Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щоб не робити створювати тему

Таке питання, ставив Win7 x64 не знаю білда, але вроді RTM той шо вийшов недавно на ноут Asus M51VA, там 4 гіга опери і проц нормальний Core2Duo 9400 тому вибрав х64, але після ребута, по завершенню установки fatalo system error c000021a, я вже в неті знайшов шляхи вирішення якшо є система поставлена, але я форматнув с і там пусто....

шо він вже не прийме цю версію , треба 86 ставити, чи інший білд, які думки будуть

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

може тут проблема

ставив Win7 x64 не знаю білда, але вроді RTM той шо вийшов недавно

знайди нормальний білд а тоді став

шо він вже не прийме цю версію , треба 86 ставити, чи інший білд, які думки будуть

можна те і те з х86 більше сумісного софта

Опубліковано

taras111, у тебе камінь взагалі з першого покоління core duo, апаратної віртуалізації не підтримує. Майже аналогічно до XPmode працює Unity у vmware.

Опубліковано

Якщо 4 гб оперативки, то треба х64 ставити, але нормальну версію. Можу записати чи залити на фтп ту, що в мене стоїть і якщо не помиляюся в Plum'а також стоїть саме ця вінда :)

Опубліковано

Створи десь на робочому столі ярлик, і в полі адрес введи таке

%SystemRoot%\explorer.exe /root,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}

Дай назву якрику і просто перетягни його на панель завдань

все ) готово :)

Опубліковано
в першу чергу тим, що підтримує більш ніж 3 гігабайта оперативки

Я ставити ще 2 гіга не буду. Мене цікавить швидкість, як в іграх так і в программах.

Опубліковано

різниці практично не відчуєш. Хіба що на програмах, які заточені під 64-бітну ОС. А на 2 гіга краще ставити х86, вона сама по собі трохи менше оперативки їсть.

Опубліковано

А чим на практиці Windows 7 x64 краща за x86 ?

ну так постав і перевір, а тут ОС що зараз є забекап ......... перевіриш як веде себе система на твому залізі (чи є всі дрова бо часто проблеми бувають з дровами під х64) подивишся яким софтом користуєшся чи є він під х64 а от тоді думай чи стоїть переходити чи ні))))

Опубліковано
А чим на практиці Windows 7 x64 краща за x86 ?

ну так постав і перевір, а тут ОС що зараз є забекап ......... перевіриш як веде себе система на твому залізі (чи є всі дрова бо часто проблеми бувають з дровами під х64) подивишся яким софтом користуєшся чи є він під х64 а от тоді думай чи стоїть переходити чи ні))))

була б можливісьть я б давно так зробив, а з дровами проблем не має бути.

Опубліковано
подивишся яким софтом користуєшся чи є він під х64

Практично весь звичний софт за дуже рідкими винятками йде на х64 системі. Драйвери зараз вже є практично під все залізо, я не стикнувся з жодною проблемою на кількох різних компах, в тому числі на одному ноуті. Прекрасно йдуть і різні дизайнерські програми (Adobe, Corel), і архіватори (WinRAR, 7Zip), і системні утиліти, і ігрушки -- все-все. І Неро чудово працює, і нокієвські смарти я прошивав з-під Win7 x64, і кодеки всі стають. В мене тільки Need For Speed 1 не запустився :)

Опубліковано

От тільки драйвер для модема для мтс коннект Anydata ADU-510A не стає..

Хоча є дрова під вісту х64, а на сімку х64 не працюють, і навіть в режимі сумісності не запускаються, інші системні драйвера знайшов а от цей....

Опубліковано

Windows 7 Forever:) Ставив домашню-базову. А більше й не треба! :P Тем і т.д. не надо. Фільми, Modern Warfare 2 йде чудово! Респект мєлкософтам.

Опубліковано
От тільки драйвер для модема для мтс коннект Anydata ADU-510A не стає..

Хоча є дрова під вісту х64, а на сімку х64 не працюють, і навіть в режимі сумісності не запускаються, інші системні драйвера знайшов а от цей..

в мене то київстаровський модем непрацює підключається як диск але невідкривається ....... запускається авторан для установки дров і нічого вибиває помилку ........... після деяких маніпуляцій та гугління знайшов на одному форумі що потрібно в віндовс/систем 32/драйверс докинути пару файлів з вісти а саме NTIDrvr.sys та UBHelper.sys (але це на х86 .......... спробуй можливо на х64 тож та сама проблема). Хоча це допомогло ненадовго ....... після того як активував вінду (після перезагрузки) знову та ж проблема .... зніс))) зилив бекап ХР назад сижу радуюсь

Опубліковано
Windows 7 Forever:) Ставив домашню-базову. А більше й не треба! :P Тем і т.д. не надо. Фільми, Modern Warfare 2 йде чудово! Респект мєлкософтам.

так ти ж, кажись, хотів її зносити, бо багато ресурсів жерла :) Вже сподобалась?

Опубліковано

"Семёрка" каким-то чудным образом продолжает работать, несмотря на то, что свободного места на системном диске - йок :)

post-419-1258205682.jpg

Опубліковано
"Семёрка" каким-то чудным образом продолжает работать, несмотря на то, что свободного места на системном диске - йок :)

post-419-1258205682.jpg

в тебе лише один диск С?

в мене Він7(7,600) не бачить двд-рома LG GSA-H55N (диспечер пристроїв його не бачить)

з попередніми білдами була схожа проблема, але я просто перезагружав комп із вставленим диском і все бпрацювало нормально. а тут таке не виходить.

на компі стоїть хр вона бачить двдром.

найшов драйвер до мого двдрома LG GSA-H55N Firmware v.1.06 . його варто ставити?

ы що за mass storage controller? раніше проблем з його драйверами не було.

хтось знає як підключити то двдром?

post-5463-1258207169.png

Опубліковано
хтось може записати 7ку оригінальну на болванку?

з мене +)

завтра спробую пробити єслі шо то напишу куди під"їхати з чистим диском)))

Маю оригінальний образ Windows 7 Ultimate Rus. Якщо ще треба - пиши!!!

Опубліковано
в тебе лише один диск С?

Я же наеписал - системный диск ;)

Фотошоп темповые файлы на С:\ скидывал - вот оно так и получилось :)

Опубліковано
в тебе лише один диск С?

Я же наеписал - системный диск ;)

Фотошоп темповые файлы на С:\ скидывал - вот оно так и получилось :)

тож віннда створює файли (pagefile i hiberfil) можливо вона місце відведене на них використовує...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...