Перейти до змісту

Луцкий последний звонок

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Как девочки с бантиками блюют в парке? © marko :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сабж

Ах ти ж шалунішка, любітєль молодої полунички :)

Батьки зараз озадачені, де старшокласницям купляти шкільну форму на останній дзвоник. Ніде нема. Але вихід знайшли: в секс-шопах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але вихід знайшли: в секс-шопах!

Кому не вистачило - купили костюми медсестри, секретутки і полісвумен ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от в школі де сестра навчається, питання з формою вирішили досить цікаво , 11-класниці прийшли у вишиванках. Прикольно було)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот специально для Zevs_Isver :smile3:

post-32-1243605642.jpg

а в общем я наблюдаю в центре толпы ужранных школьников, ссущих и блюющих где попало. пару человек даже спит в беседке у меня во дворе. наблюдал как две школьницы тащили на плечах третью, которая и вовсе в отключке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в общем я наблюдаю в центре толпы ужранных школьников, ссущих и блюющих где попало. пару человек даже спит в беседке у меня во дворе. наблюдал как две школьницы тащили на плечах третью, которая и вовсе в отключке.

Стандартне святкування))) З року в рік одне й те саме...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час святкувань останнього дзвоника Луцьк буде «тверезим»?

Під час цьогорічної організації святкувань останнього дзвоника в школах мерія Луцька традиційно запроваджуватиме обмеження в роботі закладів торгівлі, які здійснюють продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів, − про це під час щовівторкової прес-конференції для журналістів повідомив Луцький міський голова Богдан Шиба. Інформує інтернет-видання «Волинська правда».

«Мені хотілося, аби Свято останнього дзвоника пройшло у місті цивілізовано, тому всі правоохоронні структури у місті мають організувати належний порядок», − зазначив посадовець.

©

))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єщє нє вєчєр ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мегавиручка приносять сьогодні Вопаку, і всім іншим околоцумовим магазам, сам спостерігав як півас і покрєпчє продавав той же Вопак школьнєгам з лєнточками на ура, по 4 бутиля на одні рукі, а ще поодинокі особі тащіли чорні пакети що мало не рвалися в парк КУЛЬТУРИ і відпочинку, напевно для самих стійкіх).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені чогось не видно тієї картинки.. чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені чогось не видно тієї картинки.. чому?

потому что она

специально для Zevs_Isver

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де мої 17

Прикольно було проснутися з однокласницею в парку ім. Фотакома :)

Ностальжі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді ше Фотакома не було ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже з 11.00 наблюдав бидлуватих школярів в маршрутках... Це просто ппц... Дівча, таке собі в бантах і т.т. і хамська мова до кондукторши " а пачіму я далжна платіть, у міня празднєг". Цуко. Звідки те бидло вилазить? Їй не вистачало лише цигарки і пляхи пиваса/вотки в руках...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді ше Фотакома не було ))

Може й не було, але парк був і доречі значно менш загажений (я б навіть сказав чистий). ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та шо там випускники, у нас сьогодні (оцей "пятачок": район за літаком, корпус ФПО ВНУ, район перукарні "Браво") буквально кожне "укромне мєстєчко" кишіло школьніками років 12-14. А потім почали бухі лазити по району. І це серед білого дня! Невже його дома ніхто не прконтролює???

Оце фільм недавно дивися "Все умрут, а я останусь". До болі реальний фільм, бачиш це буквально на кожному кроці... Рекомендую до перегляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже з 11.00 наблюдав бидлуватих школярів в маршрутках... Це просто ппц... Дівча, таке собі в бантах і т.т. і хамська мова до кондукторши " а пачіму я далжна платіть, у міня празднєг". Цуко. Звідки те бидло вилазить? Їй не вистачало лише цигарки і пляхи пиваса/вотки в руках...

Вот вот, підтримую! Нахабніють взагалі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера был у сестры на последнем звонке, она выпускница...забрал ее после всего происходящего, встретились с друзьями и пошли подальше от быдла, под замок в старый город. На моё удивление - народу там не было. Прошло всё отлично, пьяных нет)

ну и пару фоток

e2b6fb63da92t.jpg

d9f18821dd9dt.jpg

e7561638425ft.jpg

463cb46c7c76t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клас 4-5 по дворах шмаль нюхають, а дівки гарні дурні та ще й п'яні, щось не бачу в цьому свята

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клас 4-5 по дворах шмаль нюхають

Це як? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клас 4-5 по дворах шмаль нюхають

Це як? :blink:

перевіряють чи не фуфло ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...