Перейти до змісту

ПРОПАЛА СОБАКА!!!

NEMS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропала собака породи пітбуль, відкликається на ім"я Майя. Винагороду гарантовано! тел. 8-0936366045

Опубліковано

в виде офтопа:

2алл пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой

Опубліковано
Пропала собака породи пітбуль

собака в наморднике?

вы вообще понимаете, что она натворить на улицах может!?

Винагороду гарантовано!

а лечение потом тоже оплатите?

сорри за сарказм, но таких собак надо в милиции регистрировать и при пропаже в милицию заявлять.

Опубліковано
пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой

проблема часто в тому, що ті хто знайшли собаку - не хочуть її віддавати.

Опубліковано
пооодевайе своим любицам медальенчики или капсулки на ошейник с адресом - стоит копейки, и можно написать адресс и телефон свой

проблема часто в тому, що ті хто знайшли собаку - не хочуть її віддавати.

Я думаю, що підбуля віддадуть з задоволенням. Якщо, звичайно, хтось зможе його спіймати  :dont:

Опубліковано

Ви поради не давайте, це не моя собака, а друга, собака добра, не агресивна, ще забув написати: 2 роки, рудого кольору, без намордника. В міліцію вже дали листівки з її описом і фоткою. Напишіть , будь-ласка, якщо щось подібне до опису побачите!

Опубліковано

на ошийниках таких собак потрібно кріпити не медальйон, а грам двісті тротилу з дистанційним детонатором. Ця порода -- спеціально виведена собака-вбивця. Абсолютно неагресивна собака може вмить змінити настрій і навіть на хазяїна кинутись, не кажучи вже про дитину, яка по незнанню може схопити за хвоста "гарненьку нічию собачку"

Опубліковано
Ви поради не давайте, це не моя собака, а друга, собака добра, не агресивна, ще забув написати: 2 роки, рудого кольору, без намордника.

Питбуль не агесивный? Ужос. Ты лучше скажи где она пропала, чтобы я позвонил своим сказал где желательно не гулять с ребенком.

Опубліковано

агресивність на 99% залежить від власника, таксу можна також в звіра перетворити при бажанні і хворій голові

Опубліковано

вкажи район де пропала, і бажано фото прицепити ...

З.І.

я теж "боюся" таких собак ... але не можу не погодитись з Ромахою ... агресивність тільки від власника і виховання залежить =)

Опубліковано

А те, що, наприклад, нападати на велосипедистів в багатьох собак в крові, на рівні інстинкту -- це як в'яжеться з власником і вихованням? Так само як і нелюбов багатьох собак до ЧУЖИХ дітей (наголошую на ЧУЖИХ, бо своїх вони навчені любити і не нападати) і інших "прямоходячих", менших ніж півтора метри зростом?

Опубліковано
Пропала собака породи пітбуль, відкликається на ім"я Майя. ПРИСТРЕЛІТЬ!! Винагороду гарантовано! тел. 8-0936366045

Пробачте не втримався. Але район зазначте, я знатиму де випробовувати нову рушницю. І куди не пускати дитину!

Опубліковано

які ви злі, жах :glare:

багато де собака член родини, її втрата трагедія, для багатьох дітей улюблений друг і іграшка вдома саме собака! як зараз тим хто переживає втрату улюбленця?

а характер собаки як пластилін, хазяїн ліпить з неї те що хоче! є і пітбулі що зализують по самі вуха. а є такі що чіпляються в руку за невірний жест. але це може бути не пітбуль. собака тренується дуже легко, є звичайно породи більш піддатливі до дрессури, є менш - але всі на це здатні

як собачник визнаю,так є дійсно серйозна проблема - це собаки, особливо бійцівських порід, що куплені безвідповідальними батьками своїм балбєсам-синочкам. і ті клали на їх виховання, аби гарчав і рвав поводок як треба для солідності. тут вибачайте, але стрілять треба обох. хоча ні, собачку жалко, вона не винна. таких на кордон, на митницю, в спецзаклади - хай реалізовується

чи ви хочете сказати що люди менш небезпечні???

