Перейти до змісту

Велодорожкам быть!!!

Рекомендовані повідомлення

Думаю, якщо ти гарненько зїдеш з тих сходинк, тобі тільки поаплодують... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 461
  • Створено
  • Остання відповідь

Пока только шугаются и крестятся :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цікаво, скільки перед цими виборами ще прокладуть метрів / сантиметрів велодоріжок... Адже галочку вони вже поставили. Велодоріжки в Луцьку вже є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця велодоріжка небезпечна і для пішоходів і для велосипедистів.

Я, наприклад, не підтримую створення велодоріжок як оця. Краще вже нічого ніж казна що, як співають в пісні ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11101926_792573637504827_6757366214113032041_o.jpg

11289461_792573667504824_8535236516765727648_o.jpg

Блін, а я думав, вони самі пофарбувались...

Впевнений, багато людей вам за це вдячні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця велодоріжка небезпечна і для пішоходів і для велосипедистів.

Я, наприклад, не підтримую створення велодоріжок як оця. Краще вже нічого ніж казна що, як співають в пісні ;)

Тут я з тобою не погоджусь. Це дуже гарний вихід для нашого міста!!! І не дуже затратний.

Уяви, сім'я з двома дітьми, їм потрібно на велосипедах добратись до центру (парку). Ти б наражав їх на небезпеку, їхав би по дорозі?

Тепер уяви другу ситуацію, тобі потрібно кудись доїхати на велосипеді і причому бистро. Ніхто тобі не забороняє їхати по дорозі. І ніхто не заставляє їхати тебе по доріжці для пішоходів та велосипедистів. Вибір за тобою.

І додам, що на таких доріжках має бути елементарна взаємоповага, так само, як і на дорогах. Хоча з цим нам всім ще треба добре попрацювати і повчитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може і так, але, якщо не помиляюсь, якщо є велодоріжка, то по дорозі їхати не можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюсь, це не велодоріжка. Це доріжка для пішоходів та велосипедистів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

m306R.gif

для пішоходів

tMX2G.gif

для велосипедистів

IdLUH.gif

для пішоходів та велосипедистів - це коли на одному тротуарі можна іти і їхати, вона не роздільна.

Важливо не путати, в Європі є ще доріжка для пішоходів та велосипедистів роздільна. Коли на тротуарі є розмітки, де іти і де їхати.

знак виглядає так:

JW9Pj.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні знаки треба геніям проектантам цих "велодоріжок" подарувати.

Якщо об"єднана з пішохідною зоною, то нахуа там червона полоса? Якщо роздільна, то нахуа знак об"єднаної поставили?

Імхо, об"єднана велодоріжка - ні разу не велодоріжка, а просто зона де можна кататись на вело, роло, скейто і чому бог послав, а також, ходити пішки.

vanus, ти як чиновник обласного розливу, можеш заїхати до Карабана і пояснити, що вони фігню роблять? Чи до того, хто є замовником цього неподобства. Чи це не фігня і все правильно?

Бо виходить, що глибину питання вони не вивчають, а потім на наші закиди будуть казати "ми ж зробили велодоріжки, чого вам ще треба?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо виходить, що глибину питання вони не вивчають, а потім на наші закиди будуть казати "ми ж зробили велодоріжки, чого вам ще треба?"

але бюджет освоїли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лондон. Травень 2015

Копенгаген. 2010

Утрехт. 2010

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лондон. Травень 2015

Копенгаген. 2010

Утрехт. 2010

І жодної товстої дупи! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лондон. Травень 2015

Копенгаген. 2010

Утрехт. 2010

Європа! Нашому суспільству до такого рівня культури і розвитку не дорости ніколи в житті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, якщо кожен постарається, покаже приклад іншим хоча б в маленьких справах, ми це зможемо, поведінка більшості суспільства зміниться. Можна почати, наприклад, з того, щоб ставати на червоне світло, пропускати пішоходів на переходах, а паралельно вимагати в чинновників якіснозробленні зручні і продумані велодоріжки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора мер міста розмістив у себе на сторінці у мережі Фейсбук!

Микола Романюк

Звертаюся до велолюбителів з пропозицією визначитися з вашим представником, який спільно з міськрадою буде працювати над розбудовою велодоріжок по місту. Кандидатури подавайте мені на FB.

starOFF, твої дії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидатури подавайте мені на FB.

гламурненько :) і завжди можна сказати - "вій ак взламали"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви собі як хочете, але я на даний час не бачу ніякої кращої "контактної" людини окрім Shkodera на цій посаді. Це ще той велофанат без зайвих амбіцій і зі знанням справи. Думаю така людина як ніхто краще підійде для такої справи, тим паче druid, vanus difodo та інші (в т.ч. і я) будуть в його команді.

Потрібно якось його в цьому переконати, бо через свою скромність він навряд чи запропонує свою кандидатуру для цього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора мер міста розмістив у себе на сторінці у мережі Фейсбук!

Микола Романюк

Звертаюся до велолюбителів з пропозицією визначитися з вашим представником, який спільно з міськрадою буде працювати над розбудовою велодоріжок по місту. Кандидатури подавайте мені на FB.

starOFF, твої дії?

Піду куплю собі фіксу і Романюку, будемо ганяти :)

Зберемо робочу групу, проведемо засідання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, дуже дякую за пропозицію. якщо всі перераховані тобою люди дійсно мене підтримують, то з радістю буду працювати в якості представника велоспільноти по питанням велодоріжок. але, якщо чесно, я бачу для себе більше можливостей в складі робочої групи в якості консультанта представника, бо досвід роботи з державними структурами та взагалі посадовцями в мене нульовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

starOFF

Я хоч і не велолюбитель, но це нахабство, жлопство, дикунство... як ще назвати - терпіти не можна!!! Ця безкультурна бидлота на авто вже дістала!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную сьогодні зібрати "робочу групу", поїхати і подивитись що там робиться? Їдемо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную сьогодні зібрати "робочу групу", поїхати і подивитись що там робиться? Їдемо?

А що там дивитись ? Стовпчики стоять вже нові правда сірого кольору. Виламали впевнений на 99% власники гуманітарки на углу ,бо їх вантажівка паркується заднім ходом в притул до дверей.Для легкової машини достаньо щоб виламати один стовпчик ,а от щоб стала грузова вже треба два ,от і подумайте чому було виламано два стовбчики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...