Перейти до змісту

"епіцентр" в Луцьку?

isf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

короче, офис Эпицентра в "Пласмассовом". Строиться сам Эпицентр на Теремнивской напротив "Лагуны". Планируют в новом году запускать. Это всё, что смог узнать.. Ни о зарплате, ни о графике работы мне естественно ничего не сказали, а просто выдали анкету, чтоб я ее дома заполнил, вклеил фотку и назад привез... а дальше ждать ответа )))

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Про поступове підвищення на НЛ не чув. Трішки підняли тільки менеджерам з продажу.

Щодо Епіцентра, казали, що будівництво в Луцьку тимчасово заморозили. Хоча мали після нового року відкриватись, і вже працює офіс на рівненській.

• Адміністратори
Опубліковано

Розморозились.

Але толку від них мало буде.

В Рівному в аналогічних Лкуцьким гамазинам і маркетам, ціни нижчі а лояльність до покупця в рази більша.

Хочу Метро в Луцьку, але не з Луцькими цінами і дибілами.

Опубліковано

епіцентр буде - це 100 %, від того НЛ буде не солодко, про бум взагалі мова не йде, відкриття думаю на кінець весни, чого зараз людей набирають ХЗ, голову морочать, ні ЗП ні ваших шансів жодна з двох прекрасних львівських панянок Вам не скаже. Відповідь кажуть чекайте до НР. Розвод це все, хоча для студентів і не жонатих шанс, пока покурити, а там може і пошлють на стажування у Львів чи Київ. ЗП висока у епіцентрі, хоча у умови концтаборські.

Опубліковано
ні ЗП ні ваших шансів жодна з двох прекрасних львівських панянок Вам не скаже
ну да!!! консултейшн в их компетенцию аж никак не входит!!! телефончик поднять, анкетку распечатать - вот это, да !!! а простите, crowhunter, Вы там тоже были ?

и что действительно на стажировку отправить могут ? а я думал основные резервы кинут на подготовку выставочного товара, подготовку торгового зала и т.д. :huh:

Опубліковано

вже десь два місяці на сайтах пошуку роботи висять їхні вакансії начальників відділів щодні оновлюючись. дзвонив у Київв питав про вакансії системного  адміністратор - казали що не планується - очевидно щоабо вже є хтось або буде цікава схема роботи ІТ структури

Опубліковано
ні ЗП ні ваших шансів жодна з двох прекрасних львівських панянок Вам не скаже
ну да!!! консултейшн в их компетенцию аж никак не входит!!! телефончик поднять, анкетку распечатать - вот это, да !!! а простите, crowhunter, Вы там тоже были ?

и что действительно на стажировку отправить могут ? а я думал основные резервы кинут на подготовку выставочного товара, подготовку торгового зала и т.д. :huh:

не зрозумів Ваших знаків оклику, якщо це вияв іронії то те, що я сказав, про працівників відділу кадрів, які проводять співбесіду дійсно правда, на стажування не те шо могут, а зобовязані відправляти, а які рєзєрви куди кидати, коли розстановки товару в залі ніхто без навчання не знатиме

Опубліковано
Розморозились.

Але толку від них мало буде.

В Рівному в аналогічних Лкуцьким гамазинам і маркетам, ціни нижчі а лояльність до покупця в рази більша.

Хочу Метро в Луцьку, але не з Луцькими цінами і дибілами.

+1 Цілком підтримую!!!

