Перейти до змісту

Я знову обурююсь. Цього разу Лайф (Life:))

Рекомендовані повідомлення

Мала я якось необережність в якості другого номера прикупити собі Лайф, тариф, зокрема, Вільний лайф, карточний, як звичайно. З часів ще київстарівського контракта на зорі моєї мобільної епопеї, контрактів не визнаю. Так от. Номер цей в мене з жовтня. Там ще вимога була, що для того, щоб нараховувалися бонуси, необхідно раз в місяць поповнювати платіж. Перший місяць, тобто, в жовтні я заплатила 10 гривень, в листопаді прийшло повідомлення, що платити треба 15, в грудні - 18. Це мене напружило, але не насторожило. Так от, в зв'язку з тим, що закінчилися гроші, вчора, без прив'язки до термінів, я внесла на рахунок 25 гривень. Сьогодні мені рахунок заблокували з вимогою внести щомісячний платіж. Від такої наглості в мене злегка відняло мову і я подзвонила в службу підтримки, де чемний хлопчик Андрій сказав, що мені потрібно внести на рахунок тридцятник. Я з подивом питаю: звідки я це мала знати. А він з таким же щирим подивом відповідає, що в умовах КОНТРАКТУ це вказано.

- ЯКОГО КОНТРАКТУ? - починаю прифігівати я.

- Ну, того, яким ви користуєтесь, - гне своє хлопчик.

- В мене карточка ВІЛЬНИЙ ЛАЙФ, який контракт?

- Не знаю я, який контракт, той, який ви підписували. В мене тут чітко вказано, що номер, з якого ви дзвоните, - контрактний.

- Я не підписувала жодних контрактів, - перед моїми очима з'являється тонка плівка і я злегка починаю втрачати контроль.

- Для цього вам потрібно звернутися в центр обслуговування клієнтів у вашому місті з паспортом, - спокійно відповідає хлопчик.

- Який центр? Я на роботі, в мене немає часу!

- Вони працюють бла...бла...бла...

- Прошу дати їхній телефон.

- Ні, ми не надаємо подібної інформації, вам необхідно особисто звернутися в центр обслуговування клієнтів з паспортом за адресою .... Вони працюють з 10 до 18.

- Я теж в цей час працюю.

- Вам необхідно...

Діалог на межі розмови дауна з олігофреном. ЯКИЙ КОНТРАКТ? Мені чоловік три місяці тому купив карточку "Вільний лайф" з відповідним тарифом, за яким я щомісяця щось там мала сплачувати. Ніхто, ніяких документів не підписував. Другий номер я використовую для швидкого і, основне, трохи дешевшого, ніж в юмс звязку з іншими операторами. Тепер, щоб мені розблокували рахунок, я мушу сунутись через півміста, кидати все і доводити, що я не верблюд.

Мало того, що якісь послуг вельмишановного оператора часто залишає бажати кращого, то він ще дозволяє собі пожирати час клієнтів, створюючи їм якісь не зрозумілі мені проблеми.

ЗІ. Не було б шкода залишати їм ті грьобані 25 гривень на рахунку, вже б викинула.

ЗЗІ. І ЛЮДИ ЩЕ ДИВУЮТЬСЯ ЧОГО В ЦЬОГО ОПЕРАТОРА СТІЛЬКИ ФІНАНСОВИХ ПРОБЛЕМ??? Та за основу вони взяли старий, добрий український принцип роботи - через дупу.

