NEMS Опубліковано 1 Червня, 2009 в 06:27 #1 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 06:27 Пропала собака породи пітбуль, відкликається на ім"я Майя. Винагороду гарантовано! тел. 8-0936366045
Zevs_Isver Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:20 #2 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:20 в виде офтопа:2алл пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой
Shura Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:24 #3 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:24 NEMS сказав: Пропала собака породи пітбульсобака в наморднике?вы вообще понимаете, что она натворить на улицах может!? Цитата Винагороду гарантовано!а лечение потом тоже оплатите?сорри за сарказм, но таких собак надо в милиции регистрировать и при пропаже в милицию заявлять.
Doping Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:29 #4 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:29 фотку прикріпіть...хоча, піт-булі мені якісь на морді всі однакові.
difoto Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:30 #5 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:30 Питбууууль?????? Милая собачка
keepo Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:45 #6 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:45 Цитата пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свойпроблема часто в тому, що ті хто знайшли собаку - не хочуть її віддавати.
RudEAk Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:49 #7 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 07:49 keepo сказав: Цитата пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой проблема часто в тому, що ті хто знайшли собаку - не хочуть її віддавати. Я думаю, що підбуля віддадуть з задоволенням. Якщо, звичайно, хтось зможе його спіймати
NEMS Опубліковано 1 Червня, 2009 в 08:13 Автор #8 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 08:13 Ви поради не давайте, це не моя собака, а друга, собака добра, не агресивна, ще забув написати: 2 роки, рудого кольору, без намордника. В міліцію вже дали листівки з її описом і фоткою. Напишіть , будь-ласка, якщо щось подібне до опису побачите!
Zevs_Isver Опубліковано 1 Червня, 2009 в 08:42 #9 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 08:42 на ошейнике болтается поводок или кусочек разломаного карабина?
Plum Опубліковано 1 Червня, 2009 в 09:16 #10 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 09:16 на ошийниках таких собак потрібно кріпити не медальйон, а грам двісті тротилу з дистанційним детонатором. Ця порода -- спеціально виведена собака-вбивця. Абсолютно неагресивна собака може вмить змінити настрій і навіть на хазяїна кинутись, не кажучи вже про дитину, яка по незнанню може схопити за хвоста "гарненьку нічию собачку"
dimmon Опубліковано 1 Червня, 2009 в 09:22 #11 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 09:22 NEMS сказав: Ви поради не давайте, це не моя собака, а друга, собака добра, не агресивна, ще забув написати: 2 роки, рудого кольору, без намордника.Питбуль не агесивный? Ужос. Ты лучше скажи где она пропала, чтобы я позвонил своим сказал где желательно не гулять с ребенком.
romaxa11 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 11:58 #12 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 11:58 агресивність на 99% залежить від власника, таксу можна також в звіра перетворити при бажанні і хворій голові
ko5teg Опубліковано 1 Червня, 2009 в 12:05 #13 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 12:05 вкажи район де пропала, і бажано фото прицепити ... З.І.я теж "боюся" таких собак ... але не можу не погодитись з Ромахою ... агресивність тільки від власника і виховання залежить =)
Plum Опубліковано 1 Червня, 2009 в 12:56 #14 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 12:56 А те, що, наприклад, нападати на велосипедистів в багатьох собак в крові, на рівні інстинкту -- це як в'яжеться з власником і вихованням? Так само як і нелюбов багатьох собак до ЧУЖИХ дітей (наголошую на ЧУЖИХ, бо своїх вони навчені любити і не нападати) і інших "прямоходячих", менших ніж півтора метри зростом?
Zheny@ Опубліковано 1 Червня, 2009 в 13:42 #15 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 13:42 Цитата Пропала собака породи пітбуль, відкликається на ім"я Майя. ПРИСТРЕЛІТЬ!! Винагороду гарантовано! тел. 8-0936366045Пробачте не втримався. Але район зазначте, я знатиму де випробовувати нову рушницю. І куди не пускати дитину!
b0rg Опубліковано 1 Червня, 2009 в 14:25 #16 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 14:25 які ви злі, жах багато де собака член родини, її втрата трагедія, для багатьох дітей улюблений друг і іграшка вдома саме собака! як зараз тим хто переживає втрату улюбленця? а характер собаки як пластилін, хазяїн ліпить з неї те що хоче! є і пітбулі що зализують по самі вуха. а є такі що чіпляються в руку за невірний жест. але це може бути не пітбуль. собака тренується дуже легко, є звичайно породи більш піддатливі до дрессури, є менш - але всі на це здатні як собачник визнаю,так є дійсно серйозна проблема - це собаки, особливо бійцівських порід, що куплені безвідповідальними батьками своїм балбєсам-синочкам. і ті клали на їх виховання, аби гарчав і рвав поводок як треба для солідності. тут вибачайте, але стрілять треба обох. хоча ні, собачку жалко, вона не винна. таких на кордон, на митницю, в спецзаклади - хай реалізовується чи ви хочете сказати що люди менш небезпечні??? Zheny@ сказав: Пробачте не втримався. Але район зазначте, я знатиму де випробовувати нову рушницю. І куди не пускати дитину! хто може гарантувати що ти не приймеш ввечері зо жменьку екстезі і не підеш на балкон стріляти людей? тим більше он в новинах таких випадків передають масу. так, скажем що малоймовірно - але! гарантій то нема... але собаки ну точно не небезпечніше людей...
