Перейти до змісту

Аверс -> Одеко -> Воля

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бо вже набридло, що воля піднімає ціни

Ну не виключено, що ВСІ будуть піднімати ціни, бо за контент таких груп каналів як Viasat і Discovery платиться у валюті, а ситуація ви самі знаєте яка.:( Їх теж можна зрозуміти.
  • Відповідей 557
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а це ідея - перейти на Дата груп.

Якщо є технічна можливість , то переходьте і не думайте !

з.і. свого часу "спригнув" з "Волі" і не пожалкував, якість краща і каналів більше.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Потрібно переналаштувати ТВ

Раніше пробував таке робити, але вони часто міняли канали місцями і це стало марним. Зараз теж багато каналів буде уходити з українського ринку і у Волі знову будуть зміни каналів і частот! Залишається автоматом просканувати ВСЕ, а потім ручками переналаштувати на потрібну кнопку!
Опубліковано

Я сам знаю що мені робити

А навіщо грубити? Вам обмалював як особисто робив, тут у кожного, кого цікавить, є своя думка і методи, я обмалював своє, подобається - сприймайте, ні - лаконічно відповідайте, а ви таким чином... то ви грубіян невихований!!!! Не подобається - звоніть у Волю!
Опубліковано

2ForZa, без образ, я не грубив, просто не люблю коли на запит інформації мені дають поради як робити. Якби я не знав як це зробити, я запитав би. 2lord - дякую за ссилко, трохи раніше це сам знайшов, А більш розширеного списку ніхто не зустрічав ?

Опубліковано

дають поради як робити

Якщо уважно прочитати, то я порад не робив, а написав як я особисто робив! Без образ! "Ребята - давайте жить дружно!"
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго дня! Маю вдома аверс, крім аналогових показує ще 32 цифрові канали. Вчора їздив оплачувати за послуги, то сказали що має показувати 40 з копійками цифрового тб. Но при налаштуванні більше 32 не находить. В кого скільки цифрових каналів показує від аверса?

Опубліковано

Доброго дня! Маю вдома аверс, крім аналогових показує ще 32 цифрові канали. Вчора їздив оплачувати за послуги, то сказали що має показувати 40 з копійками цифрового тб. Но при налаштуванні більше 32 не находить. В кого скільки цифрових каналів показує від аверса?

Жінка при певних маніпуляцій з пультом знайшла 111 цифрових канали та 54 аналогові.

Опубліковано

Це ви чим понаходили ті цифрові канали? Телевізором з тюнером dvb-c?

Може кабельний оператор дав свою приставку(тюнер) ?

Опубліковано

Може 5-6 дублів, 5-6 закодовані, каналів 20 а то і більше суто расєйскі. Ось бумажка яку дали в аверсі для ручного налаштування цифрового тб, в авто не находить.

post-5013-0-94240700-1426441890_thumb.jp

post-5013-0-48726700-1426442137_thumb.jp

Опубліковано

А який тарифний план у Вас?

Наприклад, у батька - аналоговий пакет "Соціальний" від "Волі" - за 26 грн/міс. Телевізор, здається, має вбудований тюнер. У його ситуації, напевно, треба змінювати тариф?

Опубліковано

теж соціальний, теж зі встроєним тюнером, но там потрібно в пошуку змінювати якусь швидкість і вручну вводити ті цифри, під кожною частотою є певна кількість каналів, і це потрібно робити декілька раз. Я неробив, недогнав як. Жінка зробила, сам в шоці..

Опубліковано

теж соціальний, теж зі встроєним тюнером, но там потрібно в пошуку змінювати якусь швидкість і вручну вводити ті цифри

то все ж таки, у Вас "Аверс" чи "Воля"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...