Sp_RoNdo Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 12:34 #1 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 12:34 Вівся запис на флеш драйв, на 50% вибила помилка, щось типу "Неудалось записать через много секций"(шото таке) Комп повіс... Виняв флеху - все нормально! Вставляю - вона світиться, звук підключення устройства іде, але нічого не відображається!.. Роблю ресет з вставленою флешкою - комп вісить в момент перевірки приладів, там де на весь екран модель motherboard, виймаю флещку - загрузка продовжується!..В чому може бути проблема?
Rock Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 12:37 #2 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 12:37 ..... Роблю ресет з вставленою флешкою - комп вісить в момент перевірки приладів, там де на весь екран модель motherboard, виймаю флещку - загрузка продовжується!..В чому може бути проблема? Здогадайся з першого разу.
Sp_RoNdo Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 12:38 Автор #3 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 12:38 Поховати її?
fenmix Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 13:37 #4 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 13:37 Не треба до такого доводити. Я зі своїм тріснутим диском half-life Ultimate Edition (13 в одном) до сих пыр не можу розстатись...P.S.Здаэться э проги якы можуть почистити там щось.
HelloBoy Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 14:07 #5 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 14:07 ооо! "і до ворожкі не ходи"(с) реклама Імпази! Такс шуточкі в сторону! попробуй за допомогою антивіруса (коли флеха вставлена) перевіри обєкти автозапуску (він сам повинен перевірити) і бажано не одним там допустим Каспером Авастом чі Нодом! а багатьма 1-ним потом 2-гім і тд! якшо не то значіть трабл в матері ілі в самій флешці десь контакт не фуричить! ;)
S30 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 14:33 #6 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 14:33 В чому може бути проблема? Так як інформації про свою флешку Ви не даєте - ось Вам кілька загальних порад. 1. Скористайтеся утилітами від виробника. Де знайти? На сайті того ж виробника флешки. Як з ними працювати є в інеті. 2. Якщо результат нульовий - дивитися саму флешку. Можливо пайка, або контролер ЮСБ флешки наказав довго жити, або стабілізатор. 3. Конкретно по більшості флешок в інеті розжованих тем і рішень повно. Пошук рулить. Успіху.
fog Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 19:58 #7 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 19:58 Щоб не створювати нову тему запитаю тут: є флешка sony microvault 16Gb, мала вона щастя бути вітнутою у неправильно під'єднаний usb порт... після цього ніяких ознак життя не подає якщо є люди з прямим руками і знаннями щодо ремонту ubs флеш носіїв - пишіть в приват у той самий порт потрапила флешка kingmax 2gb, наслідки аналогічні
Sp_RoNdo Опубліковано 12 Лютого, 2009 в 17:38 Автор #8 Опубліковано 12 Лютого, 2009 в 17:38 В чому може бути проблема? Так як інформації про свою флешку Ви не даєте - ось Вам кілька загальних порад. 1. Скористайтеся утилітами від виробника. Де знайти? На сайті того ж виробника флешки. Як з ними працювати є в інеті. 2. Якщо результат нульовий - дивитися саму флешку. Можливо пайка, або контролер ЮСБ флешки наказав довго жити, або стабілізатор. 3. Конкретно по більшості флешок в інеті розжованих тем і рішень повно. Пошук рулить. Успіху. Це не зовсім флешка, але використовувалась тільки так! Це mp3 player Philips SA2625. Впринципі на флешку попадав вірус, але він був відразу перехоплений на іншому ПК і видалений... Спробую ще поперевіряти, хоча мені здається що там якимось чином затерті запускні файли, а як влізти на флеху, якщо її не видно - хз
fenmix Опубліковано 12 Лютого, 2009 в 19:07 #9 Опубліковано 12 Лютого, 2009 в 19:07 Так б сказав що з МП3 плеэром Віруси на флешах - самий розвинутий медот копіювання трянів!
S30 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 08:21 #10 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 08:21 Це не зовсім флешка, але використовувалась тільки так! Це mp3 player Philips SA2625.Зайди на сайт Philips там є програмне забезпечення до твого мп3.
Trix Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 09:09 #11 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 09:09 є флешка sony microvault 16Gb, мала вона щастя бути вітнутою у неправильно під'єднаний usb порт... після цього ніяких ознак життя не подаєМабуть в тебе таж історія що і у мене була... згорів контролер флеш накопичувача... ремонту не підлягає..доречі в мене також була sony microvault але 2Гбякщо є люди з прямим руками і знаннями щодо ремонту ubs флеш носіїв - пишіть в приватносив у СЦ по гарантії, там і сказали що не ремонтується таке, оказується що ремонтується, але ремонт буде дорожче як нова флешка.. запчастин окремо дастати просто не реально..у той самий порт потрапила флешка kingmax 2gb, наслідки аналогічніВисновок - материнка має неправильну напругу на порті, що і палить контролери флеш накопичувачів
irqadmin Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 11:11 #12 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 11:11 є флешка sony microvault 16Gb, мала вона щастя бути вітнутою у неправильно під'єднаний usb порт... після цього ніяких ознак життя не подає Мабуть в тебе таж історія що і у мене була... згорів контролер флеш накопичувача... ремонту не підлягає.. доречі в мене також була sony microvault але 2Гб якщо є люди з прямим руками і знаннями щодо ремонту ubs флеш носіїв - пишіть в приват носив у СЦ по гарантії, там і сказали що не ремонтується таке, оказується що ремонтується, але ремонт буде дорожче як нова флешка.. запчастин окремо дастати просто не реально.. у той самий порт потрапила флешка kingmax 2gb, наслідки аналогічні Висновок - материнка має неправильну напругу на порті, що і палить контролери флеш накопичувачів по перше, якщо йде збий живлення у флешках то контролер не горить як правило а блокуетьсяі підняти флеху реально власний досвід вже підняв свою та ще знакомому ненагарнтую що результат буде позитивним але пробувати можна, якщо що то звертайтесь
FOX92 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 11:52 #13 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 11:52 В мене була також така ситуація з неправильним живленням на ЮСБ так в флешці вилетів тільки 1 транзистор після заміни запрацювала, тому шанси підняти є!!!
freemanlutsk Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 17:53 #14 Опубліковано 13 Лютого, 2009 в 17:53 Щоб не створювати нову тему запитаю тут:є флешка sony microvault 16Gb, мала вона щастя бути вітнутою у неправильно під'єднаний usb порт... після цього ніяких ознак життя не подає якщо є люди з прямим руками і знаннями щодо ремонту ubs флеш носіїв - пишіть в приват у той самий порт потрапила флешка kingmax 2gb, наслідки аналогічні звони 740120 мають допомогти! зі:мені допомогли..аналогічна ситуація була
spqr Опубліковано 4 Липня, 2009 в 10:42 #15 Опубліковано 4 Липня, 2009 в 10:42 Флешка Transend JF V30/4G Підказали вроді вірус,як форматнути(в безопасному голяк)-що може бути?
Witiok Опубліковано 4 Липня, 2009 в 11:52 #16 Опубліковано 4 Липня, 2009 в 11:52 Хм. спробуй НР Usb disk storage format tool 2 Mb
spqr Опубліковано 4 Липня, 2009 в 12:08 #17 Опубліковано 4 Липня, 2009 в 12:08 Хм. спробуй НР Usb disk storage format tool 2 Mb на жаль нічого,помилка
Andruha_gpz28 Опубліковано 4 Липня, 2009 в 16:40 #18 Опубліковано 4 Липня, 2009 в 16:40 Можу допомогти з флешками. Звертайтесь, якщо потрібно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.