Опубліковано

Привіт! А тепер, народ, слухайте всю правду про Епіцентр ^_^ . Я сама з Луцька, я стажуюсь/працюю менеджером з персоналу в Епіцентрі в м.Львів, і буду набирати людей з січня місяця на роботу в наш магазин в Луцьку. Сам Епіцентр в Луцьку мають відкрити весною, орієнтовно в березні-квітні, але працівників ключових посад мають ще місяць-два відстажуватись у Львові ,відбір жорстокий, спершу співбесіда в Луцьку, потім в Києві..а потім, якщо пощастить у Львів. Зарплати досить великі, в жодному з луцьких маркетів такої немає...що вже радує, умови теж хороші : безкоштовні обіди ,всі соціальні пільги і гарантії.Так що дерзайте, хто хоче!На даний момент на вул.Рівненській моя колега проводить набір персоналу, так що хто хоче-можите спробувати-воно того варте.ПЕРЕВІРЕНО!!!!! :)

Опубліковано

Хм, цікаво. Знайомий мого колеги влаштувався в службу охорони в луцький епіцентр (будівництво ще йде, але ж обєкт уже треба охороняти). Якраз від нього й мав інформацію, що наш магазин заморожено.

Якісь протиріччя :(

Опубліковано

так спочатку набрали охорону, буквально тиждень назад всіх позвільняли, бо дійсно заморозили будівництво.Врни думали що за жовтень-листопад збудують, але зараз в Києві має відкритись шостий Епіцентр-аналогів йому немає у світі, тому всі сили кинули туди, і людей і гроші і техніку. К-6 дасть за грудень виторг і почнуть будувати в Луцьку.не переживайте Епіцентр буде ,якби це було не б не так, я тут у Львові не сиділа, оскільки я завжди знаю всю інформацію, тоді б не було їм сенсу мене тут тримати.все логічно. ^_^

Опубліковано
так спочатку набрали охорону, буквально тиждень назад всіх позвільняли, бо дійсно заморозили будівництво.Врни думали що за жовтень-листопад збудують, але зараз в Києві має відкритись шостий Епіцентр-аналогів йому немає у світі, тому всі сили кинули туди, і людей і гроші і техніку. К-6 дасть за грудень виторг і почнуть будувати в Луцьку.не переживайте Епіцентр буде ,якби це було не б не так, я тут у Львові не сиділа, оскільки я завжди знаю всю інформацію, тоді б не було їм сенсу мене тут тримати.все логічно. ^_^

Так, пані Вікторія, я з Вами цілком згідна. Це буде супермаркет будмат. №1 В Луцьку.

Опубліковано

... хто може сказати, Епіцентр взагалі починали будувати чи тільки стадія проектів. Він повинен бути на Рівненській, кільце на Рівне?

Опубліковано

Вчора спілкувався з людиною яка має дуже близьке відношення до Рівненського "Епіцентру". Поцікавився в нього про Луцьк. З його слів на першому плані стоїть будівництво в Києві. Далі іде в Запоріжжі, а вже потім в Луцьку. Останній рух в Луцьку почався через те, що в Запоріжжі їх хтось серйозно тормозить по дозвільній системі. Якщо по Запоріжжі буде зараз зупинку - то розбірна будівля майбутнього "Епіцентру" (вже куплена) поїде в Луцьк. І тоді рух справді в Луцьку піде. Але якщо в Запоріжжі все рішиться (керівництво "Епіцентру" цього дуже хоче - місто явне більше за Луцьк) то в Луцьку рух почнеться по планам розвитку даної мережі, а це не раніше ніж через рік - півтора...

В Луцьку нічого будувати ще не почигали...

Опубліковано

Не розумію для чого тоді проводити набір людей на роботу. якщо сам ТЦ тільки в планах?

Людей за ніщо мають... коз...и :angry:

Опубліковано

народ Епіцентр буде..я вже вам всім розказала розклад по даній ситуації.весною збудують, а будують такі маркети за 2 місяці, про які рік-півтора ви говорите?Я в Епіцентрі працюю і знаю цю всю систему, і скажу так : людей набирають, того що : по-перше, в нас в Луцьку і немає кого вибрати ні на начальників відділів, я вже мовчу про директора...на разі лише кілька кандидатур відібрано на Киїів.по-друге, ніхто не приступить до роботи поки не пройде стажування а воно може бути від двох до трьох місяців на керівні посади.Так що не лякайте народ дурними заявками.На Луцький маркет вже отримали дозвільні документи, і розрили, підготували місце для магазину.так що ждьомс!

