Перейти до змісту

ПРОПАЛА СОБАКА!!!

NEMS

Рекомендовані повідомлення

Пропала собака породи пітбуль, відкликається на ім"я Майя. Винагороду гарантовано! тел. 8-0936366045

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в виде офтопа:

2алл пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропала собака породи пітбуль

собака в наморднике?

вы вообще понимаете, что она натворить на улицах может!?

Винагороду гарантовано!

а лечение потом тоже оплатите?

сорри за сарказм, но таких собак надо в милиции регистрировать и при пропаже в милицию заявлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фотку прикріпіть...

хоча, піт-булі мені якісь на морді всі однакові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питбууууль?????? Милая собачка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой

проблема часто в тому, що ті хто знайшли собаку - не хочуть її віддавати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой

проблема часто в тому, що ті хто знайшли собаку - не хочуть її віддавати.

Я думаю, що підбуля віддадуть з задоволенням. Якщо, звичайно, хтось зможе його спіймати  :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви поради не давайте, це не моя собака, а друга, собака добра, не агресивна, ще забув написати: 2 роки, рудого кольору, без намордника. В міліцію вже дали листівки з її описом і фоткою. Напишіть , будь-ласка, якщо щось подібне до опису побачите!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ошейнике болтается поводок или кусочек разломаного карабина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ошийниках таких собак потрібно кріпити не медальйон, а грам двісті тротилу з дистанційним детонатором. Ця порода -- спеціально виведена собака-вбивця. Абсолютно неагресивна собака може вмить змінити настрій і навіть на хазяїна кинутись, не кажучи вже про дитину, яка по незнанню може схопити за хвоста "гарненьку нічию собачку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви поради не давайте, це не моя собака, а друга, собака добра, не агресивна, ще забув написати: 2 роки, рудого кольору, без намордника.

Питбуль не агесивный? Ужос. Ты лучше скажи где она пропала, чтобы я позвонил своим сказал где желательно не гулять с ребенком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

агресивність на 99% залежить від власника, таксу можна також в звіра перетворити при бажанні і хворій голові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вкажи район де пропала, і бажано фото прицепити ...

З.І.

я теж "боюся" таких собак ... але не можу не погодитись з Ромахою ... агресивність тільки від власника і виховання залежить =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А те, що, наприклад, нападати на велосипедистів в багатьох собак в крові, на рівні інстинкту -- це як в'яжеться з власником і вихованням? Так само як і нелюбов багатьох собак до ЧУЖИХ дітей (наголошую на ЧУЖИХ, бо своїх вони навчені любити і не нападати) і інших "прямоходячих", менших ніж півтора метри зростом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропала собака породи пітбуль, відкликається на ім"я Майя. ПРИСТРЕЛІТЬ!! Винагороду гарантовано! тел. 8-0936366045

Пробачте не втримався. Але район зазначте, я знатиму де випробовувати нову рушницю. І куди не пускати дитину!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які ви злі, жах :glare:

багато де собака член родини, її втрата трагедія, для багатьох дітей улюблений друг і іграшка вдома саме собака! як зараз тим хто переживає втрату улюбленця?

а характер собаки як пластилін, хазяїн ліпить з неї те що хоче! є і пітбулі що зализують по самі вуха. а є такі що чіпляються в руку за невірний жест. але це може бути не пітбуль. собака тренується дуже легко, є звичайно породи більш піддатливі до дрессури, є менш - але всі на це здатні

як собачник визнаю,так є дійсно серйозна проблема - це собаки, особливо бійцівських порід, що куплені безвідповідальними батьками своїм балбєсам-синочкам. і ті клали на їх виховання, аби гарчав і рвав поводок як треба для солідності. тут вибачайте, але стрілять треба обох. хоча ні, собачку жалко, вона не винна. таких на кордон, на митницю, в спецзаклади - хай реалізовується

чи ви хочете сказати що люди менш небезпечні???

Пробачте не втримався. Але район зазначте, я знатиму де випробовувати нову рушницю. І куди не пускати дитину!

хто може гарантувати що ти не приймеш ввечері зо жменьку екстезі і не підеш на балкон стріляти людей? тим більше он в новинах таких випадків передають масу. так, скажем що малоймовірно - але! гарантій то нема...

але собаки ну точно не небезпечніше людей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері?

А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері?

А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.

Люди ну, що за базар??? Людина допомоги просить, пропав домашный улюбленець, а ви розвели дискусію. Хіба від того, що ми тут пишемо легше буде чи собака швидше знайдеться? Краще придивіться до бродячих собак, можливо песик їсти шукає і через те злий може бути. Краще допоможіть людині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

искренне надеюсь, что добрый питбуль уже превратился в сочни сладки шаурма.

насчет велосипедистов поддерживаю на 100%. ночером невозможно проехать без того, чтобы какая-то шавка (бывает что ростом с овчарку) не понеслась за тобой с диким лаем. планирую сделать приватный отстрельный велоквест, записаться можно в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас одне "розумне" створіння роду людського випукскає пітбуля погуляти быля дит-садочка... без намордника... я би не собак стріляв, а таких от хазяїв... Цуко, задрали. Тримайте таких собак в вольєрах і нікуда вони не втечуть і нікого не погризуть. А то понарозводили по квартирах, а потім жаліються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди ну, що за базар??? Людина допомоги просить, пропав домашный улюбленець, а ви розвели дискусію. Хіба від того, що ми тут пишемо легше буде чи собака швидше знайдеться? Краще придивіться до бродячих собак, можливо песик їсти шукає і через те злий може бути. Краще допоможіть людині.

Всі взяли до уваги і зрозуміло, що коли бродячого пітбуля побачать на вулиці і той буде не агресивний, господарям перезвонять. Але якщо, не приведи боже, він хоча б гаркне в сторону, скажімо, мене чи моїх дітей, я перше позвоню гицелям, а тоді вже господарям. Бо за такими псами дивитись треба. І не треба розказувати казки про добрих пітбулів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мого середнього сина нещодавно вкусила добра і неагресивна сусідська собака. Да, син був неправий, бо сам забіг до друга в двір, де була неприв'язана собака. І щастя, що в дворі був господар того собаки і відразу відігнав його. Це просто маленький приклад того, що може бути, коли "неагресивна" собака бігає без намордника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот вам мое честное слово:

если моя дочка/жена/мама/папа хоть на йоту пострадает от этой собаки - я хозяина отправлю к проотцам...

идите вы в баню с такими животными...

топикстартер озвучит район где эта псина пропала? или его искать с милицией?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що казати - сліпі і однобокі :(

люди людей ріжуть, вбивають, стріляють, катують, гвалтують, душать, травлять, четвертують, давлять... не собаки, люди! а що собаки?

ps я своїх дітей краще оберігатиму від усіляких двоногих індивідуумів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що казати - сліпі і однобокі :(

люди людей ріжуть, вбивають, стріляють, катують, гвалтують, душать, травлять, четвертують, давлять... не собаки, люди! а що собаки?

ps я своїх дітей краще оберігатиму від усіляких двоногих індивідуумів...

паддержал

лучше бы нашли хозяна собачки гуляющей без намордника и паабсчались сним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...