Юлямпочка Опубліковано 1 Червня, 2009 в 15:42 #17 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 15:42 Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері? А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.
Kaktus1990 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 16:24 #18 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 16:24 Юлямпочка сказав: Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері? А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.Люди ну, що за базар??? Людина допомоги просить, пропав домашный улюбленець, а ви розвели дискусію. Хіба від того, що ми тут пишемо легше буде чи собака швидше знайдеться? Краще придивіться до бродячих собак, можливо песик їсти шукає і через те злий може бути. Краще допоможіть людині.
Shkoder Опубліковано 1 Червня, 2009 в 16:28 #19 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 16:28 искренне надеюсь, что добрый питбуль уже превратился в сочни сладки шаурма.насчет велосипедистов поддерживаю на 100%. ночером невозможно проехать без того, чтобы какая-то шавка (бывает что ростом с овчарку) не понеслась за тобой с диким лаем. планирую сделать приватный отстрельный велоквест, записаться можно в ПМ.
mix_forever Опубліковано 1 Червня, 2009 в 17:29 #20 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 17:29 у нас одне "розумне" створіння роду людського випукскає пітбуля погуляти быля дит-садочка... без намордника... я би не собак стріляв, а таких от хазяїв... Цуко, задрали. Тримайте таких собак в вольєрах і нікуда вони не втечуть і нікого не погризуть. А то понарозводили по квартирах, а потім жаліються.
Юлямпочка Опубліковано 1 Червня, 2009 в 17:40 #21 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 17:40 Kaktus1990 сказав: Юлямпочка сказав: Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері? А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.Люди ну, що за базар??? Людина допомоги просить, пропав домашный улюбленець, а ви розвели дискусію. Хіба від того, що ми тут пишемо легше буде чи собака швидше знайдеться? Краще придивіться до бродячих собак, можливо песик їсти шукає і через те злий може бути. Краще допоможіть людині.Всі взяли до уваги і зрозуміло, що коли бродячого пітбуля побачать на вулиці і той буде не агресивний, господарям перезвонять. Але якщо, не приведи боже, він хоча б гаркне в сторону, скажімо, мене чи моїх дітей, я перше позвоню гицелям, а тоді вже господарям. Бо за такими псами дивитись треба. І не треба розказувати казки про добрих пітбулів.
Plum Опубліковано 1 Червня, 2009 в 17:46 #22 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 17:46 Мого середнього сина нещодавно вкусила добра і неагресивна сусідська собака. Да, син був неправий, бо сам забіг до друга в двір, де була неприв'язана собака. І щастя, що в дворі був господар того собаки і відразу відігнав його. Це просто маленький приклад того, що може бути, коли "неагресивна" собака бігає без намордника.
Shura Опубліковано 1 Червня, 2009 в 18:39 #23 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 18:39 вот вам мое честное слово:если моя дочка/жена/мама/папа хоть на йоту пострадает от этой собаки - я хозяина отправлю к проотцам...идите вы в баню с такими животными...топикстартер озвучит район где эта псина пропала? или его искать с милицией?
b0rg Опубліковано 1 Червня, 2009 в 20:08 #24 Опубліковано 1 Червня, 2009 в 20:08 що казати - сліпі і однобокі люди людей ріжуть, вбивають, стріляють, катують, гвалтують, душать, травлять, четвертують, давлять... не собаки, люди! а що собаки? ps я своїх дітей краще оберігатиму від усіляких двоногих індивідуумів...
Zevs_Isver Опубліковано 2 Червня, 2009 в 06:04 #25 Опубліковано 2 Червня, 2009 в 06:04 b0rg сказав: що казати - сліпі і однобокі люди людей ріжуть, вбивають, стріляють, катують, гвалтують, душать, травлять, четвертують, давлять... не собаки, люди! а що собаки? ps я своїх дітей краще оберігатиму від усіляких двоногих індивідуумів... паддержал лучше бы нашли хозяна собачки гуляющей без намордника и паабсчались сним
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.