Опубліковано

перепрошую а що ж то за такі круті вимоги що у Луцьку немає кандидатур? може не варто вимагати знання китайської? ;)

щось дуже сумніваюсь у тому що у нас немає кандидатур - ту або вимоги перегнуті або малоплатять, бо для інших хватає кандидатур а вам ні. хоча якщо правилньо підійти то за 1-3 місяці можна виростити із сержанта майора, у ВОПАКівсткий супермаркетах дівчата із касирів до керуючих сепермаркетом виростають, а ви кажете немає. розкажіть детальніше для народу

Опубліковано
по-перше, в нас в Луцьку і немає кого вибрати ні на начальників відділів, я вже мовчу про директора...на разі лише кілька кандидатур відібрано на Киїів

Хм,а мені казали,що на директора вони беруть тільки зі своїх (епіцентрівських),нестиковка.

ЗІ:в принципі,якщо у них підхід такій,що керівник повинен мати стаж роботи з будматеріалами,то нічого дивного в тому,що не можуть знайти керівників і директора немає.

Опубліковано
Я в Епіцентрі працюю і знаю цю всю систему, і скажу так : людей набирають, того що : по-перше, в нас в Луцьку і немає кого вибрати ні на начальників відділів, я вже мовчу про директора...на разі лише кілька кандидатур відібрано на Киїів.

а Ви Віка точно впевнені, шо Вас візьмуть там працювати :D , Ви навіть ринку праці не знаєте у Луцьку, кваліфікований персонал на керівників відділів з мега досвідом, чоловік 5 на місце набереться, людей що зможуть і вміють працювати на посаді директора такого супермаркету знаю особисто 3 чоловік, якщо Ви працюєте в Епіцентрі то повинні були б знати, що практика відкриття наступна - директор для відкриття і початку роботи з іншого супермаркету (біля Луцька - це Рівне, Львів, Тернопіль). Не в образу Вам сказано Ви напевно в відділі кадрів працюєте копірайтером або TempGirl тому не вводьте людей в оману своїми "сенсаційними" заявами з "нєдр" таємних і секретних підвалів відділу кадрів Епіцентра

Опубліковано

Ви,crowhunter, досить упередженні ,ринок праці у Луцьку я знаю надто добре, оскільки сама лучанка, і в сфері підбору і упарвління персоналом працю більше трьох років, так що реально можу оцінити пробеми у підборі у Луцьку.А на рахунок директора маркету, то якщо хтось є достойний на місці, то будуть брати там, а якщо немає, то когось перевидуть з іншого маркету, але маркет завжди відкриває директор з іншого магазину :P і потім деякий час працює там, поки не буде готовий директор,якого відібрали для цієї посади. ;)

А що до Ваших заявочок на рахунок моєї кваліфікації - це вже не Вам судити і вирішувати,мене відібрали на цю посаду зі всіх кандадатів, які були у Луцьку, так що свій невиправданий та необгрунтований сарказм тримайте при собі. :)

Опубліковано
перепрошую а що ж то за такі круті вимоги що у Луцьку немає кандидатур? може не варто вимагати знання китайської? ;)

щось дуже сумніваюсь у тому що у нас немає кандидатур - ту або вимоги перегнуті або малоплатять, бо для інших хватає кандидатур а вам ні. хоча якщо правилньо підійти то за 1-3 місяці можна виростити із сержанта майора, у ВОПАКівсткий супермаркетах дівчата із касирів до керуючих сепермаркетом виростають, а ви кажете немає. розкажіть детальніше для народу

Справа не в тому, що вимоги завищені, а в тому, що досить мало людей, які мають досвід в будевельній галузі, що в нас є - одна Нова лінія, тай все.Зараз зробили новий хід, будуть відбирати людей з того що є, але стажування буде майже 4-5 місяців.

