч лише проблемні дільниці тіла.

Також корисна кофейна гуща, вийшов з парілки - намазав гущею обличчя і сиди сохни..

Мастилася глиною на Світязі. Правда не знаю чи то теж голуба, але шкіра після неї була така шовкова.

Кавою мащу не тільки обличчя. А ще полюбляю маститися медом (тільки хорошим медом) і це все не виходячи з парної. Виходить 2 в 1: і скраб і змащування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант.

Мед класна штука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант.

Мед класна штука.

Косметологи вважають його ідеальним природнім скрабом. Та і жінки завжди використовували в давнину, як косметичний засіб. Я давно вже не купую ніяких готових скрабів, тільки мед і зовні, і в середину  :D

Побутує хибна думка, що маститися ним неприємно. Та спробуйте. В парилці він так ніжно маститься :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну про природні косметичні засоби можна говорити довго і багато.. деякі можна і в бані (сумісній з чоловіками, але окремо від'єднавшись із чоловіком від усіх ) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну про природні косметичні засоби можна говорити довго і багато.. деякі можна і в бані (сумісній з чоловіками, але окремо від'єднавшись із чоловіком від усіх ) ;)

Мдя, як не крути, присутність жінок в бані клинить чоловіків  :D  

Zheny@, зосередься на темі.  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кукурудзяну муку пробували?теж гарно чистить і запах потім приємний такий..ніби малючковий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...