SpiritMen Опубліковано 1 Лютого, 2009 в 20:11 #26 Опубліковано 1 Лютого, 2009 в 20:11 а щито такое инет? оооо! дааа! это ХДТВ-фильмы и сборники альбомов брейк-бита!о том, что более 40% клиентов Датагруп - корпоративщеги, которым нужен быстрый канал и отказоспособность для их 1С-клиентов и серверов, всем пох%й. Ну вообще в нашем мире естественно получение всех привилегий юзером за 65 грн/мес перед заводом херпоймешьчего, который платит 10 тыс. грн/месяц. И, естестнна, админы должны забить болт на этот мааленький заводик, потому что кое-какому ламеру трояны забили канал под ноль.Кому-то покажется, что я защищаю ДГ. Однако , когда через пару лет подобные кадры выйдут в жизнь - они станут политиками. И тогда п%дец всем вашим пенсиям.Інтернет – це не тільки ХДТВ-фильмы и сборники альбомов брейк-бита. Інтернет – це на сам перед глобальна мережа. А чим вантажити мережу це вже діло користувача.Садити на одтин канал простих ламерів, заводи і банки – це хто таке творить? Нормальні провайдери повинні заводи і банки садити на окремі захищені канали.
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 06:24 #27 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 06:24 Клинический случай.15ГБ - мало. Поэтому в конце каждого месяца у домушников проблема: шо скачать?? Трафик пропадет!!!
Адміністратори kmd Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 06:59 Адміністратори #28 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 06:59 А Хто сказав що домушникі, адслщикі, і корпорейти в однній і тій же мережі? Усі вони в різних мережах і з різними серверами доступ і з різним ступенем відповідальності. А до особо корпоративних, приміняється "SLA" що таке сла гугліть. Тема знову переростає у флейм.
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 07:28 #29 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 07:28 Следующая наша инновация - мы единственная компания на рынке Украине, которая может предоставить SLA (Service Level Agreement) - поддержку сети и качества предоставляемых услуг 24 часа в сутки, 365 дней в году. Здесь наше отличие от других операторов - в объеме инвестиций в проект «Единая информационная система», которая включает в себя уникальные модули OSS/BSS, ERP-систему и т.д. Часто в тендерах клиенты требуют определенного уровня какого-то сервиса. И многие компании, наши конкуренты, ориентируясь на лидера рынка, то есть на нас, чтобы получить заказчика любым способом, заявляют, что смогут достичь тех же показателей, что и «Датагруп». Тогда возникает вопрос: покажите инфраструктуру. Мы как раз и отличаемся наличием такой инфраструктуры, которая может предоставить SLA и обслуживание по всей территории Украины. А ведь сегодня «Датагруп» - это 30 региональных представительств.Александр Данченко, генеральный директор ЗАО «Датагруп»
Arden Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 08:50 #30 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 08:50 15ГБ - мало. Поэтому в конце каждого месяца у домушников проблема: шо скачать?? Трафик пропадет!!! Да буває і таке, але як правило у тих, у кого є близькі друзі на ОГО, яких можна нагрузити, скачай мені тут чи іншу цяцьку на 8-14 Гіг... Мене влаштовує ДГ на всі 100%... Трафи хватає на те щоб скачати фільми і досхочу полазити в мережі... Проте є думки перефодити на дорожчий тариф, тим більше з 01.02.09 чув вводяться нові тарифи... Треба піти розпитати... І ще хочеться відмітити, що працівники ДГ завжди привітні до своїх клієнтів, не те, що в Укртелекомі... І в службі підтримки все нормально пояснять...
fog Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 10:10 #31 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 10:10 І ще хочеться відмітити, що працівники ДГ завжди привітні до своїх клієнтів, не те, що в Укртелекомі...часто ти звониш в сапорт укртелекому? почитай правила розділу, за подібні висловлювання буду наказуватьзапиши свою розмову з представником сапорта укртелекому і виклади тут, тоді твій пост буде мати хоч якусь цінність
gorik Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 10:22 #32 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 10:22 І ще хочеться відмітити, що працівники ДГ завжди привітні до своїх клієнтів, не те, що в Укртелекомі...часто ти звониш в сапорт укртелекому? почитай правила розділу, за подібні висловлювання буду наказуватьзапиши свою розмову з представником сапорта укртелекому і виклади тут, тоді твій пост буде мати хоч якусь цінністьПідтримав!!!
Zheny@ Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 10:45 #33 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 10:45 Arden - передзвони їм о 3-й ночі - скажи що в тебе не робить нет. А потім - вибачся і скажи, що в тебе нет не від УТК а від ДГ І що ти помилився. Розмову запиши. От тоді будемо щось казати і про щось судити. або краще за все - подзвони в підтримку Візора і скажи - що в тебе, скажімо, торенти перестали качатися..
hatab Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:20 #34 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:20 Вихід- АДСЛ від ОГО! Якщо чесно, дуже хочу змінити на ОГО! Оскільки навіть безлімітки в "Датагруп" дуже кусаючіся, в них вигідніше брати пакет за 85 грн=15Гб, чим анлім за 100 = 48 кб\с закачки полностью согласен,сёдня подписал договор с укретелкомом. Датагруп - отстой полный,мало того что режут скорость, еще и врут в лицо (по телефону еще так убедительно дай дорогу, что аж верить начинаешь Звонил говорю так и так максималка 32,1 кб внешнего трафика (показания WInroute, eMule) они мне парят что вот у вас только что недавно было аж 52 кб. Обдираловка и голимые понты насчёт гарантированого канала. Если я плачу 100 гривень за 512 кбит, то я считаю должен их получить без всяких тестов, доказательств. К тому же порты блокированы, понимаетели НАТ стоит Когда уже будет держание слова, видать никогда. Укртелеком хоть не орёт что гарантировано, а до 1 мбит за теже бабки, гарантированых 512 точно есть (общаясь с телекомовскими абонентами нета) Вот. РО 5 днів, згідно з 1.2.3. Образа, погроза чи наклеп на адресу учасника форуму (компанії, організації, установи) вважається грубим порушенням основних правил розділу + на 2 пости вище прозвучало попередження дана міра прийнята не з метою захисту оператора, а з метою запобігання подібних висловлювань на адресу організації без явних на це причин
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:23 #35 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:23 эхх.. щас кто-то уйдет от нас в баню имхо.
