Перейти до змісту

Аверс -> Одеко -> Воля

ChB

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 557
  • Створено
  • Остання відповідь

1000% шо 15.. я там працюю) ціни підняли з 12 до 15 грн... пару місяців тому.

А-а-а, ну раз працюєш, то друге діло. Тоді я просто залишу це тут.

kjhgZ.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Аверса єдиний пакет 15 грн. там зараз і цифра по Dvb-c і аналог...

1000% шо 15.. я там працюю) ціни підняли з 12 до 15 грн... пару місяців тому.

А-а-а, ну раз працюєш, то друге діло. Тоді я просто залишу це тут.

kjhgZ.png

Так це ж Воля, а мова про Аверс йде - http://itlutsk.com.ua/tv

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аверс -> Одеко -> Воля - назва теми. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аверс -> Одеко -> Воля - назва теми. :)

Угу, але власник Аверса не все продав Волі і залишив собі частку.

І назва вже ніби не аверс та називають по звичці, напевно,

хай вже поправить MettyHeaddy, якщо там працює

http://itlutsk.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, але власник Аверса не все продав Волі і залишив собі частку.

І назва вже ніби не аверс та називають по звичці, напевно,

хай вже поправить MettyHeaddy, якщо там працює

http://itlutsk.com.ua

По звичці називають Аверсом усе те, що дісталося Одеко, а потім Волі. Звідси і назва теми. В мене договір з Аверсом, не з Одеко і не з Воля, а саме з Аверсом. Уже 13 років. А MettyHeaddy працює, скоріше за все на айтілуцьк. Скільки років цьому мегапровайдеру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів що в мене налаштовані тестуючі канали, тому що вчора час від часу на одній частоті змінювались канали одні на інші, потім взагалі багато пропадало, потім знов з'являлися. Щоб стабільно цілий день показували то такого небуло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

настройка каналів dvb-c від інтернет технологі(аверс) потрібно

в ручному режимі вибираєм: частота 786000 символьна швидкість 6900Ксимволів/с тип модуляції

QAM128 (або авто) тип пошуку NIT (LCN , Мережевий пошук) включаєм. Нажимаємо пошук. має знайти всі канали. на даний момент є повтори які будуть вимкнені. в сумі 116 каналів.

канали які є в аналозі повторяються в цифрі та в IPTV. в IPTV також всі канали які є у DVB-C. питайте у диспечерів ціну на IPTV.

тарифи на DVB-C і аналог

http://itlutsk.com.ua/tv

при налаштувані цифрових каналів на телевізорах з приймачами DVB-C потрібно настройки пошук каналів далі параметри кабельно мережі. заповнюємо частоту 786000 символьну 6900 тип модуляції QAM128 зберігаєм. дальше автоматична настройка --тип пошуку автомат повинно найти всі канали. на кабельних тюнерах настройки пошук каналів ручний пошук вводим частоту 786000 символьну символьну 6900 тип модуляції QAM128 тип пошуку NIT (LCN , Мережевий пошук) включаєм. находить всі 12 мультиплексів

Таблиця мультиплексів!

частота 658000 символьна швидкість 6000 індекс модуляції QAM256

частота 674000 символьна швидкість 6000 індекс модуляції QAM256

частота 690000 символьна швидкість 6000 індекс модуляції QAM256

частота 706000 символьна швидкість 6000 індекс модуляції QAM256

частота 722000 символьна швидкість 7000 індекс модуляції QAM256

частота 738000 символьна швидкість 7000 індекс модуляції QAM256

частота 754000 символьна швидкість 7000 індекс модуляції QAM256

частота 770000 символьна швидкість 7000 індекс модуляції QAM256

частота 786000 символьна швидкість 6900 індекс модуляції QAM128

частота 794000 символьна швидкість 6900 індекс модуляції QAM128

частота 802000 символьна швидкість 6900 індекс модуляції QAM128

частота 810000 символьна швидкість 6900 індекс модуляції QAM128

зараз послуга надається в тестовому режимі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По звичці називають Аверсом усе те, що дісталося Одеко, а потім Волі. Звідси і назва теми. В мене договір з Аверсом, не з Одеко і не з Воля, а саме з Аверсом. Уже 13 років. А MettyHeaddy працює, скоріше за все на айтілуцьк. Скільки років цьому мегапровайдеру?

