Перейти до змісту

Розділ: "Лікування"

foxx77

Розділ: "Лікування"  

26 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Створити це опитування навела мене на думку поїздка в Новоукраїнку до тої знахарки. В мене деякий час боліла підшлункова, не міг спати і ходити. Вона сказала пити траву "парило звичайне". Сказано-зроблено, через два дня забув що в мене щось боліло.

----------------------

Когда применяют?

При плохом пищеварении и ослаблении действия кишечника; при застойных явлениях в печени и желчном пузыре, при желчных камнях; болях в мочевом пузыре и малом выделении мочи, при непроизвольном мочеиспускании, особенно ночном; как отхаркивающее средство при сухом кашле (бронхите); при воспалениях слизевой оболочки рта (ангины, стоматиты); ревматизме, люмбаго; также при геморрое.

Готовят в виде чая. На 1 стакан кипятка берут 1 столовую ложку измельченного парила, варят 2-3 минуты, настаивают 10 минут. Пьют 1-2 стакана в день, глотками. (В растении есть летучее масло, дубильные вещества, витамин К, кверцитрин, холин, горькие вещества, кремнеземная кислота).

----------------------

Я розумію, що можна знайти в неті описи любих трав. Але дійсний досвід цікавіший.

Опубліковано

Никакой из видов дистанционной диагностики и сопровождения , будь то юридические консультации, советы по ремонту техники, по выбору фотоаппаратв, проч. не несут в себе угрозу смерти.

Ответ - нет.

Лечат врачи.

Опубліковано

Мені також з підшлунковою допомогла і бронхіт вилікувала.

Чув,що вона ще й ляблії виводить.Дітей лікує,якщо погано їдять.

Опубліковано

Цілителі, бабкі, знахарі - всі ці доморощені "лікарі", імхо - це вабанк.

Кому хочеться з власним здоров"ям (чи близьких) грати в російську рулетку, велкам.

Я - проти.

Опубліковано
Проти. Шкоди від такого розділу може бути більше, ніж користі.

можно принимать ответы только от дипломированых докторов...

(чтобы модератор следил)

но... как вспомню какой я инженер - мне страшно итти к доктору

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...