Опубліковано

Справа не в тому, що вимоги завищені, а в тому, що досить мало людей, які мають досвід в будевельній галузі, що в нас є - одна Нова лінія, тай все.Зараз зробили новий хід, будуть відбирати людей з того що є, але стажування буде майже 4-5 місяців.

та ви шо??? у нас є Нова Лінія і всьо - а купа трішки дрібних фірм, магазинів і т.д. вам не показник? я думаю що нормальний менеджер на фірмі що займється, наприклад, керамікою, а у нас таких кілька великих є - легко заповнить вакансію начальника відділу тому що  він не лише продавав, організовува достваку і т.д. він ще й шукав де взяти, який товар, за скілкьи і на яких умовах. працювати у структурі де половину описаного будуть робити інші люди буде для лише кайфом і  місцем творчої реалізації

Опубліковано

та ви шо??? у нас є Нова Лінія і всьо - а купа трішки дрібних фірм, магазинів і т.д. вам не показник? я думаю що нормальний менеджер на фірмі що займється, наприклад, керамікою, а у нас таких кілька великих є - легко заповнить вакансію начальника відділу тому що  він не лише продавав, організовува достваку і т.д. він ще й шукав де взяти, який товар, за скілкьи і на яких умовах. працювати у структурі де половину описаного будуть робити інші люди буде для лише кайфом і  місцем творчої реалізації

Я Вам скажу так, що такий менеджер може лише стати асистентом начальника або завсекцією ,але не начальником, Ви були коли небудь хоча б в одному з Епіцентрі????напевно ні, ну так сходіть в найблищий , це в Рівному, і побачите , що то зо "махіна" і не так все просто і гладко, а вникніть у всі "приколи" , які там є, тоді ваша думка стане діаметрально протилежною.

Опубліковано
Я Вам скажу так, що такий менеджер може лише стати асистентом начальника або завсекцією ,але не начальником, Ви були коли небудь хоча б в одному з Епіцентрі????напевно ні, ну так сходіть в найблищий , це в Рівному, і побачите , що то зо "махіна" і не так все просто і гладко, а вникніть у всі "приколи" , які там є, тоді ваша думка стане діаметрально протилежною.

не боги горшки обжигают...

Опубліковано

в Епіцентрі не був, але думаю що це  "ті ж самі яйця, вид збоку" 

ви бачили коли небудь заустпника голови правління банку що входить в 10 кращих, котрий закінчив школу МВА а сам нібельмеси не шарить у роботі банку бо взяли його туди по протекції, а я бачив і таку махіна як цей банк просто ковбасисить від його так званого "керування", а людина котра виросла із простого  фахівця до начальника департаменту чи управління легко взуває таких от управлінців тому що дивиться на все ширше і з різних точок зору.

Досвід досвіду - велива різниця і кожну людину треба розглядати індивідуально, якщо ж ви своїм завищеними критеріями різко обмежуєте коло пошуку потенціальних робітників у котрих легко можна виявити скритий потенціал то тут ви не праві.

ви згадували 4-5 місяців стажування - скажіть людям оплачується цей час? чи вони працюють для того щоб їм сказали що вони не підходять і на їх місце взяли нових кандидатів? за 4-5 місяців стажування можна я не знаю що зробити - просто не уявляю що можна стужувати стільки часу.

колись із відомим дресерувальником Куклачовим була цікава історія - його підопічних не випискали на гастролі за кордон - здається у Францію - якісь там проблеми із ветеренарними стандартами. так ось він за місяць до гастролей виїхав туди - назбирав із бездомних кішок собі необхідну команду і зробив із них справжніх зірок цирку. (можу помилитись у деталях, вибачайте)

це все говорить про те що або у вас скриті цілі іншого характеру або ви просто не вмієте чи не хочете  шукати необхідний персонал

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...