Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Офіційний рекламний ролик Windows 7 від Microsoft

Final coutdown to 22.10.2009

ше кілька таких відео випустив мікрософт...

Опубліковано
А подскажите антивирус на 64-хбитную "семёрку"? :)

Користуюсь фаєрволом без антивірусника... мені так краще, він шота там має на зразок антивіря.. але мені достатньо фаєрвол+брадмауер

Опубліковано

... не знайшов іншого способу видалити непотрібну win 7, як через форматування диска

При завантаженні показує вибір двох ОС (одна з них і є скинута 7ка). Спробував через msconfig видалити запуск win7, показує лише XP !!!

Допоможіть видалити win 7 з варіантів завантаження!

Опубліковано
... не знайшов іншого способу видалити непотрібну win 7, як через форматування диска

При завантаженні показує вибір двох ОС (одна з них і є скинута 7ка). Спробував через msconfig видалити запуск win7, показує лише XP !!!

Допоможіть видалити win 7 з варіантів завантаження!

C:\ boot.ini відредагуй (прихований файл)

Опубліковано

в мене не запускається портативний софт (Corel, Photoshop...)... хтось знає причину? (в мене 7,127 білд)

Опубліковано

Залийте будь-ласка на ЛМ win7 build 7600 (RTM) x86, бажано російську версію. Саме х86, бо х64 в мене є, але потрібно знайомому на ноут поставити, не хочу туди ставити х64. Дякую.

а, коректно працююча таблетка від жадібності також не завадить.

Опубліковано
в мене не запускається портативний софт (Corel, Photoshop...)... хтось знає причину? (в мене 7,127 білд)

доречі, в мене 7600 і також портативні проги не запускаються... :unsure:

Опубліковано

доречі, в мене 7600 і також портативні проги не запускаються... :unsure:

в мене в деяких випадках ввімкнення сумісності в він ХР помогало, або качав подібні версії заточені під вісту

І можливо в когось є норм активатор весріі 7600??

Опубліковано
eNyk, за активатор дякую, якщо він робочий. Але навчись не називати файли і папки на ftp кирилицею!

Я б також подякував, якщо б залив на звичайний обмінник, так як доступу до фтп немаю ;)

Опубліковано
eNyk, за активатор дякую, якщо він робочий. Але навчись не називати файли і папки на ftp кирилицею!

Я б також подякував, якщо б залив на звичайний обмінник, так як доступу до фтп немаю ;)

попробуй так 7Loader_Release_5___________.rar

Опубліковано

а чого?

Активатор робочий! На картинці можна глянути, що віндоза активована

post-6285-1253453033.jpg

Опубліковано
Подякував, скачав, дома перевірю на працездатність :)

і ще сторм у тебе та сама версія що виклав еник??

я в з фтп, той шо еника залив, собі скинув, а потім прочитав шо ти просив його на зовнішній ресурс скинути, от і попробував....

Опубліковано

в сімці можна міняти теми, тільки треба поставити universalthemepatcher__1_.rar

1252962902_elegant-gray-.jpg

залейте тему в папку C:\Windows\Resources\Themes. Запустить тему можно двойным кликом мыши по файлу .theme или "Рабочий стол" - "Правая кнопка" - "Персонализация"

http://rapidshare.com/files/280123568/Elegant_GRAY.rar

зеркало

http://depositfiles.com/files/jskfoagcx

Опубліковано
а чого?

Тому, що правилами ftp заборонено використання кирилиці, бо далеко не всі ftp клієнти коректно з нею працюють.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...