LIFE :) - можливо, все?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я розумію, це якийсь неофіційний контракт. Мій брат на такому висить, там платиш щомісячно 30грн і маєш дзвінки на Лайф безкоштовно, а на інші номери по 50коп. Але чи підписував він якісь папери, я не знаю, ввечері запитаю як саме він підключався і напишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жодних попереджень про це ніде немає, крім того, мені сказали, що в мене підписані документи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, тема не в тому розділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хвилина вихідного дзвінка на інші оператори коштує 1 грн. тоді це послуга передплаченого звязку, якщо 0,5 грн тоді це контракт (офіційний або поставлений на ксерокопію любого паспорту).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачекай......Діалог на межі розмови дауна з олігофреном. ЯКИЙ КОНТРАКТ? Мені чоловік три місяці тому купив карточку "Вільний лайф" з відповідним тарифом, за яким я щомісяця щось там мала сплачувати. Ніхто, ніяких документів не підписував. Другий номер я використовую для швидкого і, основне, трохи дешевшого, ніж в юмс звязку з іншими операторами. Тепер, щоб мені розблокували рахунок, я мушу сунутись через півміста, кидати все і доводити, що я не верблюд.

Мала я якось необережність в якості другого номера прикупити собі Лайф

Що із цього правда?)))....на сайті є контрактний лайф із щомісячним тридцятником, може то він.....а хоча...то Супер лайф називається

Вільний потребує 25 щомісячно...він не контрактний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да вільний лайф це тариф де 1 грн. на інші оператори, а 0 коп. в середині мережі без плати за зєднаня за умов щомісячного поповнення рахунку на 25 грн., Є ще суперлайф який діє тільки на умавах контракту, де 0,50 грн. на інші оператори та 0 коп. в середині мережі за умов щомісячного поповнення рахунку на 30 грн. Так що тобі спочатку краще поцікавитись в свого чоловіка, де саме він взяв цей стартовий пакет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да вільний лайф це тариф де 1 грн. на інші оператори, а 0 коп. в середині мережі без плати за зєднаня за умов щомісячного поповнення рахунку на 25 грн., Є ще суперлайф який діє тільки на умавах контракту, де 0,50 грн. на інші оператори та 0 коп. в середині мережі за умов щомісячного поповнення рахунку на 30 грн. Так що тобі спочатку краще поцікавитись в свого чоловіка, де саме він взяв цей стартовий пакет.

Чоловік купив цей номер в хлопчиків-горобчиків, які мерзли на базарі і пропонували до Лайфа ще шапочки із шарфиками. Коробочка з номером була запаяна, ніхто ніяких паспортів не просив і нічого не підписував. При цьому до сьогодні все навіть працювало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безкоштовний сир лиш в мишоловці.

Пригадайте як білайн кіданув зі своїм безлімітом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік купив цей номер в хлопчиків-горобчиків, які мерзли на базарі і пропонували до Лайфа ще шапочки із шарфиками. Коробочка з номером була запаяна, ніхто ніяких паспортів не просив і нічого не підписував. При цьому до сьогодні все навіть працювало.

А, ну то вони 100% стояли впарювали контракт, просто напевно не пояснили принцип його дії. Мій брат коли переходив на цей Суперлайф з препейда, то в абонцентрі теж тільки зняли скани паспорта та ідентифікаційного, ніяких документів він не підписував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І от чого всі метушаться Лайф:( , Білайн, Могорич Мобілич.. Екотел..

Вам 2-ї гігантів мало.? Я особисто ніколи ні на яких інших не був. Перший номер Київстар - є й досі вже років 5. Інший - МТС (тоді ще UMC) - 3 роки. І ніколи не шкодував. А ці "акції" від всіляких смугастих чи червоних усміхнених. РОзводняки рідкісні. Покриття толкового - 0.

В даній ситуації, на мою думку, варто все ж таки поїхати в цент обслуговування абонентів. І наробити кіпішу. Захопивши з собою коробку із тим стартовим. Нехай пояснять, що це за такий контракт, на який ти не погоджувалася. Адже БУДЬ ЯКИЙ контракт повинен бути закріплений підписами обох сторін.

(Ярчик давно написав, що тема не в тому розділі.. натяк, що це до нього в тему ) ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене лайф задовільняє. Правда коли заплатив, деколи приходять все ж таки СМС з запізненням, що треба заплатити. Але все одно я болтаю безплатно...