Цей мегапровайдер вже 3 роки працює)... +скоро мінятимуться модуляції на цифрове, то старатимусь скидать частоти і швидкості..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Може хто просвітить мене у наступних питаннях. Пакет Соціальний (52 канали) аналогових присутні, ще йдеться мова про цифрові. Я так розумію що на більш старих телевізорах цифра не доступна бо немає встроєного ресівера, а як є той горезвісний ресівер для вітчизняного "цифрового телебачення" DVB-T2 - можна його задіяти??? І ще питання "Перший автомобільний" ніде не присутній у Аверса? Буду вдячний за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для кабельного треба DVB-C

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто сенсу немає ніякого в переході на "аверс" з "волі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто сенсу немає ніякого в переході на "аверс" з "волі"

аж самому стало цікаво - що Ви хотіли отримати змінивши "Волю" на "Аверс"?

за раз, набір послуг у "Волі" - більший, але у "Аверса", деякі аналогічні послуги коштують на пару гривень дешевше, різниця в ціні не суттєва,тому,напевно не варта маніпуляцій типу переоформлення договору і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

набір послуг у "Волі" - більший, але у "Аверса", деякі аналогічні послуги коштують на пару гривень дешевше, різниця в ціні не суттєва,

Я б не сказав, що різниця така вже не суттєва: 15 грн. Аверс проти 36 грн. у Волі за 50+- каналів (різниця в 21 грн. або в 2,4 рази)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не сказав, що різниця така вже не суттєва: 15 грн. Аверс проти 36 грн. у Волі за 50+- каналів (різниця в 21 грн. або в 2,4 рази)

Така велика різниця,тому що "Воля" недавно підвищила тариф, а "Аверс" ще ні, а раніше різниця була в межах 10 грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що ВОЛЯ, це всеукраїнська мережа і вони за наповнення іноземним контентом платять у валюті і наповнення в них більше, а аналогічні канали Аверс, скоріш за все, просто краде і не платить правовласнику! Ну і треба вже звикати, щоб дивитись якісне і різноманітне ТБ - треба платити! Це ви ще HD не дивитесь...:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аверс (Айтітехнологія) теж незабаром планує підвищити вартість, тому не дуже радійте, і не спішіть переходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що ВОЛЯ, це всеукраїнська мережа і вони за наповнення іноземним контентом платять у валюті і наповнення в них більше, а аналогічні канали Аверс, скоріш за все, просто краде і не платить правовласнику! Ну і треба вже звикати, щоб дивитись якісне і різноманітне ТБ - треба платити! Це ви ще HD не дивитесь... :)

Всі договори в нас є... то 100% оскільки їх наявність контроює НАЦ РАДА з питань ТБ і радіо.

Аверс (Айтітехнологія) теж незабаром планує підвищити вартість, тому не дуже радійте, і не спішіть переходити.

плс пруф...!! найближчим часом підвищень не планується... так само як і введення плати за цифрове тв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як прийняти те цифрове Dvb-c ?

vladstoer можливо маєте детальне покриття даного оператора ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі договори в нас є

Ти не Величко часом?:) Казки можеш комусь іншому розповідати і як "працює" Величко і Ко. багатьом відомо хто був причетний до тої контори, а таких у Луцьку, повір, не мало!:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що ВОЛЯ, це всеукраїнська мережа і вони за наповнення іноземним контентом платять у валюті і наповнення в них більше, а аналогічні канали Аверс, скоріш за все, просто краде і не платить правовласнику! Ну і треба вже звикати, щоб дивитись якісне і різноманітне ТБ - треба платити! Це ви ще HD не дивитесь... :)

Але поки, вони цифри нормальної дати не можуть (без інтернету). Хочу цифру по кабелю напряму в телевізор. І реально якщо хоч нормальні канали дивитись потрібно платити близько 100 грн..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо хоч нормальні канали дивитись потрібно платити близько 100 грн.

І це правда!!! А в нас хочуть за 36! і щоб і кількість велика і у цифрі... такого не буває!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі договори в нас є

Ти не Величко часом? :) Казки можеш комусь іншому розповідати і як "працює" Величко і Ко. багатьом відомо хто був причетний до тої контори, а таких у Луцьку, повір, не мало! :)

Ні, я не Величко))) але реально зараз зі всіма каналами шо транслюєм є договори... то шо було колись то було... зара нац рада якшо шось нариє то штрафи доволі високі...

p.s.

а ти був причетним, якщо з такою впевненістю заявляєш? :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Створіть окрему тему "Інтернет технологія" чи якось там придумайте назву. Яке відношення до "Волі" має "Інтернет технологія"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке відношення до "Волі" має "Інтернет технологія"?

Аверс - Одеко -Воля - екс-Аверс (Інтернет технологія) все просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...