Адміністратори kmd Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:45 Адміністратори #36 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 12:45 Ну Заборін, ну і загнув.
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 13:13 #37 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 13:13 самое интересное в этой ситуации - когда на ДГ вместо мегабита - 512 - это гон, обдиралово и наглеж, а у УТ это в порядке вещей - так надо и это нормально
hatab Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:09 #38 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:09 Ну Заборін, ну і загнув. ну чё загнул если оно так есть,чё за фигня, я так понял они там за лохов принимают чтоли ? где мои 512 кбит ? как было 256 так и есть,разницы не увидел абсолютно, вот и высказал всё что смог. И счазз с утела 3г быстрее летает чем там вот счазз например вааще нет нихрена
Адміністратори serega Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:27 Адміністратори #39 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:27 вот счазз например вааще нет нихренаСерёга, не нагнетай. Вот прямо сейчас от тебя даже запросов нет.
Zheny@ Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:27 #40 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:27 hatab можна спробувати протестувати тутНЕ самий об'єктивний тест, але все ж таки. Крім того - закачка з нета - самий ефективний спосіб перевірити швидкість.
Arden Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:29 #41 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 14:29 І ще хочеться відмітити, що працівники ДГ завжди привітні до своїх клієнтів, не те, що в Укртелекомі... часто ти звониш в сапорт укртелекому? почитай правила розділу, за подібні висловлювання буду наказувать запиши свою розмову з представником сапорта укртелекому і виклади тут, тоді твій пост буде мати хоч якусь цінність Я не мав наувазі те, що в сапорті телекому непривітні, просто наприклад, коли я вирішив підключити інтернет, то хотив взанавав де краще, ціни і т.д. То в ДГ мені все детально пояснили, роз’яснили... А в телекомі сказали пишіть заяву - далі буде видно, до побачення... Привітність саппорту і менеджерів зовсім різні речі... Вибачаюсь, якщо порушив якесь правило, але як на мене, я просто висловив свою думку...
georg Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 15:09 #42 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 15:09 Я не мав наувазі те, що в сапорті телекому непривітні, просто наприклад, коли я вирішив підключити інтернет, то хотив взанавав де краще, ціни і т.д. То в ДГ мені все детально пояснили, роз’яснили... А в телекомі сказали пишіть заяву - далі буде видно, до побачення... Привітність саппорту і менеджерів зовсім різні речі... в ого одна тетка на "заявах" сидит и та старая, а в фк аж 3, и такие, что огогооо......
difoto Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 16:02 #43 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 16:02 ага а в саппорте - добрый день, фамиия- ****, АДСЛ-подкючение, телефон... - Дифото, ты? Щас, погоди... у тебя модем не коннектится вообще. - понял, поменяю модем, спасибо
ZaZik Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 17:11 #44 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 17:11 Мегабіт ОГО , як на мене то все чесно Тиць
Black Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 18:25 Автор #45 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 18:25 В Датагрупа навернувся DNS, не пахав інет. Прописав візоровський, ходив по UA-IX, забугрові резолвити не хотів. Але найшов через кеш гугла робочий ДНС. Прописуєте і користуєтесь - 156.154.70.1
BiO Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 18:54 #46 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 18:54 Датагруп - отстой полный,мало того что режут скорость, еще и врут в лицо (по телефону еще так убедительно дай дорогу, что аж верить начинаешь Звонил говорю так и так максималка 32,1 кб внешнего трафика (показания WInroute, eMule) они мне парят что вот у вас только что недавно было аж 52 кб. Як можна так ображати людину, не знаючи її? Невже не можна було на хвилину напружити мозок і подумати, що якби хотіли обманути, то сказали, що бачили по каналу не 52, а 64 кбайт/с? А говорять так переконливо тому, що впевнені в своїх словах і цифри ці не зі стелі взяті? Кажете, за лохів вас мають? Та не за лохів, просто з кожним користувачем розмову починаєш як з людиною, яка комп'ютер вперше побачила, тому що таких більше половини. Ви, до речі, за час розмови так і переконали мене в тому, що з вами можна вільно спілкуватись щодо комп'ютерних технологій. PS. Удачі з Укртелекомом! Чекаю коментарів щодо роботи по мережі в неділю ввечері!
Адміністратори serega Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:13 Адміністратори #47 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:13 В Датагрупа навернувся DNS прибомбили трошки
Arden Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:15 #48 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:15 Прописуєте і користуєтесь - 156.154.70.1 Я просто подзвонив мені сказали альтернативний і все кул...
Black Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:17 Автор #49 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:17 Прописуєте і користуєтесь - 156.154.70.1 Я просто подзвонив мені сказали альтернативний і все кул... Альтернативний в студію! Бо в такі моменти туди додзвонитись нереально.
Arden Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:19 #50 Опубліковано 2 Лютого, 2009 в 19:19 Прописуєте і користуєтесь - 156.154.70.1 Я просто подзвонив мені сказали альтернативний і все кул... Альтернативний в студію! Бо в такі моменти туди додзвонитись нереально. 208.67.222.222
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.