Купуйте українтьське - UTEL!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я міняв номер не раз, спочатку юмс(близько року) потым у зв'язку з появою лайфа перейшов на нього. Літом 2007 їздив багато і з вимушеності перейшов на діджус адже в тій глухомані, де я побував тянув тіко він, я попробував підключити послугу "діджус ніч" і в мене зняло 10грн, але послугу не активувало. У відповідь на мої претензії тьотя з сапотра тіко відповідала: "у нас міжнародні сертифікати, такого не може бути" - сукі... "гранд" бл*(кст та тьотя коли я попросив перевірити чого і як в мене знімало гроші, почала спригувати на сервісний центр, який нафіг сервісний центр в карпатах у містечку в якому поповнення важко купити ) Вернувся на лайф користуюся й нині, але лише в якості другорядного номера(поставив сімку в старий патіфон і ношу в пригрузку до нового), закіну пару гривень в місяць і довольний. Адже якість не ахті і вечно спамить, а так звякнути пару раз і на помаячити хватає. А праймарі у мене мтс, якість влаштовує, гроші не крадуть, ціни не кусаються та й друзі усі почали туди спригувати, бісить тільки оце ниття про тешо на рахунку мало грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знову обурююсь. Цього разу Лайф (Life:)), Це в усіх так чи тільки я так бурхливо реагую?

Тепер пора обурюватись тільки на себе, потрібно було все розпитать що і як. Сам маю додатковий телефон з лайфом на контракті, тариф вільний лайф - абонплата 50 грн + бонус 30 грн щомісяця, повір мені 80 грн на місяць вистачає, а те що не виговорив переноситься на наступний місяць. Є свої нюанси але мене повністю влаштовує :blink: До речі на тарифі з абонплатою в 30 грн бонусів нема :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самому довелось стикнутись з подібною ситуацією. Потрібен був терміново номер life:) для однієї людини. Подумавши і все прорахувавши, зупинились на контракті (адже що так плати 25 грн, що на контракті 30, проте є певні переваги). По дорозі в Ювант зайшли в ЦОА life:) що знаходиться на Кравчука, Варшавський ринок, бутік 44. Продавці відразу присіли на вуха і почали впарювати карточку, з точно таким самим тарифом як мені потрібно, але вже активовану і оформлену на якогось Васю Пупкіна. Проте останній факт обминався, і запевняли що це звичайний пріпейд, тільки є певні умови. Таких "лівих" контрактів лежала купка штук 10-15. Особисто мені в принципі все рівно, тим більше що цей номер брався лише на певний термін.

Але все ж таки контракт є офіційним документом, там прописуються права і обов'язки сторін, і щоб потім не було проблем настояв на своєму і співробітникам ЦОА довелось неохоче погодитись зі мною і оформити новий контракт. Після цього купка з "лівими" номерами відразу зникла у шуфляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Лайф нормальна тєма!Можна заказати купу акціий і неї...собі муму!Наприклад: в мене два нуля (поповнився на 50грн і маєш на лайф безкоштовно і 50хв на інші) + бонус за вхідні звінки (за кожних 50 хв вхідних звінків бонус 25грн)!Мені цього на місяць хватає з головою!!!

А то шо контрактники повині мінімум на 30грн поповнятися знають навєрно в садіку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лайф нормальна тєма!Можна заказати купу акціий і неї...собі муму!Наприклад: в мене два нуля (поповнився на 50грн і маєш на лайф безкоштовно і 50хв на інші) + бонус за вхідні звінки (за кожних 50 хв вхідних звінків бонус 25грн)!Мені цього на місяць хватає з головою!!!

А то шо контрактники повині мінімум на 30грн поповнятися знають навєрно в садіку...

Користувався Лайфом майже 3 роки (причина була)... терпів....

Вчора терпіння закінчилось - пішов і купив МТС

Не кажучи про якість зв"язку я просто вражений - як ця конторка ще тримається!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...