Пробачте не втримався. Але район зазначте, я знатиму де випробовувати нову рушницю. І куди не пускати дитину!

хто може гарантувати що ти не приймеш ввечері зо жменьку екстезі і не підеш на балкон стріляти людей? тим більше он в новинах таких випадків передають масу. так, скажем що малоймовірно - але! гарантій то нема...

але собаки ну точно не небезпечніше людей...

Опубліковано

Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері?

А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.

Опубліковано
Борг. А то шо пропала собака без намордника і нашийника не наводить на думку, шо пса випускали погуляти, просто відкривши двері?

А про неагресивних собак почитай ше в мене. Я, канєшно, не кінолог, але собаки в мене все життя. І прямо зараз в вольєрі гавкає здоровенний бастард двох благородних родів - вівчарок і ротвейлерів, замічятєльна, миролюбна собачиська... до своїх.

Люди ну, що за базар??? Людина допомоги просить, пропав домашный улюбленець, а ви розвели дискусію. Хіба від того, що ми тут пишемо легше буде чи собака швидше знайдеться? Краще придивіться до бродячих собак, можливо песик їсти шукає і через те злий може бути. Краще допоможіть людині.

Опубліковано

искренне надеюсь, что добрый питбуль уже превратился в сочни сладки шаурма.

насчет велосипедистов поддерживаю на 100%. ночером невозможно проехать без того, чтобы какая-то шавка (бывает что ростом с овчарку) не понеслась за тобой с диким лаем. планирую сделать приватный отстрельный велоквест, записаться можно в ПМ.

Опубліковано

у нас одне "розумне" створіння роду людського випукскає пітбуля погуляти быля дит-садочка... без намордника... я би не собак стріляв, а таких от хазяїв... Цуко, задрали. Тримайте таких собак в вольєрах і нікуда вони не втечуть і нікого не погризуть. А то понарозводили по квартирах, а потім жаліються.

Опубліковано

Люди ну, що за базар??? Людина допомоги просить, пропав домашный улюбленець, а ви розвели дискусію. Хіба від того, що ми тут пишемо легше буде чи собака швидше знайдеться? Краще придивіться до бродячих собак, можливо песик їсти шукає і через те злий може бути. Краще допоможіть людині.

Всі взяли до уваги і зрозуміло, що коли бродячого пітбуля побачать на вулиці і той буде не агресивний, господарям перезвонять. Але якщо, не приведи боже, він хоча б гаркне в сторону, скажімо, мене чи моїх дітей, я перше позвоню гицелям, а тоді вже господарям. Бо за такими псами дивитись треба. І не треба розказувати казки про добрих пітбулів.

Опубліковано

Мого середнього сина нещодавно вкусила добра і неагресивна сусідська собака. Да, син був неправий, бо сам забіг до друга в двір, де була неприв'язана собака. І щастя, що в дворі був господар того собаки і відразу відігнав його. Це просто маленький приклад того, що може бути, коли "неагресивна" собака бігає без намордника.

Опубліковано

вот вам мое честное слово:

если моя дочка/жена/мама/папа хоть на йоту пострадает от этой собаки - я хозяина отправлю к проотцам...

идите вы в баню с такими животными...

топикстартер озвучит район где эта псина пропала? или его искать с милицией?

Опубліковано

що казати - сліпі і однобокі :(

люди людей ріжуть, вбивають, стріляють, катують, гвалтують, душать, травлять, четвертують, давлять... не собаки, люди! а що собаки?

ps я своїх дітей краще оберігатиму від усіляких двоногих індивідуумів...

Опубліковано
що казати - сліпі і однобокі :(

люди людей ріжуть, вбивають, стріляють, катують, гвалтують, душать, травлять, четвертують, давлять... не собаки, люди! а що собаки?

ps я своїх дітей краще оберігатиму від усіляких двоногих індивідуумів...

паддержал

лучше бы нашли хозяна собачки гуляющей без намордника и паабсчались сним

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...