Перейти до змісту

Вітчим забив на смерть 4-річну дівчинку

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Керчі вітчим цілий рік знущався з маленької дівчинки. Виховував, аж поки не вбив.

post-58-1244149293.jpg

У Керчі вітчим жорстоко бив свою падчерку, намагаючись, за його словами, "зробити з неї людину". Рідна мати дівчинки обрала позицію спостеригача. Після чергового побиття 4-річна Настя померла.

Якось уранці вітчим прокинувся з важкого похмілля. Коли побачив, що Настя обмочилася, оскаженів. Від недугу він намагався відвчити дівчинку давно. Методи вибирав найжорстокіші - обливав дитину крижаною водою, одягав у мокре, висмикував з-під дівчинки матрац і залишав спати на голих дошках у кімнаті з відчиненим за будь-якої погоди вікном.

Спочатку вихователь кілька разів вдарив Настю в область серця, потім довго бив паском і, зрештою, хотів за ногу викинути з ліжка. Лише тоді мати вступилася. Побиття припинилося, але дівчинка більше не вставала з ліжка. Налякані батьки намагалися самі лікувати її – клізмами та народними методами. І самі наклали гіпс на ніжку - вітчим зламав і її. Тільки за тиждень, коли дитина вже не подавала ознак життя, викликали "швидку".

Наступного дня в лікарні, так і не опритомнівши, дитина померла. За висновками експертизи – від крововиливу у легені та розриву серця.

Труну з тілом дівчинки її бабуся забрала до Ярославля. Батьків на похороні не було. У квартирі слідчі не знайшли жодної світлини маленької Насті. Перше і останнє її фото - зроблене правоохоронцями в реанімації. Шансів врятувати дівчинку уже не було.

Слідчі вже передали справу до суду. Обвинувачують обох – чоловіка-звіра та матір дівчинки. Йому загрожує до 12 років ув'язнення за "навмисне заподіяння телесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого". Мати може сісти за статтею "залишення особи у небезпеці, що спричинило важкі наслідки" на 8 років.

ps ну чому немає смертної кари? :(

Опубліковано

Я б його особисто порвав би... падлу.. повільно, щоб знав, що відчувало бідне дитя...

Нехай земля їй буде пухом..

Опубліковано

ТУТ є ще фото, все тіло дитини в якихось ранах, жах...

ps вона на небі, і її страждання закінчились - це головне

Опубліковано

Бачила цей сюжет на ТСН. ЖАХ!

Всі сусіди про таке ставлення до дитини знали, а от органи опіки і піклування нічого.

Чергова людська байдужість, що створює умови для таких виродків!

Те, що той вітчим урод, це одне. А мати в цій ситуації ще гірша.

P.S. Щось страшні теми в нас на Борді завелись: то палаючий автомобіль, то самогубець, то загибель дитини від собаки :(

Опубліковано

laska - це реалії життя і від них не сховаєшся за смішним фільмом чи фоткою. просто це потрібно знати і не допускати.

Опубліковано
Я хочу щоб він вмер!

Просто смерть - це надто легке покарання...Це невинне дитя роками страждало!!!

Опубліковано
Просто смерть - це надто легке покарання...Це невинне дитя роками страждало!!!

Щось мені підказує, що четвертувати його не будуть, а садити на довічне аби податки, що я плачу йшли на утримання цього виродка я не хочу.

Опубліковано

Немає слів... Та що там говорити - ви б почули і побачили, що робиться по сім'ях у глухих поліських селах...

Опубліковано
Немає слів... Та що там говорити - ви б почули і побачили, що робиться по сім'ях у глухих поліських селах...

Мене жахає те, що усім сусідам байдуже до чужого горя. Колись на телеканалі "Україна" йшла передача про дітей яких батько посадив у клітку, де вони провели 3 роки. А сусідка на камеру говорить, що небачили дітей більше двох років. Та де ж ти заразо була? Чому ніхто не звартався за допомогою до міліції? А ми живемо за принципом хряка. Нічого небачу дальше своєї кормушки.

Опубліковано
Слідчі вже передали справу до суду. Обвинувачують обох – чоловіка-звіра та матір дівчинки. Йому загрожує до 12 років ув'язнення за "навмисне заподіяння телесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого". Мати може сісти за статтею "залишення особи у небезпеці, що спричинило важкі наслідки" на 8 років.

Для таких виродків потрібно ввести окрему норму покарання "12 років катувань" (під наглядом лікарів - щоб раніше часом не здох) ... А після закінчення терміну можна і смертну кару.

Опубліковано

Самі себе наказали.

Себе, напевно, вважають "білими та пушистими", а виновата дитина...

Знаю цілком пристойних батьків, що б'ють дітей, а потім ще руками розводять: що ж з ними ще робити, якщо нічого не допомагає :angry:

Опубліковано

Ужас, слезы наворачиваются, фото ужасное. :( Нет парни, смертная казнь это уж очень ему отделаться. Я очень надеюсь что этого суку будут долго насиловать в тюряге. Пусть земля малышке будет пухом :(

Опубліковано

foxx77, ти пропонуєш насильно водити дітей в садок? А про випадок, як няня годувала дітей демидролом щоб не заважали їй "спокійно працювати" ти не чув? В наслідок передозування одна дитина померла.

Нещодавно була передача по тєліку -- там одній працівниці дитсадка задавали питання під "детектором брехні". На деякі питання чесно відповідала, на деякі ні. А на питання "Чи правда, що вихователі і няні додають дітям в їжу заспокійливі препарати" вона відмовилась відповідати і покинула студію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...