Перейти до змісту

"епіцентр" в Луцьку?

isf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чув, що в нас десь в районі Липинів має будуватись цей "звір". Хтось щось знає?

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

уже не будет,по крайней мере на период кризиса.Проект свернули.Офис в Луцке закрыли.

Так же и МЕТРО.Были планы,даже вроде в тех же Липинах земельку прикупили.

Опубліковано

На скільки я знаю, то земля викуплена на кільцевій в Ліпінах, трохи далі від кільця на Рівненській. В серпні-вересні минулого року то вже і персонал набирали. А от про "Метро" нечув...

Опубліковано
уже не будет,по крайней мере на период кризиса.Проект свернули.Офис в Луцке закрыли.

Так же и МЕТРО.Были планы,даже вроде в тех же Липинах земельку прикупили.

Чого спитав, бо тиждень тому стикався з проектом тех.умов на електропостачання цього об"єкту. дата - квітень цього року.

Так, що напевно не зовсім згорнулись.

Опубліковано

Персонал проходить навчання у Львові, Підрядники визначені, Проект проходить адаптацію до місцевих техумов.

Опубліковано

Як то так що ще макдоНальЦа проекту немає на три поверхи вверх і чотири вниз з входом в нужнік по чеку з спецкодом?

Опубліковано

На карті регіонів епіцентру Луцьк підсвічений, як місто в якому планується відкриття, але він так підсвічений вже рік точно.

Опубліковано
Як то так що ще макдоНальЦа проекту немає на три поверхи вверх і чотири вниз з входом в нужнік по чеку з спецкодом?

Знаю, що їм пропонували відкритись в Луцьку, але ті чомусь не захотіли, - мабуть, замаленьке для них місто.

Опубліковано

А з другої сторони, є Нова лінія, БУМ тому наврядчи епіцентр буде прибутковим у нас... А метро це вже краще... :)

Опубліковано

при сегодняшних реалиях строительным супермаркетам всем не сладко.

если сравнивать Эпицентр с Новой Линией - то мой выбор в сторону первого (D@ve, ничего личного ;) )

там и выбор получше и цены пониже.

Метро... учитывая то, какова ситуация с оптовыми точками в Луцке сейчас (ПАККО - сарай с рассыпанными крупами под ногами, Агроконтракт - сараем родился), то открытие Метро выглядит весьма интересным.

Опубліковано
Про цены в Новой Линии - это просто ппц. Смотрел давеча цинковый профиль. Лист - 164грн. Точно такой же на базаре - 67грн...

ну це тіпа із розряду ...

мені влом лазити по базару і шукать потрібне мені "барахло", коли можна заїхати в Лінію, заплатити на пару грн (а інколи і в пару раз) більше, і мені всьо покажуть, роскажуть, і ше й фірмєнний пакєтік дадуть ...

Опубліковано

DefJamaica, ти цитуєш ситуацію яку описав mix_forever і пишеш що краще в лінію поїхати -- ти дійсно так би і зробив при різниці ціни майже в 2.5 раза?

імхо, хай самі зі своїми фірмовими пакетиками ходять з такою ціновою політикою.

Опубліковано

Не в рекламу НовійЛінії але там на деякі товари ціни нижче базарним та іншим будівельним магазинам.

Опубліковано
На карті регіонів епіцентру Луцьк підсвічений, як місто в якому планується відкриття, але він так підсвічений вже рік точно.

оформлення документів на землю та всіх дозволів на будівництво займають досить багато часу і справа тут не у грошах :rolleyes: так шо можна чекати на відкриття Епіцентру у нас ще досить довго

Опубліковано

Знаю, що їм пропонували відкритись в Луцьку, але ті чомусь не захотіли, - мабуть, замаленьке для них місто.

макі -переважно франшиза,мабуть в Луцьку немає надійного партнера,який буде тримати їхні стандарти.

А з другої сторони, є Нова лінія, БУМ тому наврядчи епіцентр буде прибутковим у нас... А метро це вже краще... :)

Епіцентр однозначно задавить Нову лінію і Буми.ІМХО.

Опубліковано
Персонал проходить навчання у Львові, Підрядники визначені, Проект проходить адаптацію до місцевих техумов.

Ну,не знаю.Я сам пройшов кілька співбесід і сказали,що чергову співбесіду проведе якийсь перець з центрального офісу.Але ні перцю,ні офісу в Луцьку.Така сама ситуція з моїм знайомим.Знаю,що в них були проблеми з підбором керівництва гіпермаркету.

Тому роблю висновок про згортання проекту.

Також мали в Луцьку на Рованцях будувати гіпермаркет "Караван"(нічого спільного з базарною пародією).Але мабуть також притормозили.

Опубліковано
макі -переважно франшиза,мабуть в Луцьку немає надійного партнера,який буде тримати їхні стандарти.

Франчайзинг

Опубліковано
DefJamaica, ти цитуєш ситуацію яку описав mix_forever і пишеш що краще в лінію поїхати -- ти дійсно так би і зробив при різниці ціни майже в 2.5 раза?

імхо, хай самі зі своїми фірмовими пакетиками ходять з такою ціновою політикою.

нє нє нє ..

я не про себе казав тіпа ..

а типу про тих хто там затарюється і тд ....

взагалі я там був лише один раз

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Хоть и тема давно залегла на дно, но на офсайте уже как полтора месяца есть информация о наборе людей. вот сейчас еду узнаю чё да как.

ну и еще за одно у меня такой вопросик:

может кто слышал чё или знает как вообще с зарплатой/режимом работы в действующих "Эпицентрах"? ну там типа от знакомых слышал и т.д. и т.п. ;)

Опубліковано

Не знаю, як "Епіцентри", але "Нова лінія" почувається досить непогано. Навіть, чув, запланували поступове підвищення зарплат...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...