Перейти до змісту

Обережно, лід на дорогах!

Plum

Рекомендовані повідомлення

Після нічного дощику дороги покриті тонким шаром дуже підступного льоду! Водії, будьте обережні на дорозі!

P.S. Пішоходам також не завадить обережність, щоб не попасти до Luka'и в пацієнти, бо місцями реально настільки слизько, що на ногах встояти дуже важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу,

чуть не ростянулся прям возле дома

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні кілька разів ледь не піднявся асфальт :( Хоч на каток не ходи!

В принципі до 9ї години тему варто вже переіменувати "Пішоходи, будьте обережні!" :), бо лід на дорогах вже роз*їздили. Ну хіба що на Єршова біля кільця нерозчищений сніг на дорозі став айсбергом. Це треба спробувати не впасти там, а ще й подивитись, чи дебіли-водії соізволюд включити поворот, даби пішохід знав, куди їх в такому темпі і при таких погодних умовах несе.

З.І. Пропоную акцію: на день забрати у всіх водіїв права, і заставити походити пішки блін.

*виражає революційну налаштованість*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да уж :)

Прочитал тему, подготовился морально... Вышли с малым на улицу. У нас у подъезда есть пандус, метра три, мы по нему обычно спускаемся. И только на него стали - ррраз, и уже лежим и плавно едем по нему вниз :) Немного поревели - или с неожиданности, или с перепугу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально задумався зашипувати свої кроси))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки йдеш до/з машини, то хоч рачки лізь. Нормальна гума і відповідний стану дороги стиль водіння - запорука вашої безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ця тема нагадала мені сауз парк якогось 7го сезону "Обережно, пенсіонери за кермом" :) Хто бачив підтримє мене, хто ні - рекомендую. можу навіть номер серії сказати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нормальна гума їздити сьогодні легше, ніж ходити пішки. Сьогодні майже впав 2 рази- відкриваючи ворота і виходячи з машини біля лікарні. Проходив біля травмопункту- людей значно більше, ніж завжди ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффтоп: а я таки попав в травмпункт 2 січня з переломом ноги... Переходив ч-з жд колії 1 ввечері, дружина послизнулася при виході на перон, а я впав на тому ж місці...нога під себе пішла, от і маю 30 днів гіпсу :( а свинство в тому, що був тверезий... Так що люди, ходіть обережно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вів малого в школу , біля входа так гарно розложився.

Народу було куча їм було весело, виглядало це певне прикольно :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На машині нормально їздити, дороги вже розкатані.

От по тротуарах жопа. :(

ОРВ.

100 кг чистої ваги падає на очах у учнів.

Ох потіха :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...