Перейти до змісту

На Волині вилучено найбільшу в історії партію метамфетаміну


laska

Рекомендовані повідомлення

На Волині вилучено найбільшу в історії партію метамфетаміну – 13 кг. Це сталося 21 січня 2009 року у пункті пропуску «Устилуг» Львівського прикордонного загону. Про це сьогодні, 6 лютого, ЗІК повідомила прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник.

На в’їзд в Україну прибув автомобіль марки «Ауді» під керуванням громадянина Литви. В його автомобілі у спеціально обладнаній схованці з подвійним днищем в районі коробки передач було виявлено та вилучено 12 пакунків з психотропною речовиною метамфетаміном, загальною вагою близько 13 кг. 

Прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону наголосила, що виявлення та вилучення рекордної на Волині партії наркотику сталося в результаті проведення оперативних дій працівників Служби безпеки України, які також в результаті проведених слідчих дій та оеперативно-розшукових заходів затримали й організатора «наркоканалу». Ним виявився один із підприємців міста Вінниця. Чоловік організовував протиправну діяльність через добре налагоджену та розгалужену мережу зі збуту наркотика на території України. За оцінками фахівців, на роздрібному ринку цей вид наркотику метамфетамін становить близько 300 тис. дол. (40 тис. доз).

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То бабла 4.5 лімонофф, то наркота... Невже працювать почали? Чи крізіс піджимає і вибивають собі премії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В общем, 1 доза - 6 грн. Пейте, детки, молоко - полезнее будет ;)

В розрахунках одного нулика згубив, 60грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

страшно уявити скільки людей в результаті цієї так званої операції втратили свою часточку щастя, нелюди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В общем, 1 доза - 6 грн. Пейте, детки, молоко - полезнее будет ;)

В розрахунках одного нулика згубив, 60грн.

Да? Тем более! В десять раз больше молока и счастья :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову Волинь дивує: були гроші, метамфетамін, тепер зброя.

На Волині на горищі храму знайшли зброю

Зброю та боєприпаси виробництва радянських часів виявили співробітники Служби безпеки у храмі одного з прикордонних сіл Волині.

На Волині у храмі одного з прикордонних сіл співробітники Служби безпеки виявили зброю та боєприпаси виробництва радянських часів.

Боєприпаси зберігалися в закапелку горища. В СБУ кажуть, що схожі схованки іноді бували заміновані, тому до операції залучили і піротехніків. У мішках з-під цукру, закиданих будівельним сміттям, правоохоронці знайшли три гранатомети, до десятка ручних осколкових гранат, півтисячі вогнепальних набоїв, глушники, детонатори і кілька комплектів тротилу.

Як розповів 76-річний наглядач і ключник культової споруди, 10 років тому тут замінували старий дах і відтоді він відкриває храм раз чи двічі на рік у найбільші свята. За фактом знахідки правоохоронці розпочали слідство і мають намір порушити кримінальну справу.

"Такого ми ще не знаходили. Гранатометів, то точно не находили. Ближчим часом буде проведено експертне дослідження цього арсеналу, яке визначить яка зброя діюча, яка не діюча і яку небезпеку вона несе", говорить начальник Любомльського міськрайонного відділу УСБУ у Волинській області Олександр Здрок.

З інших достовірних джерел стало відомо, що знайдений арсенал зброї належить місцевому організованому злочинному угрупованню, активні члени якого вже відбувають покарання за ґратами.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...