romaxa11 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 11:09 #101 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 11:09 Расизм - це проблема заможних країн в яких певний народ дякуючи своїм унікальним особливостям розвинув вдалу економічну систему, піднявши соціальну допомогу на дуже високий рівень, ось туди і стараються попасти представники бідніших рас і народів, расизм в такому випадку - це природнє бажання захисту цієї унікальної системи, яка просто може бути зруйнована.
Tolik_lt Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 11:16 #102 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 11:16 Рома, а в штатах? проблеми сегрегації чорношкірих?вони там теж "панаєхавшиє"?
Serpent Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 11:58 #103 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 11:58 В Штатах, взагалі-то, "панаєхавшие" - це всі, крім корінних жителів, індіанців. І на рахунок сегрегації чорношкірих - то це впринципі нормальне явище, коли чорні живуть у своїх районах, мають свої школи, церкви, общини ітд. Так виникає менше проблем через різні із іншими расами світогляди, релігію, образ життя і мислення.
romaxa11 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 13:47 #104 Опубліковано 4 Серпня, 2009 в 13:47 Рома, а в штатах? проблеми сегрегації чорношкірих?вони там теж "панаєхавшиє"? Grand Tourino з Іствудомнепогано ілюструє важкість спільного проживання в одному місці різних культур
Вона Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 10:32 #105 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 10:32 Рома, а в штатах? проблеми сегрегації чорношкірих?вони там теж "панаєхавшиє"? Grand Tourino з Іствудомнепогано ілюструє важкість спільного проживання в одному місці різних культур Не готовы еще, не готовы.... Способных к толерантности самая малость, но надеюсь в будущем будет больше интернациональных личностей, без болезненного патриотизма и ненормального национализма, медленно перерастающего в рассизм, фашизм и терроризм. Я рада, что моя дочь посещает школу, где учатся дети с разных уголков планеты. И она так естественно воспринимает черных, желтых и не таких как она.
SunSeth Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 12:20 #106 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 12:20 а то ти не тут? теж десь "панаєхала"? важко бути расистом в чужiй країнi...
romaxa11 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 14:07 #107 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 14:07 та ні то вона на новорічний карнавал раз в школу попала
lumax Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 14:29 #108 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 14:29 2. Що ви забули на луцькому форумі? Ага, вот вам и новая разновидность - форумный шовинизм. Вы не из Луцка? Тогда вам запрещено появляться на луцком форуме! Нам по барабану, что вы когда-то здесь жили или родились, или собираетесь переезжать или просто слышали о нашем прекрасном городе и он вам нравится! Вон! Макс, поздравляю - теперь ты точно войдешь в историю
la20 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 15:26 #109 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 15:26 Мене харять ці чурки які торгують на центральному ринку і фіг зна де по місту. Коли не глянеш новини особливо кримінальну хроніку там вбили там згвалтували по тянули і в більшості випадках чурки бля.Я расист?
Tolik_lt Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 16:14 #110 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 16:14 Мене харять ці чурки які торгують на центральному ринку і фіг зна де по місту. Коли не глянеш новини особливо кримінальну хроніку там вбили там згвалтували по тянули і в більшості випадках чурки бля.Я расист? ні, це по іншому називається. діфото любить уживати це слівце
la20 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 16:49 #111 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 16:49 Всетаки я думаю що слово Діфото тут не катить.
mix_forever Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 17:54 #112 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 17:54 Максимка прощается с нами на неделю...
Natasha Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 18:19 #113 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 18:19 Я до представників інших рас відношуся паралельно: ні вони мене не чіпають і я їх. Згідна з твердженням, що не можна судити націю по кількох її представниках. Завжди були і є різні люди...є і дійсно погані на жаль. В мене складається враження, що негри між собою і китайці із своїми дуже дружні, на відміну від білих. Хоча я особисто мало знайома з представниками інших рас. Подобаються деякі чорні актори: Дензель Вашингтон, Вілл Сміт. Вони цікаві, смішні, гарно грають. А особисто мені подобаються білі, хоча чорні особливої відрази не викликають. Головне, щоб вони були нормальними людьми.
lumax Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 19:20 #114 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 19:20 Когда представители какой-либо нации в силу тех или иных обстоятельств переезжают в другую страну и другое общество, они в ЛЮБОМ случае чувствуют себя чужими и встречают определенные проявления враждебности от местных жителей, что, в свою очередь, обязывает их придерживаться определенной линии поведения. Они как бы попадают в "условия для выживания", а не "условия для жизни". В нашей стране это особенно заметно, потому как в условия для выживания в той или иной степени поставлены все мы. Поэтому в какой-то мере эта проблема в нашем обществе будет существовать еще долго. И касаться они будет и кавказцев, и китайцев, и узбеков и т.д. И чем сильнее приезжий народ отличается от нас по внешности, темпераменту и мировоззрению - тем сильнее будут проявления нетерпимости.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.