Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Кому хороший активатор?...Активатор від Staforce, який вже викладався тут (Staforce.msk.ru) активував оригінальну англійську сімку Ultimate x64(після чого на неї скачувалась українська мова з Windows Update)-....та не схотів активовувати українську Home Premium x64, шляхом довгих експериментів з активаторами на віртуалці знайшов надійний, допоки навіть після скачування всіх найновіших апдейітв вінда автентична - w7lxe_3010_ru_ru.rar ( 1.87Мб ) Кількість викачувань: 16

Вимикаємо UAC/ запускаємо та просто чекаємо

а для Ultimate x86 покатить активатор

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Witiok за активатор + адин

Marshall активатор що виклав Witiok єслі що підходить до твоєї версії сімки так як в мене тож 7600.16385

скрін прилагається (мутив на віртуалці)

111JPG_7075684_338760.jpg

Опубліковано
Маю ось таку фіналку,і це вона ж.

Якщо можна, то на фтп залий будь-ласка!

Done

Виклав усе що йшло в комплекті,там ще контрольні суми,заг. інформація і т.д.

Опубліковано

в мене шось вінда заглючила (windows 7 build 7.127)

після того як загрузиться віндоувз видно чорний екран і номер білду <_<((

і комп не реагує ні на які комбінації...

в сейф мод заходить... я пишу з нього

вчора антивірус (Eset smart security 4.*** з вчорашніми базами) знайшов вірус Sality (на одному з компів моєї сітки ІР 10,37,0,3*) видав шо той вірус хотів проникнути до explorer.exe і 2 сваріанти дій: видалити або ніфіга не робити... я вибрав видалити і антивір запропонував перезагрузитись... я відмовився...

а потім просканував весь комп, але антивір нічого не знайшов...

а сьогодні сестра включає комп і чорний екран (

хтось знає шо це за зараза? її можна вилікувати?

вінду не жалко <_<)) якраз збирався переставляти..

Опубліковано

У меня сегодня первый BSOD ггг :-) Дал команду на выключение компа, и перед тем, как он должен был потухнуть, синий экран. Ждем все тот же СП1.

Опубліковано

вчора ставив 7600.16385 ........ незміг включити інет через київстаровський EDGE USB модем MZ31 по тій простій причині що незнаходило устройство і авторан з дровами які знаходяться в самому модемі не запускався...........спробував поставити раніше скопійовані драйвера з пам"яті модему нічого невдалося, навіть запускав в режимі совместимості з ХР СП2 всеодно нічого ........... зніс шукаю дрова в інеті .......... добре що перед тим забекапив ХР.

Опубліковано

Ти можеш налаштувати бібліотеку "Документи" так щоб файли зберігалися у потрібну тобі папку. Для цього зайди в "Пуск" і правою кнопкою миші на "Документи" натисни..там вибрати "Властивості".

Опубліковано
в мене шось вінда заглючила (windows 7 build 7.127)

після того як загрузиться віндоувз видно чорний екран і номер білду <_<((

і комп не реагує ні на які комбінації...

Було таке при встановленні білду 7100. Лікується підключенням монітора через VGA кабель замість DVI. Мені допомогло.Скоріше за все проблема з драйверами відеокарти і прийдеться перевстановити

Опубліковано

Cкачала "Семёрка" с утра какой-то апдейт, установила - и сразу же выдала мессагу об угрозе :)

Аваст не матюкался на этот файл, видно, активности не исходило от него, а вот Дефендер нашёл гада :)

win71.jpg

win72.jpg

Опубліковано

Другий раз перестанавлював через еррор (DTMR press ctr+alt+delete to restart). Зараз поставив все чітко Acronis'om Disk Director Suite. Тепер освободилось містечко на диску С.

Опубліковано

Захотів поставити Virtual PC....

Ввів в гуглі і першим посиланням було на сайт майкрософта. Там сказало спочатку поставити windows xp mode а потім virtual pc...Так після установки цих компонентів і запуску windows xp mode видає помилку

81c94c22cb6d.jpg

Може хтось вже стикався із такою помилкою??

Де знаходиться цей лог?

P.S. у мене Windows 7 Ultimate x64 build 7600

Опубліковано

але все ж таки у тебе стоїть vmware ;)

vmware хоть і пожирніше, але без речей типу vm team жить не можу та і VirtualBox вилітає частенько..

кому цікаво

http://ru.wikipedia.org/wiki/Сравнение_виртуальных_машин

http://www.vmgu.ru/search/Сравнение

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...